Legendariske steder på listen: Disse værtshuse skal du prøve i Odense

Der er rig mulighed for en svingom på Slotskroens dansegulv
Der er rig mulighed for en svingom på Slotskroens dansegulv

Tidligere har vi på MigogOdense beskæftiget os med guides til både cocktails, vin og specialøl. Men hvad gør man egentlig, når det eneste, man har brug for, er en kold håndbajer og en pibe tobak?

Man tager på brunt værtshus, selvfølgelig. Her på redaktionen har vi sat os for at hjælpe vores lokale medborgere ved at udarbejde en rute, der tager dig forbi nogle de vigtigste bodegaer i og omkring Odense centrum.

Det er svært at begrænse sig, men vi har prøvet: Vi har kogt listen ned til 11 steder, men kunne sagtens haft dobbelt så mange med!

For at være sikre på at kunne give dig den bedste læseoplevelse, har vi kastet os udi gonzojournalistikken og gået turen selv, ligesom vi har undersøgt prisniveauet på en håndbajer plus eventuel sidevogn fra sted til sted.

Sådan bevægede vi os rundt til de brune værtshuse. En mere effektiv rute kan findes nederst i guiden.

Uden yderligere tøven følger her guiden til 11 af Odenses bedste brune beværtninger:

1. Vognhjulet

Vi starter turen med en promille på 0,0 et godt stykke nede af Skibhusvej. Her ligger Vognhjulet, der bryster sig af at være bydelens største værtshus, og det bliver hurtigt klart for os, at vi har valgt det helt rigtige sted at lægge ud.

Farverne er brune, baren er godt fyldt op af stamgæster, og på væggen hænger en lang række af tidligere ditto, som af forskellige årsager ikke længere frekventerer Vognhjulet, i skikkelse af karikaturtegninger. Desuden er væggene prydet med alskens Stoke City-memorabilia.

Klokken er kun 19, og aftenen er lang endnu, så vi lægger stille ud med en Odense Classic og en Underberg. Min kompagnon supplerer med en smøg, for der bliver selvfølgelig røget lystigt på Vognhjulet.

Prisniveau: 42 kr. for en Classic og en Underberg
Distance til næste stop: 200 meter

2. Corner

Næste vandhul på ruten er Corner, hvor vi igen tager en håndbajer. Der bliver kigget en ekstra gang, da vi træder ind i lokalet, hvor røgen i visse hjørner hænger tungt.

For forandringens skyld tager vi en almindelig Odense denne gang – det er godt med variation, har vi hørt. Vi takker pænt nej til glas – det er jo alligevel bare unødvendig opvask for bartenderen.

Udsmykningen er også her lige præcis, som den skal være: Det er gult og brunt over det hele, og gamle prislister på væggen minder os om, at man engang kom lidt længere for sine penge, end man gør i dag. Og man kommer ellers langt på Corner, så skal din næste bytur foregå på et stramt budget, kan du roligt svinge ind forbi.

Prisniveau: 18 kr. for en Odense
Distance til næste stop: 450 meter

Der er en grund til, at denne slags beværtninger kaldes ‘brune værtshuse’
3. Vikingen

Aftenens tredje stop er Vikingen på Tolderlundsvej. Vi ankommer lidt uklogt kun en halv time i lukketid, og det skal derfor gå lidt stærkt med øllen, tænker vi. Ikke desto mindre bliver vi budt på en gratis smagsprøve på husets helt egen signaturbitter, Vikingen Bitter, inden en af de andre gæster gavmildt giver endnu en omgang øl, mens vi forklarer vores forehavende og diskuterer forskelle på ishockey- og fodboldfankultur i Odense.

Det når altså at blive til hele tre genstande på Vikingen. Skal vi holde hele aftenen, er vi nødt til at håbe på lidt mindre gæstfrihed de næste steder!

