Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækkert julemarked: Kom forbi til flæskestegssandwich og gløgg

Af Christina Frederiksen

Julen nærmer sig så småt, og i optakten til den store højtid inviterer Kragsbjerggaard alle odenseanere med til julemarked søndag den 20. november i tidsrummet klokken 11.00-15.00.

Markedet finder sted i Kragsbjerggaards gårdområde, som på dagen vil være fyldt med salgsboder og masser af julestemning.

– Vi ser meget frem til at være værter for et nyt julemarked. De andre år har vi været glade for at pynte op på gården og markere juletiden på den måde, og med markedet ser vi frem til at omfavne julen og den gode stemning i endnu højere grad, fortæller Kim Falden, medejer af Kragsbjerggaard.

Hjælp fra lokale ildsjæle

Det var lokale beboere i Munkebjergkvarteret, som tog initiativet til at få stablet et julemarked på Kragsbjerggaard på benene. Tidligere markeder i kvarteret har været succesfulde, og hos værterne på Kragsbjerggaard glæder man sig over at kunne trække på lokalbeboernes erfaringer.

– Vi har fået en masse gode inputs fra lokale ildsjæle i kvarteret, og de har været helt afgørende for, at vi fik sat projektet i søen. Vi afholdt selv et loppemarked i sommer, hvor vi gjorde os værdifulde erfaringer, og vi tror på, at vi – med kombinationen af vores viden, engagement og erfaringer – kan skabe et rigtig godt og hyggeligt julemarked den 20. november, lyder det fra Kim Falden.

Ud over salgsboderne, som byder på sjove og unikke julegaveideer, har Julemarkedet på Kragsbjerggaard en række sjove aktiviteter for børnene på programmet.De besøgende vil også have mulighed for at købe bl.a. flæskestegssandwiches, pandekager og glögg, som sælges fra madvogne i gårdområdet og i receptionen på Kragsbjerggaard.

Del artikel

Andre læser også