Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt vildt: IKEA sænker priserne på over 1000 produkter

Af Emil Kjær Jørgensen

Skal du flytte? Mangler du det helt rigtige møbel til stuen? Eller vil du bare gerne gøre en god handel på tusindvis af varer?

Så skal du et smut forbi IKEA snart.

For IKEA Danmark sænker nu priserne på mere end 1000 produkter efter en tid, hvor de højere omkostninger på fx råvarer nu er faldende.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Derfor sænkes de

Efter flere år med historiske prisstigninger på det danske detailmarked, har IKEA nu besluttet at sænke priserne på mere end 1000 produkter.

Det sker efter det seneste års dyk i råvarepriser, som gør det muligt at sænke priserne i tråd med IKEAs DNA, der handler om at tilbyde møbler og boligtilbehør til overkommelige priser, for at sikre, at de mange – og ikke de få – har råd til et godt hjem.

Prisnedsættelserne er allerede trådt i kraft fra den 1. september og tæller produkter til både køkkenet, dagligstuen og soveværelset inden for populære produktserier som METOD, LACK og KOMPLEMENT. De nye priser vil svare til en gennemsnitlig prisnedsættelse på 11 procent.

“Det er en central del af vores DNA at tilbyde møbler og boligtilbehør til priser, hvor alle kan være med. Det er derigennem, at vi kan gøre en forskel og bidrage til det gode liv i hjemmet for de mange mennesker,” siger Mads Kristensen, Kommerciel Direktør hos IKEA Danmark og uddyber:

“De seneste år har været turbulente og betydet, at vi ligesom de fleste andre i detailhandlen har måttet justere vores priser for at følge med de høje stigninger i både råvarepriser og øgede omkostninger på fragt. Nu har situationen så stabiliseret sig, og vi har fundet optimeringsmuligheder i værdikæden, så vi kan sænke prisen på en lang række produkter til glæde for kunderne.”

Del artikel

Andre læser også