Vi bliver på Vikingen til lidt over lukketid efter et besøg, hvor vi har følt os meget velkomne og taget godt imod.

Prisniveau: En flad tyver for en Odense Classic
Distance til næste stop: 950 meter

4. Ungarsk Vinstue

På Ungarsk Vinstue, der ligger hvor Skibhuskvarteret slutter, og midtbyen begynder, skal vi lige have en OC’er (Odense Classic). Vi bliver meget betagede af kunsten på væggene, der består af nogle meget store malerier af kvinder og mænd til hest. De tre ‘old school’ spillemaskiner og barens pæne udvalgt af potentielle sidevogne til øllene afslører, at der her er tale om et autentisk sted, der ikke lader noget tilbage at ønske for den kræsne bitter-entusiast.

Klokken er omkring ni om aftenen, og da vi skal på toilettet bliver vi glade for, at det ikke er senere, for med en promille lidt højere end vores, kunne den stejle trappe ned til toiletterne snildt have taget livet af os. Vi overlever dog og bevæger os videre på aftenens længste stræk, der går til Nyborgvej.

Prisniveau: 20 kr. for en Classic
Distance til næste stop: 1,4 km

5. Skandsen

Mørket er ved at falde på, da vi ankommer til Skandsen på Nyborgvej. Skandsen er et andet af de helt klassiske stop på vejen, når man befinder sig i den ende af byen, og et sted, som mange har nævnt som et ‘must’ på vores tur.

Der er fint gang i festen, da vi træder indenfor. De danske nationalklenodier fra Michael Learns to Rock kærtegner vores ører, og stemningen er høj blandt de mange gæster, som der er en god aldersspredning på.

Vi tænker ud af boksen denne gang og bestiller hver en Giraf, der suppleres med en dansk klassiker i form af 2 cl. Arnbitter.

Prisniveau: 47 kr. for Giraf og Arnbitter
Distance til næste stop: 400 meter

En syn for guder: En lokal klassiker parret med en sidevogn
6. Andersens Bodega

På Andersens Bodega får vi plads i baren og falder i snak med både bartender og de andre gæster, der udtrykker stor sympati for vores projekt. Faktisk spørger flere, hvordan man får sådan et job, men jeg tør ikke rigtig dele mailadresse eller telefonnummer på min redaktør ud – man skulle jo nødig have konkurrence.

Der er temmelig mørkt på Andersens Bodega, og måske ville vi have gjort os selv en tjeneste ved at besøge stedet i dagtimerne, hvor der er mulighed for at sidde udenfor ved de opstillede caféborde.

Det er heldigvis ikke mørkere, end at vi sagtens kan se det obligatoriske Underberg-patronbælte, der har fået en prominent plads i barområdet og måske signalerer, at mange timers ophold godt kan ende med, at man bliver “skudt i låget”.

Den gæstfri bartender har også gode priser på de lokale brygvarer, så besøget hos Andersens Bodega er mere end godkendt.

Prisniveau: 19 kr. for en Odense
Distance til næste stop: 1 km

7. Slotskroen

Dansegulv er en luksus, der er få brune værtshuse forundt, men på Slotskroen er der fest!

Klokken er også blevet lidt fremskreden, da vi dukker op, hvilket uden tvivl hjælper på stemningen. Træbenene bliver allerede svunget lystigt blandt vores medbesøgende, og fra scenen bliver der spillet op til harmonikadans af den lokale suppe, steg og is-musikant. Playlisten består af et eklektisk miks af navne lige fra John Mogensen til DJ Ötzi, og det er mere end svært at sidde stille.

Jeres udsendte bliver da også budt op af en dame, der – og nu skal man jo passe lidt på, men jeg vover pelsen – må skydes til at være lige over dobbelt så gammel som jeg selv. Men alder er som bekendt kun et tal, og det bliver til en prægtig svingom, inden flaskerne tømmes, og vi bevæger os videre ud i byens brune natteliv.

