Legendariske steder på listen: Disse værtshuse skal du prøve i Odense

Der er rig mulighed for en svingom på Slotskroens dansegulv
Der er rig mulighed for en svingom på Slotskroens dansegulv

Tidligere har vi på MigogOdense beskæftiget os med guides til både cocktails, vin og specialøl. Men hvad gør man egentlig, når det eneste, man har brug for, er en kold håndbajer og en pibe tobak?

Man tager på brunt værtshus, selvfølgelig. Her på redaktionen har vi sat os for at hjælpe vores lokale medborgere ved at udarbejde en rute, der tager dig forbi nogle de vigtigste bodegaer i og omkring Odense centrum.

Det er svært at begrænse sig, men vi har prøvet: Vi har kogt listen ned til 11 steder, men kunne sagtens haft dobbelt så mange med!

For at være sikre på at kunne give dig den bedste læseoplevelse, har vi kastet os udi gonzojournalistikken og gået turen selv, ligesom vi har undersøgt prisniveauet på en håndbajer plus eventuel sidevogn fra sted til sted.

Sådan bevægede vi os rundt til de brune værtshuse. En mere effektiv rute kan findes nederst i guiden.

Uden yderligere tøven følger her guiden til 11 af Odenses bedste brune beværtninger:

1. Vognhjulet

Vi starter turen med en promille på 0,0 et godt stykke nede af Skibhusvej. Her ligger Vognhjulet, der bryster sig af at være bydelens største værtshus, og det bliver hurtigt klart for os, at vi har valgt det helt rigtige sted at lægge ud.

Farverne er brune, baren er godt fyldt op af stamgæster, og på væggen hænger en lang række af tidligere ditto, som af forskellige årsager ikke længere frekventerer Vognhjulet, i skikkelse af karikaturtegninger. Desuden er væggene prydet med alskens Stoke City-memorabilia.

Klokken er kun 19, og aftenen er lang endnu, så vi lægger stille ud med en Odense Classic og en Underberg. Min kompagnon supplerer med en smøg, for der bliver selvfølgelig røget lystigt på Vognhjulet.

Prisniveau: 42 kr. for en Classic og en Underberg
Distance til næste stop: 200 meter

2. Corner

Næste vandhul på ruten er Corner, hvor vi igen tager en håndbajer. Der bliver kigget en ekstra gang, da vi træder ind i lokalet, hvor røgen i visse hjørner hænger tungt.

For forandringens skyld tager vi en almindelig Odense denne gang – det er godt med variation, har vi hørt. Vi takker pænt nej til glas – det er jo alligevel bare unødvendig opvask for bartenderen.

Udsmykningen er også her lige præcis, som den skal være: Det er gult og brunt over det hele, og gamle prislister på væggen minder os om, at man engang kom lidt længere for sine penge, end man gør i dag. Og man kommer ellers langt på Corner, så skal din næste bytur foregå på et stramt budget, kan du roligt svinge ind forbi.

Prisniveau: 18 kr. for en Odense
Distance til næste stop: 450 meter

Der er en grund til, at denne slags beværtninger kaldes ‘brune værtshuse’
3. Vikingen

Aftenens tredje stop er Vikingen på Tolderlundsvej. Vi ankommer lidt uklogt kun en halv time i lukketid, og det skal derfor gå lidt stærkt med øllen, tænker vi. Ikke desto mindre bliver vi budt på en gratis smagsprøve på husets helt egen signaturbitter, Vikingen Bitter, inden en af de andre gæster gavmildt giver endnu en omgang øl, mens vi forklarer vores forehavende og diskuterer forskelle på ishockey- og fodboldfankultur i Odense.

Det når altså at blive til hele tre genstande på Vikingen. Skal vi holde hele aftenen, er vi nødt til at håbe på lidt mindre gæstfrihed de næste steder!

Vi bliver på Vikingen til lidt over lukketid efter et besøg, hvor vi har følt os meget velkomne og taget godt imod.

