Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her er Odenses mest populære urbutikker

Af Redaktionen

Skal man ud og investere i et nyt ur, kan det ofte være en dyr affære, og derfor vil mange gerne være sikre på, at de køber det af en ordentlig forhandler, som er til at stole på, og som kan hjælpe en, hvis noget går i stykker og skal repareres. Odense har mange smykkeforretninger, guldsmede og urforhandlere, men hvem er egentlig de bedste? Det har vi undersøgt, og her er resultatet.

 

Seedorff Ure, Guld & Sølv

En af de tre på listen er smykke- og urforretningen Seedorff Ure, Guld & Sølv, som er en hyggelig forretning beliggende i Dalumcentret. Forretningen blev startet af Victor Seedorff for 26 år siden, og i dag er hans niece Stephanie Seedorff medejer af virksomheden. Hos Seedorff Ure, Guld & Sølv har de et stort udvalg af både smykker og ure til mænd og kvinder i alle aldre. Af smykker har de blandt andet fra mærkerne Carré, Anette Wille, Sif Jakobs og Julie Sandlau, og af urmærker sælger de eksempelvis Daniel Wellington, Festina, Seiko og Casio. Butikken er meget aktiv på Facebook, hvor de ofte deler billeder af de nyeste varer fra butikken.

 

Perlen

En anden af de bedste smykke- og urforretninger i Odense er butikken Perlen. Perlen har en meget populær webshop, som besøges af mange odenseanere hver dag. Hos Perlen i Odense finder du smykker og ure til både damer og herrer, og butikken gør meget ud af altid at føre de bedste brands og den seneste mode indenfor smykker og ure. Deres smykker er fremstillet i sølv eller guld, men engang i mellem kan der godt snige sig nogle uægte modesmykker ind på lageret, hvis de er rigtig flotte. Webshoppen lover hurtig levering og gratis fragt, hvilket er et stort plus.

 

Ragnar Ure & Juveler

Også Ragnar Ure & Juveler er en af de allermest populære urbutikker i byen. Forhandleren ligger i Jernbanegade 3 i centrum af Odense og har ligget der siden 1956. Da Allan Ragnar åbnede butikken i det nuværende forretningslokale i 1956, var lokalet meget mindre og sortimentet meget større. Enhver urmager med respekt for sig selv havde dengang et kæmpe udvalg i sin butik, fra de mindste armbåndsure og kuk-ure til de største bornholmerure.

I dag er filosofien anderledes, nemlig at ”less is more”, og selvom lokalerne i dag er noget tørre, er mængden af produkter mindre og væsentligt mere overskuelig for butikkens kunder – for sådan præsenteres ure og juveler bedst, mener Ragnar Ure & Juveler. Blandt andet er Ragnar Ure & Juveler officielle forhandlere af Rolex-ure, og på deres hjemmeside kan du se meget mere om deres produkter af særdeles høj kvalitet.

Vores undersøgelse af urforretningerne i Odense er foretaget på baggrund af anmeldelser på Google og derudover på udtalelser fra kunder, der har delt deres oplevelser i butikkerne.

Hvis du interesserer dig for smykkebutikker, kan du læse vores artikel her om nyåbnede smykkebutikker i Odense.

Del artikel

Andre læser også