Priserne bærer bræg af, at vi er vendt tilbage til storbyen efter at have bevæget os i periferien af Odense centrum, men de er nu alligevel ganske overkommelige.

Prisniveau: 25 kr. for en Odense Pilsner
Distance til næste stop: 750 meter

Der er rig mulighed for en svingom på Slotskroens dansegulv
8. 47 Bill’s Pub

Grundet de forskellige beværtningers varierende lukketider og et akut tilfælde af træthed bliver legendariske 47 i Kongensgade først besøgt mandag aften.

47 er et af de steder, som allerflest foreslog, at vi skulle slå vejen forbi, og det forstår man godt. Kombinationen af den meget centrale beliggenhed og en blandet skare af både unge og ældre gæster har været med til at gøre 47 til en institution i Odense. For nogle er stedet opvarmning til den videre bytur, mens andre kan få en hel dag til at gå her.

Mens vi snakker med en af de andre gæster, der får en velfortjent kop humle efter en lang dag med havearbejde, bryder vi kortvarigt med vores princip om at holde os til flaskeøl, da vi ser, at der er Albanis 1859 på hanerne.

Prisniveau: 30 kr. for en fadøl i mellemstørrelsen
Distance til næste stop: 1,1 km

9. Grønløkkehus

Grønløkkehus var et andet af de værtshuse, som vi ikke kunne nå at besøge i første omgang, da der lukkes ret tidligt. Til gengæld åbnes der allerede klokken 11 hele ugen, så er du morgenfrisk og øltørstig, er det helt sikkert stedet for dig.

Selvom klokken var tæt på halv syv, og Grønløkkehus’ lukketid kun er halvanden time væk, da vi dukker op, er der god stemning omkring baren, hvor et større selskab sidder og indtager en sen frokost, der vist er blevet til aftensmad.

Vi suger til os af den gode stemning i ro og mag, indtil roen afbrydes af vild panik, da det går op for os, at Grønløkkehus ikke tager Mastercard – det eneste kort vi har med! Heldigvis kommer den rare bartender os til hjælp og tilbyder at betale, hvis vi Mobilepay’er hende. Det er god service, og det efterlader os med et rigtig godt indtryk af Grønløkkehus, da vi bevæger os videre tilbage mod centrum.

Prisniveau: 45 kr. for en Odense Pilsner + en Dr. Nielsen
Distance til næste stop: 950 meter

10. Dania

Der skal være plads til impulsbesøg, og det blev vi rigtig glade for, da vi besøgte Dania, der ligger på hjørnet af Vesterbro og Falen.

Vi blev taget rigtig godt imod af både gæster og bartender, og der blev endda fællessunget lidt til Sinead O’Connors “Nothing Compares 2 U” i barområdet. Et par af de andre gæster udtrykte ærgrelse over, at vi dukkede op en dag, hvor der ikke var så meget gang i butikken, men til gengæld fik vi mulighed for at høre, hvad Danias stamgæster havde at sige om stedet, som de holder meget af, og hvor der altid er plads til flere.

Dania er et temmelig småt sted med gule vægge, træpaneler og halvgardiner i vinduerne, der passer perfekt ind i kategorien af hyggelige, brune bodegaer i Odense C. Vi er glade for, at vi nåede forbi til en snak!

Prisniveau: 47 kr. for en øl og en Arnbitter
Distance til næste stop: 260 meter

11. Lige På Trapperne

Sidste stop i denne omgang er i Ny Vestergades eneste værtshus. Du kender måske stedet som Havhesten, Drønnerten eller 5 Trin Op og har muligvis hørt om nogle ubehagelige episoder for år tilbage. I dag hedder stedet Lige På Trapperne og er heldigvis ganske fredeligt.