Prisniveau: En flad tyver for en Odense Classic
Distance til næste stop: 950 meter

4. Ungarsk Vinstue

På Ungarsk Vinstue, der ligger hvor Skibhuskvarteret slutter, og midtbyen begynder, skal vi lige have en OC’er (Odense Classic). Vi bliver meget betagede af kunsten på væggene, der består af nogle meget store malerier af kvinder og mænd til hest. De tre ‘old school’ spillemaskiner og barens pæne udvalgt af potentielle sidevogne til øllene afslører, at der her er tale om et autentisk sted, der ikke lader noget tilbage at ønske for den kræsne bitter-entusiast.

Klokken er omkring ni om aftenen, og da vi skal på toilettet bliver vi glade for, at det ikke er senere, for med en promille lidt højere end vores, kunne den stejle trappe ned til toiletterne snildt have taget livet af os. Vi overlever dog og bevæger os videre på aftenens længste stræk, der går til Nyborgvej.

Prisniveau: 20 kr. for en Classic
Distance til næste stop: 1,4 km

5. Skandsen

Mørket er ved at falde på, da vi ankommer til Skandsen på Nyborgvej. Skandsen er et andet af de helt klassiske stop på vejen, når man befinder sig i den ende af byen, og et sted, som mange har nævnt som et ‘must’ på vores tur.

Der er fint gang i festen, da vi træder indenfor. De danske nationalklenodier fra Michael Learns to Rock kærtegner vores ører, og stemningen er høj blandt de mange gæster, som der er en god aldersspredning på.

Vi tænker ud af boksen denne gang og bestiller hver en Giraf, der suppleres med en dansk klassiker i form af 2 cl. Arnbitter.

Prisniveau: 47 kr. for Giraf og Arnbitter
Distance til næste stop: 400 meter

En syn for guder: En lokal klassiker parret med en sidevogn
6. Andersens Bodega

På Andersens Bodega får vi plads i baren og falder i snak med både bartender og de andre gæster, der udtrykker stor sympati for vores projekt. Faktisk spørger flere, hvordan man får sådan et job, men jeg tør ikke rigtig dele mailadresse eller telefonnummer på min redaktør ud – man skulle jo nødig have konkurrence.

Der er temmelig mørkt på Andersens Bodega, og måske ville vi have gjort os selv en tjeneste ved at besøge stedet i dagtimerne, hvor der er mulighed for at sidde udenfor ved de opstillede caféborde.

Det er heldigvis ikke mørkere, end at vi sagtens kan se det obligatoriske Underberg-patronbælte, der har fået en prominent plads i barområdet og måske signalerer, at mange timers ophold godt kan ende med, at man bliver “skudt i låget”.

Den gæstfri bartender har også gode priser på de lokale brygvarer, så besøget hos Andersens Bodega er mere end godkendt.

Prisniveau: 19 kr. for en Odense
Distance til næste stop: 1 km

7. Slotskroen

Dansegulv er en luksus, der er få brune værtshuse forundt, men på Slotskroen er der fest!

Klokken er også blevet lidt fremskreden, da vi dukker op, hvilket uden tvivl hjælper på stemningen. Træbenene bliver allerede svunget lystigt blandt vores medbesøgende, og fra scenen bliver der spillet op til harmonikadans af den lokale suppe, steg og is-musikant. Playlisten består af et eklektisk miks af navne lige fra John Mogensen til DJ Ötzi, og det er mere end svært at sidde stille.

Jeres udsendte bliver da også budt op af en dame, der – og nu skal man jo passe lidt på, men jeg vover pelsen – må skydes til at være lige over dobbelt så gammel som jeg selv. Men alder er som bekendt kun et tal, og det bliver til en prægtig svingom, inden flaskerne tømmes, og vi bevæger os videre ud i byens brune natteliv.

