Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvor skal man sove i Odense

Af Redaktionen

Find den bedste overnatning i Odense

Dette er sponsoreret indhold

De fleste kender Odense som H.C. Andersens hjemby, og som den største by på Fyn, der ligger som springbræt mellem Jylland og Sjælland. Men Odense er også en hyggelig og charmerende by, hvor der er masser af historie, kultur og gastronomi at komme efter. Odense er en meget gammel by, hvilket også ses i nogle af byens små og hyggelige gader og stræder, samt på frilandsmuseet Den Fynske Landsby, som også ligger i Odense, hvor man kan opleve Odense, som den var i gammel tid. Der er mange ting at opleve i Odense, og hvis man ikke føler, at man kan nå det hele på en dag, så kan man tage på overnatning på hoteller i odense c

Masser af kultur

Odense byder ikke kun på eventyr, men også på mange andre kulturelle oplevelser, såsom en zoologisk have og et utal af festivaler. Der er festivaller for enhver smag i Odense. Blandt andet kan man tage ud i Tusindårsskoven og rocke med til fede rytmer på Tinderbox-festivalen, eller man kan tage børnene med til H.C. Andersen Festivals, som varer en hel uge, og som er spækket med forskellige arrangementer for hele familien. Hvis man derimod elsker natur og blomster, så afholder Odense også en blomsterfestival hvert år, hvor der også bydes på forskellig underholdning til alle blomsterelskerne. Hvis man derimod er lidt af en filmnørd, så kan Odense selvfølgelig også imødekomme dette med deres filmfestival, hvor der vises masser af kortfilm, og som har eksisteret lige siden 1970’erne. Der er med andre ord en festival til de fleste, og Odense er i sandhed en festivals by, hvor der lægges op til masser af underholdning, sjov og hygge for både store og små. 

Tag på en gastronomisk rejse

Den gastronomiske verden har de seneste år fået vokseværk i Odense, som i dag kan byde på mange forskellige kulinariske oplevelser. Blandt andet har Odense hvert år en madfestival, den såkaldte SPIS! Odense Food Festival, hvor man kan få spændende og nye madoplevelser på tværs af kulturer og aldre. Der er noget for alle smagsløg, og man kan være heldig at få udvidet sin gastronomiske horisont. Hvis man dog ikke befinder sig i Odense, når deres årlige madfestival løber af stablen, så skal man ikke frygte at gå glip af gode gastronomiske oplevelser. Odense byder på hele to Street Food Markeder, hvor man prøve retter fra flere forskellige steder i verden, så man kan prøve noget andet end den almindelige hverdagsmad. Street Food Markederne er et godt sted at besøge med familien, for så kan alle helt sikkert finde noget de kan lide, og som de synes er interessante. Hvis man er til mere luksuriøs madforkælelse, så kan man vælge at besøge en af Odenses fire White Guide restauranter. White Guide er den førende restaurantguide i Norden, hvor de bedste restaurenter findes og hyldes. Der er altså garanteret en udsøgt gastronomisk oplevelse, hvis man vælger at besøge en af de fire restauranter. Odense byder på kulinariske oplevelser, der henvender sig til alle smagsløg i alle aldre og på tværs af kulturer.

Del artikel

Andre læser også