Der er kun to gæster i baren, da vi braser ind en halv time i lukketid. Vi er lidt dårlige med timingen, så endnu engang er det med stress og jag, at vi får knappet en bajer op. Det gør nu ikke så meget, for vi falder hurtigt i snak med de to andre gæster og får, inden vi igen træder ud på gaden, hørt om de mange gode tilbud, Lige På Trapperne kører med. For eksempel er der hver lørdag mellem 21-23 en gratis flaske vodka til første gruppe på mindst fem personer! Endnu et sted der burde appellere til byens studerende!

Prisniveau: 22 kr. for en Odense Pilsner
Distance til næste stop: Vi er færdige!

Se ruterne rundt i Odense

Den samlede regning for en person blev på 335 kroner, og hvis man sørger for at gå lidt hurtigt mellem værtshusene, kan man snildt nå en pæn promille til den pris.

Vores rute blev af forskellige årsager bidt over i to, da lukketider og promille satte grænser for, hvor langt vi kunne nå på en enkelt aften. Derfor blev turen heller ikke helt så effektiv, som den kunne have været. Vil du gerne spare tid og kræfter, kan du finde både værtshusenes adresser og en mere effektiv vej rundt i Odense ved at klikke her.

Vi har været nødt til at udelade en række steder, især udenfor postnummer 5000. Hvilke steder, mener du, skulle have været med på listen?

Autohuset Fyn fik Gazelle i 2018: Starter året med Fyns billigste serviceabonnement

Skrevet af: Michael Qureshi

2018 blev i den grad et fantastisk år for Autohuset Fyn.

Det blev året, hvor de rykkede ind i deres nye store domicil på Nyborgvej i Odense, og så modtog de en eftertragtet Gazelle-pris fra finansmediet Børsen.

En Gazelle uddeles til de virksomheder i Danmark, der vækster hurtigst.

Autohuset Fyn har i den forbindelse valgt at takke deres nuværende samt nye kunder med Fyns billigste serviceabonnement som indtil 1. marts 2019 kan fås for blot 119 kr. om måneden.

Med dette serviceabonnement kan du eller din virksomhed få den nyindkøbte bil serviceret i hele garantiperioden.

Det helt særlige tilbud gælder uanset størrelse og prisklasse, og giver dig som bilejer en enorm tryghed, da du hermed kender de faste månedlige udgifter.

Eneste krav er, at bilen er ny, og serviceabonnementet laves inden for de første 30 dage efter købet.

Dertil kommer, at det er muligt at skræddersy aftalen, så produkter som hjulskift og vejhjælp kan tilvælges til en yderst fordelagtig merpris

Helt simpelt fortalt betyder det, at Autohuset Fyn, for et lille månedligt beløb, står 100 procent på mål for, at alt er, som det skal være, så garantien opretholdes hos bilforhandleren.

Gælder uanset bilmærke

Det fortalte værkstedschef Mark Miari, da MigogOdense besøgte Autohuset Fyn lige før jul på værkstedet på Nyborgvej 427 i Odense.

“Det er serviceeftersyn ifølge fabrikantens forskrifter. Det vil sige, at vi udskifter de dele, som den pågældende fabrikant kræver ifølge servicehæftet.

Om det er Audi, Kia, BMW eller hvilket som helst andet mærke, så er prisen den samme og med mærkespecifik oliemængde,” forklarer han.

Overholder man ikke sin service, og bilen eksempelvis går i stykker, så frafalder garantien nemlig.

Så derfor er det både en billig og meget tryg løsning med de 119 kr. om måneden hos Autohuset Fyn.

Man er sikker på, at garantien holder

Mange er usikre på, om de må få serviceret deres bil andre steder end forhandleren for at overholde garantien, og derfor sidder mange bilejere med dyre reparationsaftaler hos forhandlerne.

Med serviceabonnementet hos Autohuset Fyn slipper du både for dyre service-regninger på én gang, og så er du helt sikker på, at garantien holder.

Det garanterer de.

