Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smag på alt det bedste: Sådan bliver Lakridsfestival i Odense

Af Michael Qureshi

Elsker du lakrids, så kan du allerede godt glæde dig til den søndag d. 3. marts.

Her kommer Danmarks største lakridsfestival for første gang til Odense, og der er masser at glæde sig til bedømt ud fra programmet.

Lakridsfestival 2019 i Odense afholdes i restauranten Alfred & Kamilla, og det arrangeres i samarbejde med Grill Academy.

Det holdes også i København, hvor det har været arrangeret flere gange.

Smag på det bedste fra Norden

Du får lov til at smage på noget af det bedste lakrids i hele Norden samt få inspiration til, hvordan man også kan bruge lakrids.

Det bliver en hyldest til de bedste producenter, det gode madhåndværk og det nordiske køkken med smagen af lakrids.

I smagsuniverset kan du møde de håndplukkede aktører, der præsenterer deres signaturprodukter og udvalgte smagsprøver på de sorte lækkerier.

I det åbne køkken inviteres du på sanseoplevelser med smagen af lakrids.

Du kan blandt andet møde den unge teenage iværksætter Sara, der for nylig blev kendt i hele Danmark efter en optræden i Løvens Hule.

I det åbne køkken bydes der på smagsprøver på det salte og søde køkken med lakrids.

Tag med på en sansefuld rejse gennem smagen af lakrids fra lakridsrod til gourmetlakrids med spændende nye smagsvarianter og gå på opdagelse i Lakrids-universet, der byder på udvalgte aktører indenfor bl.a. chokolade, kager og øl med lakrids.

En hyldest til smagen af lakrids

Arrangør Eva Vedel kalder lakridsfestivalen en hyldest til smagen af lakrids.

“Lakrids har ikke opnået samme status, som chokoladen har. For det er primært i de nordiske lande, at vi elsker lakrids, men her er det også vældigt populært.

Vores festival handler ikke kun om rene lakridsprodukter.

Det er også smagen af lakrids i øl, cocktails, kager og mad hvor man bruger lakrids som krydderi,” fortæller Eva Vedel til MigogOdense.

Her er nogle af de workshops, der er i det åbne køkken;

Nordic Liquorice Love
v. Hattesen Konfektfabrik

Leg med nordiske smage i kombination med de bedste råvarer.

Bolcheværkstedet
v. Møn Dragee

Lav dine egne lakridsbolcher sammen med bolchemagerne fra Møn’s Bolcher & Møn Dragee.

Saras Kageværksted
v. Kforkage.dk

Få tips til mini kager og søde fristelser med lakrids.

Grønt på grill
v. Weber Grill Academy & Alfred & Kamilla

Bagt selleri på grill – Vinaigrette af rå lakrids – røget puré af selleri.

Salt, sort og sødt på grill
v. Weber Grill Academy & Alfred & Kamilla

Grillet og lakrids gravad ”Iron Flat Steak” – Fennikel og appelsin.

Hvad: Billetter herLakridsfestival
Hvor: Restaurant Alfred & Kamilla – Grill Academy Odense, Sverigesgade 16
Hvornår: Søndag d. 3. marts

Du kan læse mere om Lakridsfestivalen her

Del artikel

Andre læser også