MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har to populære foodtrucks: Nu åbner de spisested i Odense

Af Michael Qureshi

De har været til Langelandsfestival, Bas under Byens Bro, Det Fynske Dyrskue, i Kongens Have og nu er de til Stella Polaris i Århus.

Falafelhusets to Foodtrucks kører fra basen i Odense ud i hele landet, og er afsindigt populære, hvor end de kommer hen.

Derfor er det en glædelig nyhed for falafelelskere, at Falafelhuset nu åbner deres første fysiske butik, og det bliver lige her i Odense.

Satser på åbning i august

Lokalerne er i Sankt Knuds Kirkestræde nr. 7, og her kommer de til at servere alskens lækkerier med udgangspunkt i det lækre pitabrød og falafel.

“Hvis alt går som forventet, åbner vi i midten af august. Der er en mulighed for, at det først bliver i starten af september, men vi vil gerne åbne hurtigst muligt,” fortæller Rammi Mahmoud, indehaver af Falafelhuset, til MigogOdense.

Champagne og gratis mad

Han lover, at der bliver god grund til at kigge forbi, når de åbner dørene til deres første butik.

“På åbningsdagen vil der være champagne og gratis mad. Mange har hørt om vores falafler, men ikke selv smagt dem, så det håber vi, at de kommer forbi og gør,” siger Rammi.

Han forventer også, at de laver en kæmpe sektion med salatbar og selvfølgelig satser på deres hjemmelavede falafler og hummus.

“Lige nu har vi to Foodtrucks, der kører rundt i hele landet. Så vi glæder os til at få vores første butik, hvor vi kan møde gæsterne dagligt, og forhåbentligt kommer der mange stamgæster,” siger Rammi.

Du kan følge med i nyheder om åbningsdatoen på Falafelhusets Facebook-side her