“Hvis vi skulle lave en fejl, så forhandleren kan sige, at de ikke vil dække garantien, så dækker vi det. Vi står 100 procent inde for det vi laver og på det her serviceabonnement.

Kunden kan være fuldstændig tryg i hele den periode, som garantien dækker. Er det en Kia med syv års garanti, så gælder vores tilbud selvfølgelig alle syv år,” forklarer den innovative værkstedschef.

Han er ikke bleg for at kalde det for Fyns billigste serviceabonnement, og det er absolut også noget, som vil blive taget godt imod hos nye bilejere.

Det betyder nemlig en besparelse på helt op til 50% i forhold til markedsprisen på lignende serviceaftaler.

Skulle man mod forventning finde et bedre tilbud, garanterer Autohuset Fyn den billige pris med et 110% prismatch.

Altid gratis lånebil med i aftalen

Et kæmpe ekstra plus ved aftalen til de 119 kr. om måneden er, at der altid følger en gratis lånebil med, hvis din egen bil er til service, eller hvis Autohuset Fyn har den forbi forhandleren i forbindelse med garanti-tjek.

“Hvis du køber en bil med garanti på, og der går noget i stykker, så synes jeg ærlig talt ikke, at det kan være rigtigt, at kunden dels skal bruge tid på at komme ud til forhandleren med den, og dels betale flere hundrede kroner for en lånebil.

Derfor får man med vores serviceabonnement en lånebil kvit og frit, hvor man udelukkende betaler for benzinen,” siger han.

Modtog en Gazelle-pris fra Børsen

Der er også styr på tingene og ikke mindst regnskaberne hos Autohuset Fyn, der oprindeligt startede i Marslev.

Som nævnt modtog man i slutningen af 2018 en Gazelle-pris fra Børsen.

Den lander på en virksomheds bord, hvis man som minimum formår at fordoble sin omsætning hvert år over en periode på fire år, samtidig med at der er plus på bundlinjen.

“Jeg blev ringet op og spurgt; er du godt klar over, at du har fået en Gazelle-pris? Det anede jeg ingenting om, så vi har fået sådan en fin statuette, og det er klart, at det er noget, vi er rigtig stolte over.

Det giver da også noget troværdighed til et autoværksted, og for mig er det utrolig vigtigt at have et tillidsfuldt forhold til kunderne,” forklarer Mark.

Hente-bringe service på hele Fyn

Det er også et af punkterne omkring serviceabonnementet. Nemlig tilliden og den gode service.

Det er sådan, at Autohuset Fyn tilbyder at hente og bringe din bil, hvis den skal til service UANSET hvor du befinder dig på Fyn.

“Vi har gratis hente-bringe service. Vi henter dem på hele Fyn. Der er da nogen, som har sagt til mig, at jeg er bindegal.

Det kan koste to timers arbejde bare at hente en bil. Men det er jeg villig til, fordi jeg vil levere den bedste service i Odense og på resten af Fyn.

Vi har eksempelvis kunder, der arbejder på OUH. De møder ind på arbejde, og så henter vi bilen og sørger for, at den er tilbage igen, når de har fået fri.

Den service er de meget lykkelige for. Tid er kostbar og værdifuld for mange mennesker i dag, og vi ønsker at spare tid for vores kunder,” forklarer Mark.

Eventyret startede i Marslev

Det hele startede i 2012 i Marslev, hvor han og hans kone startede som selvstændige med eget autoværksted.

Blikket var dog hurtigt rettet mod udvidelse til Odense, og i april 2018 åbnede dørene så til et nyt, flot autoværksted.

“Vi er rigtig glade for beslutningen om at åbne her i Odense. Vi ligger også på en god placering, som er let at komme til. Vi laver mange erhvervsbiler, så vi har højt til loftet her, hvor vi er vi har specielle varevognsløftere, som vi ikke har i Marslev.