Priserne bærer bræg af, at vi er vendt tilbage til storbyen efter at have bevæget os i periferien af Odense centrum, men de er nu alligevel ganske overkommelige.

Prisniveau: 25 kr. for en Odense Pilsner
Distance til næste stop: 750 meter

Der er rig mulighed for en svingom på Slotskroens dansegulv
8. 47 Bill’s Pub

Grundet de forskellige beværtningers varierende lukketider og et akut tilfælde af træthed bliver legendariske 47 i Kongensgade først besøgt mandag aften.

47 er et af de steder, som allerflest foreslog, at vi skulle slå vejen forbi, og det forstår man godt. Kombinationen af den meget centrale beliggenhed og en blandet skare af både unge og ældre gæster har været med til at gøre 47 til en institution i Odense. For nogle er stedet opvarmning til den videre bytur, mens andre kan få en hel dag til at gå her.

Mens vi snakker med en af de andre gæster, der får en velfortjent kop humle efter en lang dag med havearbejde, bryder vi kortvarigt med vores princip om at holde os til flaskeøl, da vi ser, at der er Albanis 1859 på hanerne.

Prisniveau: 30 kr. for en fadøl i mellemstørrelsen
Distance til næste stop: 1,1 km

9. Grønløkkehus

Grønløkkehus var et andet af de værtshuse, som vi ikke kunne nå at besøge i første omgang, da der lukkes ret tidligt. Til gengæld åbnes der allerede klokken 11 hele ugen, så er du morgenfrisk og øltørstig, er det helt sikkert stedet for dig.

Selvom klokken var tæt på halv syv, og Grønløkkehus’ lukketid kun er halvanden time væk, da vi dukker op, er der god stemning omkring baren, hvor et større selskab sidder og indtager en sen frokost, der vist er blevet til aftensmad.

Vi suger til os af den gode stemning i ro og mag, indtil roen afbrydes af vild panik, da det går op for os, at Grønløkkehus ikke tager Mastercard – det eneste kort vi har med! Heldigvis kommer den rare bartender os til hjælp og tilbyder at betale, hvis vi Mobilepay’er hende. Det er god service, og det efterlader os med et rigtig godt indtryk af Grønløkkehus, da vi bevæger os videre tilbage mod centrum.

Prisniveau: 45 kr. for en Odense Pilsner + en Dr. Nielsen
Distance til næste stop: 950 meter

10. Dania

Der skal være plads til impulsbesøg, og det blev vi rigtig glade for, da vi besøgte Dania, der ligger på hjørnet af Vesterbro og Falen.

Vi blev taget rigtig godt imod af både gæster og bartender, og der blev endda fællessunget lidt til Sinead O’Connors “Nothing Compares 2 U” i barområdet. Et par af de andre gæster udtrykte ærgrelse over, at vi dukkede op en dag, hvor der ikke var så meget gang i butikken, men til gengæld fik vi mulighed for at høre, hvad Danias stamgæster havde at sige om stedet, som de holder meget af, og hvor der altid er plads til flere.

Dania er et temmelig småt sted med gule vægge, træpaneler og halvgardiner i vinduerne, der passer perfekt ind i kategorien af hyggelige, brune bodegaer i Odense C. Vi er glade for, at vi nåede forbi til en snak!

Prisniveau: 47 kr. for en øl og en Arnbitter
Distance til næste stop: 260 meter

11. Lige På Trapperne

Sidste stop i denne omgang er i Ny Vestergades eneste værtshus. Du kender måske stedet som Havhesten, Drønnerten eller 5 Trin Op og har muligvis hørt om nogle ubehagelige episoder for år tilbage. I dag hedder stedet Lige På Trapperne og er heldigvis ganske fredeligt.

