MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Masser af vilde historier: Kevin Magnussen laver talkshow i Odense

Af Michael Qureshi

Hvis der er en familie, der funkler på den danske motorsportshimmel, er det familien Magnussen fra Roskilde.

Far Jan er Europas mest vindende racerkører nogensinde, og sønnen Kevin har netop sat punktum for seks år i Formel 1 og skal nu køre i den prestigefyldte amerikanske IMSA-serie, som hans far tidligere har vundet.

Til efteråret i november 2021 kommer far og søn så til Jyske Bank Arena Fyn i Odense, hvor de laver et talkshow med masser af røverhistorier om Formel 1-stjernerne og historier om de vildeste baner i verden.

Det sker 3. november 2021.

Tager tilskuerne med i racersædet

De mange sejre, begges Formel 1-karriere og den amerikanske sportsvognsserie er nogle af omdrejningspunkterne i denne eksklusive foredragsturné, hvor Jan og Kevin Magnussen for første gang trykker speederen i bund med fortællinger fra deres mere end 30 år lange racerkarriere – fra Jans Go Kart-juniorverdensmesterskab i 1987 til Kevins foreløbig sidste Formel 1-Grand Prix i Abu Dhabi.

TV 2-journalist Ulrik Jönsson har været med stort set hele vejen, og det er i samtale med ham, at de to hurtige herrer tager tilskuerne med ned i racersædet og serverer højdepunkter og førstehåndsanekdoter fra alle verdens mest berømte racerløb og -baner.

Sjælden optræden på dansk jord

I denne sjældne optræden på dansk jord får du historien om Jan Magnussens Formel 1-debut i 1995, hvor han afløste en sygdomsramt Mika Häkkinen, om de fire Le Mans-sejre og om titlen som eneste danske racerkører i det legendariske Nascar-løb.

Det bliver også en aften med Kevin Magnussens førstehåndsberetning fra den uforglemmelige Formel 1-debut, hvor han endte på podiet i Australien, om det nye eventyr i Chip Ganassis Cadillac-sportsvogn og naturligvis det oplagte spørgsmål om, hvorvidt fremtiden byder på far og søn i samme bil på Le Mans.

Du kan booke billetter lige her

EKSKLUSIV VIP-MULIGHED MED MEET AND GREET

Som noget helt eksklusivt, har du mulighed for at købe adgang som VIP-gæst. Der kommer kun et stærkt begrænset antal VIP-billetter i salg, så her skal man være hurtig.

Programmet er som følger:

Kl. 16.00 – Ankomst til Pasfall – mulighed for få taget billeder med Kevin og Jan.

Kl. 16:30 – Intim Q&A med Kevin og Jan

Kl. 17.00 – 3-retters gourmetmiddag inkl. vine hos Pasfall

Kl. 19.00 – Foredrag med Kevin & Jan

Som VIP-gæst får du desuden bogen Mit livs ræs signeret af Jan og Kevin Magnussen

Book billetter til VIP-oplevelse her

Del artikel

Andre læser også