Så på den måde kan vi køre noget mere igennem. Vi kan tage større biler, og man skal ikke vente så lang tid på at komme til,” lyder det fra Mark.

Serviceabonnementet til kampagneprisen på 119 kr. i hovedtræk:

 • Din fabriksgaranti bevares på bilen, og du får stempel i servicebogen
 • Originale Bosch servicedele eller tilsvarende kvalitet
 • Gratis arbejdsløn i forbindelse med pære- og viskerskift mellem service
 • Gratis støvsugning af bilen
 • Gratis lånebil med fri km
 • Gratis hente/bringe service på hele Fyn
 • Gratis opbevaring af dine hjul i forbindelse med hjulskift
 • Gratis synstjek
 • Gratis opfyldning af sprinklervæske hele året
 • Gratis Shell bilvask i forbindelse med serviceeftersyn
 • Kampagnen med kampagneprisen på 119 kr. gælder indtil 1. marts 2019

Priseksempel 1: Din bils garantiperiode er 2 år (24 mdr). Samlede serviceudgifter for dig i hele garantiperioden = 2.856 kr. (119 kr. x 24 mdr).

Priseksempel 2: Din bils garantiperiode er 5 år (60 mdr). Samlede serviceudgifter for dig i hele garantiperioden = 7.140 kr. (119 kr. x 60 mdr).

Priseksempel 3: Din bils garantiperiode er 7 år (84 mdr). Samlede serviceudgifter for dig i hele garantiperioden = 9.956 kr. (119 kr. x 84 mdr).

Serviceabonnementet gælder i øvrigt også erhvervsbiler.

Med dette serviceabonnement kender man sine faste udgifter på bilen på forhånd, og det er kun i forbindelse med ekstraordinære reparationer, at det koster ekstra.

Skal du have lavet værkstedsarbejde, som ikke er omfattet af serviceabonnementet, får du minimum 20% rabat på timelønnen.

Er du interesseret i et serviceabonnement på din nye bil, så kontakt på mail@autohusetfyn.dk. Husk: din bil skal være ny og serviceabonnementet skal oprettes senest 30 dage efter købet.

Ved bestilling af serviceabonnement vil vi sætte pris på, hvis du nævner, at du har læst det på MigogOdense.

Nu åbner Odenses nye Virtual Reality Café: Vind vilde oplevelser

Skrevet af: Michael Qureshi

Som man kunne læse først her på MigogOdense, så får byen en helt ny ægte Virtual Reality café.

Nu er åbningsdatoen også fastsat. Det bliver på lørdag d. 19. januar, at den landsdækkende kæde Limitless åbner i hjertet af Odense.

Caféen ligger på Kongensgade 9, og det ventes at blive noget af et tilløbsstykke.

Nu kan du helt ekstraordinært dykke med Den Hvide Haj eller en Blåhval. Du kan også kæmpe for dit liv i zombie-apocalypse. Her føles det mere ægte end nogensinde før.

Alle kan prøve VR-oplevelsen

Den nye Limitless Virtual Reality café indbyder nemlig til, at man tager venner, veninder, kollegaer eller familiemedlemmer med ind for at prøve Danmarks eneste ægte VR-oplevelse.

På åbningsdagen vil der nemlig være gratis VR-oplevelser til alle. Det skriver de på Facebook.

“I kan komme ind og få en GRATIS intropakke på vores åbningsdag.

Butikken er en af de absolut fedeste, og lægger op til nogle rigtig gode arrangementer og hygge for dig og dine bekendte.

På lørdag er i velkommen til blot at droppe forbi.

Det er nemlig ikke muligt at booke tid til vores åbningsdag. Fra søndag d. 20 januar og frem, kan i dog booke tider igennem vores hjemmeside,” skriver de på deres Facebook-side.

Kun fantasien sætter grænser

På Limitless Virtual Realitys Facebookside kan man snuse lidt til det nye banebrydende VR-koncept, og få en smagsprøve på, hvad man kan opleve via deres ultraavancerede VR-udstyr.

