Kendis-kok rykker til byen: Asiatisk pop up restaurant åbner i Odense

Skrevet af: Michael Qureshi

Efter to succesfulde måneder med Guldgrillen og Umut Sakarya er det tid til nyt på Anarkist Beer & Food Lab i Odense.

Noget tyder på, at de fremadrettet satser på at hente profiler til byen for at lave pop up restauranter på det store sted. For nu er næste navn i rækken præsenteret.

Det er en af de helt tunge drenge i kokkebranchen i København, og blandt de allerbedste i landet på asiatisk mad, som nu åbner Pop Up restaurant i Odense.

Fra på onsdag d. 15. januar i næste uge åbner man dørene op til et nyt asiatisk koncept med kendiskokken Henrik Jyrk i spidsen.

Sæt f.eks. tænderne i en asiatisk kyllingeburger med brioche bolle, friteret kylling marineret i Anarkist Motueka Lager, japansk mayo, kimchie og pickles.

Eller hvad med en omgang Singaporen BBQ ribs med sesam, forårsløg og en omgang spicy og sød barbecuesauce, hvor man har bruger Kissmeyers fantastiske Brown Ale, Ebony Love, som smagsgiver.

Grand Opening med gratis mad og drikke

Der er Grand Opening d. 15 januar, hvor de fra 16:00-17:00 vil stå klar med 200 asiatiskinspirerede specialøl og 200 Singaporen BBQ ribs til de første gæster.

“Vi har i samarbejde med det succesfulde par, Suriya og Henrik Jyrk, der i København driver både en anerkendt restaurant og et populært street-food køkken, skabt Red Tiger, der indtil d. 29. februar skal danne rammerne for et asiatisk univers, der vil byde på rigelige mængder asiatisk comfort food, øl, arkadespil og karaoke.

I perioden har vi nemlig sørget for, at vores gæster kan blive udfordret i oldschool spil på vores arkademaskiner eller springe ud som popstjerne ved vores karaokeanlæg,” skriver Anarkist i en pressemeddelelse.

Måske giver Suriya Jyrk et nummer på anlægget, da de fleste danskere kender hende som Heidi fra duoen S.O.A.P som Remee skabte i 90’erne.

Åbningstider

Fra onsdag d. 15. januar lyder deres åbningstider som følgende:

• Onsdag: kl. 15:00-22:00 (Køkkenet kl. 17:00 – 22:00)

• Torsdag: kl. 15:00-22:00 (Køkkenet kl. 17:00 – 22:00)

• Fredag: kl. 12:00 – luk (Køkkenet kl. 12:00 – 22:00)

• Lørdag: kl. 12:00 – luk (Køkkenet kl. 12:00 – 22:00)

Hvad: Åbning af Red Tiger Pop Up
Hvor: Anarkist Food & Beer Lab, Albanigade 20
Hvornår: Onsdag d. 15. januar 2020