MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dropper januarudsalg: IKEA sænker priserne permanent på 500 produkter

Af Christina Frederiksen

Der bliver hverken januarudsalg eller nytårstilbud hos IKEA Odense i år.

Til gengæld kan odenseanerne nu se frem til lavere priser på i alt 500 produkter. Det skriver IKEA i en pressemeddelese.

De sænkede priser omfatter flere af IKEAs ikoniske møbelserier, herunder klassikere som MALM, VIHALS, KALLAX og IVAR, og gør det muligt for flere at nyde godt af tidløst design og funktionalitet. 

“Vi har sænket priserne på nogle af vores mest populære møbelserier, fordi vi gerne vil bidrage til, at flere danskere kan skabe lige nøjagtig det hjem, de drømmer om.

Vores mission er at være tilgængelig for vores kunder, og det sikrer vi blandt andet gennem lave priser,” siger Peter Elmose, varehuschef hos IKEA Odense.

Det seneste års faldende omkostninger på materialer og råvarer har ført til flere besparelser i værdikæden.

Besparelser, der ifølge møbelvirksomheden bør komme kunderne til gode. Prisnedsættelserne trådte i kraft den 22. december og sænkes permanent.

Går ikke på kompromis med kvaliteten

IKEA arbejder målrettet mod, at alle deres produkter skal produceres til at kunne holde i mange år og være af genanvendte eller fornybare materialer.

Prisnedsættelsen er et vigtigt led i IKEAs overordnede strategi om at gøre kvalitet og holdbart design tilgængelig for de mange mennesker.

“Prisnedsættelserne skal ikke ses som et kompromis med vores kvalitet – tværtimod. Vi tror på, at god kvalitet og flot design sagtens kan gå hånd i hånd med lave priser.

Vi forsøger altid at være fair i vores prissætning, og derfor kører vi heller ikke med kampagner eller januarudsalg,” siger Peter Elmose.

Frem for svingende priser, tilbud og store rabatter opererer IKEA med faste lave priser året rundt for at skabe større gennemsigtighed og en god kundeoplevelse.

Prisnedsættelsen trådte i kraft fra 22/12.

Del artikel

Andre læser også