Tjek den her

Med spil som The Blue og Proton War, er det kun fantasien der sætter grænser.

“Vi har noget af det nyeste udstyr på markedet, som i den grad giver en følelse af virkelighed – her snakker jeg både om gåmaskiner, hvor man kan bevæge hele kroppen, men også “free-stands” hvor man kan prøve nogle rigtig fede spil bl.a. det meget kendte spil beat saber.” fortæller Andreas, som er butikschef i Aarhus.

Læs mere om VR Limitless her. 

KONKURRENCE

I samarbejde med VR Limitless udlodder vi 5 gavekort a 250 kr.

For 250 kr. kan man booke Den Store Pakke på 55 minutter – og man kan godt være flere, der prøver i løbet af seancen.

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogOdenses Facebook-side
Skriv hvor VR Limitless kommer til at ligge i Odense
Skriv mindst en du vil dele VR-oplevelsen med

Kåret til Danmarks bedste: Burger Shack åbner i denne uge i Odense

Skrevet af: Michael Qureshi
Første billede indefra Burger Shack i Odense
Første billede indefra Burger Shack i Odense

Vi har efterhånden glædet os til det i noget tid.

Men nu sker det endelig. The Burger Shack åbner i Odense i denne uge.

På torsdag d. 17. januar kommer dagen, hvor en af landets mest driftige burger-restauranter indtager Odense.

De har i forvejen steder i Aarhus, Aalborg, Randers, Silkeborg, Horsens, Kolding, Vejle og Herning.

The Burger Shack åbner her i byen i Vintapperstræde 6. Det gør de selvfølgelig med et brag som altid.

Åbningstilbud på en flad 50’er

For en flad 50’er får du en Shack burger menu hele torsdag, fredag og lørdag.

Hos Burger Shack er de helt vilde med lokalerne i hjertet af Odense.

“Vi er enormt stolte af netop denne Burger Shack. Lokalerne passer perfekt til vores koncept og vi må indrømme at vi er enormt tilfredse med resultatet.

Den hyggelige Shack stemning sidder lige i øjet. Så nu glæder vi os bare til, at den fyldes med en masse dejlige sultne gæster,” siger Jakob Nielsen, som er franchisetager i Odense.

Burger Shack indefra

Lækre burgere på vej hjem fra byen

Hvis Odense har savnet et godt alternativ til lækker mad sent om aftenen, så er der også gode nyheder.

Allerede fra torsdag holder The Burger Shack også natåbent, som de fremover vil gøre hver torsdag, fredag og lørdag.

Det bliver altså en oplagt mulighed for at nyde kvalitetsburgere på alle tider af døgnet!

De er blevet kåret til Danmarks bedste burger efter en landsdækkende afstemning på Opdag Danmark.

De er to gange i træk blevet kåret til Århus’ bedste Burger, og så vandt de Byens Bedste Burger i Aalborg til AALBORG AWARDS sidste år.

Så man må altså godt have store forventninger, når The Burger Shack åbner i Odense.

Den fremadstormende burgerkæde har fokus på flammegrill, økologi og bæredygtighed, og stormer frem i flere byer i Danmark.

Hvad: Burger Shack åbner i Odense
Hvor: Vintapperstræde 6
Hvornår: Torsdag d. 17. januar kl. 11.00
Hvad sker der: 50 kr. for en Shack menu torsdag, fredag og lørdagDu kan tilmelde dig åbningsbegivenheden her

 

Fynske sportshelte hyldes på lørdag: Alle er inviteret til Fynske Bank Sportslørdag

Skrevet af: Michael Qureshi
Fynske Bank Sportslørdag afholdes 19. januar 2019
Fynske Bank Sportslørdag afholdes 19. januar 2019

I år er det 10. år i træk, at Fynske Bank Sportslørdag fylder hallerne i Odense Idrætspark.

