MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvad har smoking sæt og revolution med hinanden at gøre?

Af Annoncør

Har du nogensinde overvejet, hvordan du ville se ud i en klassisk habit eller et smoking sæt, der var bogstavelig talt skræddersyet til netop dig? Hvis du har tænkt tanken, har du måske hurtigt skubbet den til side. Skræddersyet herretøj laves ikke længere – eller gør det?

En revolution er brudt ud

Ganske vist har det massefabrikerede stangtøj det seneste århundrede erobret hovedparten af markedet. Men ikke alle er tilfredse med denne tilstand. Der er stadig mænd, der gerne vil klæde sig i tøj, som det engang blev syet af små selvstændige skræddere med nøje kendskab til deres faste kunders mål og præferencer.

Men det er muligt for mænd at få syet klassiske habitter, skræddersyet smoking, skjorter og anden beklædning efter gamle skræddertraditioner – oven i købet opgraderet til det 21. århundrede. Der er nemlig i al stilhed udbrudt en skrædder-revolution.

Siden 2011 har firmaet MOND OF COPENHAGEN leveret skræddersyede habitter, smoking sæt og andet herretøj, der er unikt tilpasset den enkelte kundes pasform og præferencer.

Teknologi og håndværk

Vil du være kunde hos MOND OF COPENHAGEN, skal du blot oprette en profil og besøge én af de fysiske butikker, som ligger i København, Aarhus, Oslo og Hamburg. Her får du taget en avanceret 3D-bodyscanning, som på 30 sekunder kortlægger din kropsform ved hjælp af mere end 400 forskellige mål.
Scanningen følges op med en fitting, hvorefter resultaterne gemmes på din profil og bruges som grundlag for dit nye smoking sæt – og hvad du ellers får syet.

Mødet er gratis og varer ca. en time. Fremover kan du bestille dit unikke skræddersyede tøj uden at møde op i en fysisk butik. Når du bestiller et smoking sæt online, kan du med udgangspunkt i de skabeloner, der vises på hjemmesiden, vælge materialer, tilføje detaljer og foretage ændringer, så det færdige resultat bliver præcist, som du ønsker.

Skræddersyet tøj er værd at vente på

Skræddersyet tøj kan selvsagt ikke leveres fra den ene dag til den anden. Som oftest går der 4 til 6 uger, og du bliver løbende orienteret pr. mail.

Når du har modtaget dit nye smoking sæt eller andet skræddersyet tøj fra MOND OF COPENHAGEN, er du dækket af en tilpasningsgaranti. Hvis der skulle være brug for justeringer, er det gratis de første 100 dage efter modtagelsen. Det er dette koncept, MOND OF COPENHAGEN kalder for skrædder-revolutionen.

Del artikel

Andre læser også