Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hold din næste fest i haven

Af Redaktionen

Står du og skal holde en fest, kan det være en idé at holde den i et telt i haven. Dermed slipper du både for rengøringen indenfor at skulle erstatte ødelagte genstande i hjemmet og du sørger for mere plads til dine gæster.

Desuden skal du ikke bekymre dig om vejrforholdene, når det holdes inde i et telt. Det kan altså være værd at overveje, om din næste fest skal holde i et telt i haven.

Problemer ved fest indenfor

Når du holder fest indenfor, bliver det hurtigt meget tæt og klemt. Det kan være svært at skabe nok plads til alle, og finde tilstrækkeligt med borde og stole. Hos TeltTilFest, er der dog imidlertid mulighed for at leje ekstra stole og borde. De har et væld af forskellige pakker, afhængigt af hvor meget du har behov for. Se deres pakketilbud her.

Desuden er sandsynligheden for at noget går i stykker meget stor, ligegyldig hvor meget gæsterne tager hensyn og prøver at passe på dine ting. Den efterfølgende rengøring har det også altid med at blive en stor mundfuld.

Det bliver hurtigt overvældende at skulle rydde op og gøre rent i hjemmet efter en stor fest. Der er ikke noget værre end denne opgave, når man er træt og udmattet efter, at have været vært til en stor fest. Der er altså flere problemer ved at holde fest indenfor.

Festlig atmosfære.

Hvad der engang var en kedelig græsplæne, kan hurtigt omdannes til et overdækket magisk sted fyldt med lys og farve. Et åbent, udendørs rum kan føles stort og spredt, men et telt skaber et mindre, defineret område hvor gæsterne kan trække sig sammen.

Det skaber også en barriere mellem omverdenen og festen. En intim fest, som et bryllup, kan føles akavet med naboer eller forbipasserende der kigger ind. Teltet sørger altså for noget mere privat og personligt.

De mange forskellige typer telte kombineret med tilbehør giver dig mulighed for at skabe noget virkelig unikt. Du kan også gøre teltet mere hyggeligt og behageligt ved at leje gulv, lyskæder og varmeovne. Bestil på Telttilfest.dk, så sikrer du et sted hvor temperaturen er behagelig for dig og dine gæster.

Vejret som stressfaktor

Hvis du nogensinde har været vært for en udendørs fest, så kender du stressen, der følger med at kontrollere vejret et par dage forud. Det er det konstante spørgsmål om det kommer til at regne eller ej, og hvad man skal gøre hvis uheldet er ude.

At tage denne chance med moder natur kan virkelig give dig mange bekymringer, selv mens begivenheden finder sted.

Regn er dog kun et af de elementer, hvor teltet beskytter dig og dine gæster. At sidde ude i en stegende sol kan nemlig være lige så elendigt som regnvejr. Et telt giver jer husly, så I hverken bliver blæst omkuld, stegt af solen, eller gennemvåde. Du og dine gæster er garanteret en tør plads, og skal ikke bekymre jer om andet end at sidde behageligt sammen og hygge jer.

For at slippe for mest mulig stress, er der også mulighed for at få teltet leveret, opsat, nedpakket og afhentet. Dermed skal du ikke bruge tid og energi på dette, men blot fokusere på at få en god fest. Det vigtigste er nemlig at det bliver en skøn og glædelig oplevelse for alle, og at der skabes gode minder.

Del artikel

Andre læser også