Her hylder fynboerne de fynske sportshelte, og alle kan ganske gratis komme med.

Det løber af stablen på lørdag d. 19. januar, og traditionen tro kan fynboerne se frem til en festlig fejring i Odense Idrætshal, når Fynske Bank Sportslørdag hylder frivillige – og professionelle sportsudøvere fra Fyn med opvisninger og prisoverrækkelser kl. 13.00 – 17.00.

70 partnere arbejder sammen for at gøre denne lørdag i januar uforglemmelig, heriblandt ni kommuner, 50 idrætsforeninger og tre fynske medier.

2019 er en milepæl for Fynske Bank Sportslørdag, men dagen bliver ikke ugenkendelig for publikum.

Stadig tre faste store priser

Der vil stadig blive uddelt de 3 faste priser: Fynske Bank Kammeratskabspris, Årets Fund og Årets Sportsnavn på Fyn.

Sidstnævnte pris har en lang historie bag sig – den er nemlig blevet uddelt siden 1950. Årets Frivillige Idrætsleder og Den Fynske Idrætsforeningspris kåres efterfølgende ved aftenens branchefest for specielt inviterede, hvor der også vil være fejring af de mange fynske danmarksmestre.

“Vi viser omverdenen, at Fyns kommuner står sammen om et fælles projekt. Fynske Bank Sportslørdag er en god og hyggelig anledning til at fejre vores dygtige sportsfolk og give dem den ros og anerkendelse, de fortjener,” siger Bo Hansen, borgmester i Svendborg og partner ved Fynske Bank Sportslørdag.

Fælles fynsk sammenhold

Rådmand i Odense Kommune, Jane Jegind, er også begejstret for den fællesskabsfølelse Fynske Bank Sportslørdag giver.

“Vi skal være stolte af alle fynboer, der præsterer noget ekstraordinært. Det er et fælles fynsk sammenhold, vi har. For sammen er vi altså stærkere end hver for sig. Og det er Fynske Bank Sportslørdag med til at sætte fokus på,” siger hun.

Udover prisuddelingen kan gæsterne glæde sig til en sportsfestival med flotte opvisninger og ikke mindst til at prøve kræfter med over 40 forskellige sportsaktiviteter, fra ishockey og skøjteløb til atletik og fodbold.

For første gang vil der være mulighed for at prøve flere aktiviteter udendørs. Her kan man få lov at sætte sig i sadlen til cyklecross eller mini motocross.

Ligeledes kan publikum se frem til et gensyn med den populære maskotdyst, hvor OB’s maskot Victor konkurrerer mod LuriFox fra Odense Håndbold, Svendborg Rabbits kanin, Van GOG fra GOG og Odense Bulldogs’ Scotty.

“Fynske Bank Sportslørdag er en festlig begivenhed, der samler en diversitet af sportsgrene og viser bredden i det fynske foreningsliv. Nogle af sportsgrenene kommer vi også til at se mere til ved events, som Fyn skal være vært for de kommende år,” fortæller Jakob Lund Staun, forretningschef hos Sport Event Fyn, der er en del af Destination Fyn.

Mød alle de store sportshold

Fynske Bank Sportslørdag er også kendt for at bringe de fynske sports fans helt tæt på øens sportsstjerner, og har børnene mod på at møde deres idoler, bliver der rig mulighed for det, for de mange fynske professionelle sportsfolk stiller gerne op til autografskrivning og selfies.

Du kan blandt andet møde OB, Odense Håndbold og Svendborg Rabbits!

Arrangementet plejer at tiltrække op mod 5.000 gæster i Odense Idrætsparks syv haller, så for 10. gang er der lagt op til en fantastisk begivenhed.

Hvad: Fynske Bank Sportslørdag
Hvornår: Lørdag 19. januar
Hvor: Odense Idrætspark
Gratis entré – Læs mere her