Har solgt over 7000 burgere på fire uger: Odense er vilde med Jagger

Skrevet af: Redaktionen

For en måned siden åbnede det københavnske burgerhit Jagger Fast Food en burgerbar på Vestergade 5 i Odense.

Det var kædens allerførste restaurant uden for København, og åbningen var derfor imødeset med en vis spænding.

For selvom man er en succesrig og anmelderrost fast food-kæde i hovedstaden, er der ingen garanti for, at man også får succes i den fynske hovedstad.

Heldigvis blev enhver tvivl hurtigt gjort til skamme.

Allerede fra første dag strømmede folk til, og med flere tusinde besøgende i løbet af den første måned tyder det på, at odenseanerne er vilde med det nye fast food-paradis.

”Vi er kommet rigtig fint fra start i Odense. Odenseanerne har taget meget godt imod os, så vi er glade,” siger Michelin-kok Rasmus Oubæk, der sammen med partneren Christian Brandt står bag Jagger Fast Food.

Overvældende opstartssucces

Jagger Fast Food har fået et rigtig godt indtryk af Odense efter fire forrygende uger, som har oversteget alle forventninger.

”Vi er blevet meget positivt overrasket over Odense. Der er gang i den og masser at lave. Vi har haft travlt, og det er virkelig fedt. Indtil videre har vi solgt omkring 7.000 burgere, og det er ret mange, når de fleste kun bestiller én burger. Så det er ikke helt dårligt. Tværtimod faktisk. Det går virkelig godt,” fortæller Rasmus Oubæk.

Vild med Odense

I snit laver restauranten 250 burgere dagligt, og strømmen af gæster er forbavsende jævn gennem dagen og ugen. Derfor er Rasmus Oubæk allerede blevet temmelig vild med at drive burgerbar i Odense.

”Vi har et pænt flow af burgersultne odenseanere i restauranten. Vi sælger selvfølgelig flere burgere en fredag aften end en onsdag formiddag, men vi er faktisk overrasket over, hvor mange frokostgæster vi har haft.

Vi sælger en del allerede fra kl. 11, og det er dejligt, fordi det giver os noget at lave hele dagen. Der har også været overraskende mange aftengæster. Vi har mere tryk på om aftenen i vores Odense-restaurant end i vores restaurant på Strøget i København. Det er imponerende.

Så lige nu er alt skidegodt i Odense, og det, tror vi på, holder. Odense summer, der er god stemning og glade gæster i butikken, og vi har en god fornemmelse,” siger Rasmus Oubæk og tilføjer:

”Vores fantastiske opstart har givet os endnu mere mod på at åbne restauranter i andre byer.”

Odenseanernes favoritter

Selvom burgerbaren kun har haft åbent i en måned, er der allerede begyndt at tegne sig et billede af, hvad odenseanerne bedst kan lide på menukortet.

”Der er godt salg i vores burgere med oksebøf i, og den mest solgte er vores signaturburger, Jagger-burgeren. Vi sælger også rigtig mange milkshakes i Odense. Dem er der virkelig efterspørgsel på. Især vores jordbærvariant. Det er den, der rykker mest,” afslører Rasmus Oubæk.

Du kan læse mere om Jagger Fast Food i MigogOdenses tidligere artikler her og her.

Har solgt over 7000 burgere på fire uger: Odense er vilde med Jagger

Har solgt over 7000 burgere på fire uger: Odense er vilde med Jagger

Skrevet af: Redaktionen

For en måned siden åbnede det københavnske burgerhit Jagger Fast Food en burgerbar på Vestergade 5 i Odense.

Det var kædens allerførste restaurant uden for København, og åbningen var derfor imødeset med en vis spænding.

For selvom man er en succesrig og anmelderrost fast food-kæde i hovedstaden, er der ingen garanti for, at man også får succes i den fynske hovedstad.

Heldigvis blev enhver tvivl hurtigt gjort til skamme.

Allerede fra første dag strømmede folk til, og med flere tusinde besøgende i løbet af den første måned tyder det på, at odenseanerne er vilde med det nye fast food-paradis.

”Vi er kommet rigtig fint fra start i Odense. Odenseanerne har taget meget godt imod os, så vi er glade,” siger Michelin-kok Rasmus Oubæk, der sammen med partneren Christian Brandt står bag Jagger Fast Food.

Overvældende opstartssucces

Jagger Fast Food har fået et rigtig godt indtryk af Odense efter fire forrygende uger, som har oversteget alle forventninger.

”Vi er blevet meget positivt overrasket over Odense. Der er gang i den og masser at lave. Vi har haft travlt, og det er virkelig fedt. Indtil videre har vi solgt omkring 7.000 burgere, og det er ret mange, når de fleste kun bestiller én burger. Så det er ikke helt dårligt. Tværtimod faktisk. Det går virkelig godt,” fortæller Rasmus Oubæk.

Vild med Odense

I snit laver restauranten 250 burgere dagligt, og strømmen af gæster er forbavsende jævn gennem dagen og ugen. Derfor er Rasmus Oubæk allerede blevet temmelig vild med at drive burgerbar i Odense.

”Vi har et pænt flow af burgersultne odenseanere i restauranten. Vi sælger selvfølgelig flere burgere en fredag aften end en onsdag formiddag, men vi er faktisk overrasket over, hvor mange frokostgæster vi har haft.

Vi sælger en del allerede fra kl. 11, og det er dejligt, fordi det giver os noget at lave hele dagen. Der har også været overraskende mange aftengæster. Vi har mere tryk på om aftenen i vores Odense-restaurant end i vores restaurant på Strøget i København. Det er imponerende.

Så lige nu er alt skidegodt i Odense, og det, tror vi på, holder. Odense summer, der er god stemning og glade gæster i butikken, og vi har en god fornemmelse,” siger Rasmus Oubæk og tilføjer:

”Vores fantastiske opstart har givet os endnu mere mod på at åbne restauranter i andre byer.”

Odenseanernes favoritter

Selvom burgerbaren kun har haft åbent i en måned, er der allerede begyndt at tegne sig et billede af, hvad odenseanerne bedst kan lide på menukortet.

”Der er godt salg i vores burgere med oksebøf i, og den mest solgte er vores signaturburger, Jagger-burgeren. Vi sælger også rigtig mange milkshakes i Odense. Dem er der virkelig efterspørgsel på. Især vores jordbærvariant. Det er den, der rykker mest,” afslører Rasmus Oubæk.

Du kan læse mere om Jagger Fast Food i MigogOdenses tidligere artikler her og her.