Der er kun to gæster i baren, da vi braser ind en halv time i lukketid. Vi er lidt dårlige med timingen, så endnu engang er det med stress og jag, at vi får knappet en bajer op. Det gør nu ikke så meget, for vi falder hurtigt i snak med de to andre gæster og får, inden vi igen træder ud på gaden, hørt om de mange gode tilbud, Lige På Trapperne kører med. For eksempel er der hver lørdag mellem 21-23 en gratis flaske vodka til første gruppe på mindst fem personer! Endnu et sted der burde appellere til byens studerende!

Prisniveau: 22 kr. for en Odense Pilsner
Distance til næste stop: Vi er færdige!

Se ruterne rundt i Odense

Den samlede regning for en person blev på 335 kroner, og hvis man sørger for at gå lidt hurtigt mellem værtshusene, kan man snildt nå en pæn promille til den pris.

Vores rute blev af forskellige årsager bidt over i to, da lukketider og promille satte grænser for, hvor langt vi kunne nå på en enkelt aften. Derfor blev turen heller ikke helt så effektiv, som den kunne have været. Vil du gerne spare tid og kræfter, kan du finde både værtshusenes adresser og en mere effektiv vej rundt i Odense ved at klikke her.

Vi har været nødt til at udelade en række steder, især udenfor postnummer 5000. Hvilke steder, mener du, skulle have været med på listen?

Drama i Odense Zoo: Homoseksuelle pingviner kidnapper unge

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto af pingviner
Arkivfoto af pingviner

Det lyder som noget taget ud fra det nu lukkede magasin Skør Skør Verden.

Men der har udspillet sig et sandt “drama” i Odense Zoo, som nærmest er en sæbeopera i menneskeverdenen værdig.

En pingvin-unge blev i weekenden kidnappet. Da dyrepasserne i Odense Zoo skulle løse mysteriet viste det sig, at det var et par homoseksuelle han-pingviner, som havde snuppet ungen.

Pingvin-far forsømte sine pligter

Det er DR Fyn, som skriver den her helt geniale historie. Men der er mere endnu.

For det er angiveligt Pingvin-far som havde forsømt sine pligter og ikke kigget efter ungen, som gjorde, at de to kærlige hanner så sit snit til at kidnappe ungen.

“Det ene forældrepar var væk, og ungen var ganske enkelt blevet kidnappet. Det var et par homoseksuelle hanner, som har snuppet ungen og stod med den, fortæller Sandie Hedegård Munck, dyrepasser i Odense Zoo, til DR Fyn.

De to hanner får nu et plejebarn

Dyrepasseren kunne også fortælle, at Pingvin-far ikke virkede synderligt ærgerlig over, at ungen var væk, mens moderen var lidt mere desperat efter at få sit barn tilbage.

“Jeg havde forventet, at forældrene ville komme og kræve ungen tilbage. Men hannen spankulerer rundt i anlægget, som om han aldrig har haft en unge, og hunnen virker godt nok lidt søgende,” siger Sandie Hedegård Munck.

Den skønne historie fra dyreverdenen slutter med, at dyrepasseren fra Odense Zoo har overleveret et æg til de to homoseksuelle hanner fra en enlig pingvin-mor, som ikke selv gad at passe på ægget.

Tak for historien DR Fyn – skam til alle dem, der vil spare DR væk!

DinnerDays: Vind 3-retters menu for 2 på Noé Vinbar

Skrevet af: Michael Qureshi

Om ganske få uger løber restaurant-festivalen DinnerDays af stablen i Odense.

Det sker i efterårsferien i uge 42, hvor flere af Odenses bedste restauranter kører med helt vilde priser på en 3-retters menu.

Således er restauranter som ARO, Vår, Balcony, Nordatlanten og Noé Vinbar med.

Konceptet er enkelt. En 3-retters menu koster helt eksklusivt i denne uge blot 200 kr. per snude – enkelte steder 400 kr.

I samarbejde med arrangørerne DinnerBooking kan MigogOdense nu udlodde en 3-retters middag for 2 personer på Noé Vinbar.

Her er menuen

Forret: Cremet ærtesuppe med sprødstegt parmaskinke og friskbagt brød

Hovedret: Rosastegt striploin m. bagte tomater, pommes risolles og rødvinssauce

Dessert: Belgisk vaffel m. is, chokoladesauce og friske bær

Billetsalget åbnede for tre uger siden, og det tog ikke særlig lang tid, før restauranter som ARO og Vår blev udsolgt.

Har skaffet flere pladser

Det samme skete også med Noé vinbar og Odenses toprestaurant Balcony. Men begge steder har formået at skabe mere plads, og har igen billetter til salg.

Tjek alle restauranterne og menuerne her

 

DinnerDays på Fyn – de er med

Noé Vinbar
Eydes Gastro Pub
Næsbyhovedskov
Balcony (400,- + gebyr)
Nordatlanten
Restaurant Vår (400,- + gebyr) – udsolgt
Restaurant Fænøsund
Aro (udsolgt)

Se menuerne hos de forskellige restauranter og Book bord her – skynd dig – der blev hurtigt udsolgt sidste år

DINNERDAYS-KONKURRENCE: VIND 3-RETTERS MIDDAG FOR 2 PÅ NOÉ VINBAR

I forbindelse med restaurantfestivalen DinnerDays fra den 12.-21. oktober 2018, hvor du kan spise 3 retter for 200 kr. på 80+ af landets restauranter, udlodder MigogOdense i samarbejde med Noé Vinbar en 3-retters middag for to.

For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende:

  • Synes godt om Facebook-opslaget (udgivet på MigogOdense tirsdag d. 25/9 kl. 20.30
  • Fortælle hvem du vil tage med, hvis du vinder

Magien fylder Odenses gader: Sådan bliver Magiske Dage i byen

Skrevet af: Simone Vestergaard

I efterårsferien fyldes Odenses gader med fantastiske magiske aktiviteter.

Magiske Dage Odense er en helt ny festival – og alligevel ret velkendt, for den er tidligere kendt som Harry Potter Festival.

Med det nye navn åbner festivalen nu op for endnu flere magiske universer med magi og fortryllende oplevelser.

Festivalen løber i efterårsferien over dagene 18.-20. oktober, og henvender sig til barnlige sjæle i alle aldre – børn såvel som voksne.

Nye navne og karakterer er på programmet, men magien i byen antager uformindsket styrke!

Trolddomstoget vil køre, trylleformularer vil fyge gennem luften, og der vil være rig mulighed for at udfolde sine magiske og kreative talenter.

Harry Potter navnet måtte udgå

Endnu engang leger byen – og erhvervsliv og en række af kultur- og uddannelsesinstitutioner med.

Nu også Odense Teater, Storms Pakhus, Arkaden Street Food og Odeon.

I juli blev det meldt ud, at Harry Potter Festivalen ville ændre kurs efter dialog med Warner Bros. Studios, der ejer rettighederne til Harry Potter-brandet. Harry Potter-navnet udgår derfor nu.

Det er en beslutning og en ændring, som festivalens brugere og tilbagevendende gæster har taget imod med stor opbakning og forståelse på festivalens Facebook-side, Magiske Dage Odense.

Derfor er det den klare forventning, at årets festival igen i år vil skabe liv og glade dage i byen i uge 42.

“Vi bruger i år byen rigtigt meget. Der er mange venues i Odense, som var oplagte til Magiske Dage, og jeg er rigtig glad for den opbakning og det engagement, der har været fra samarbejdspartnerne, butikkerne og de frivillige.

Det er fedt, at det lykkedes at få så mange med, så festivalen kan foregå forskellige steder i byen,” fortæller Søren Dahl Mortensen, projektleder på Magiske Dage Odense, til MigogOdense.

Han fortsætter;

“Vi har 80 rollespillere og et kor med 35 sangere, der går rundt i byen og optræder forskellige steder. Dansere fra Den Kgl. Ballet Odense vil også være at finde i midtbyen.”

Mange spændende aktiviteter

Samtlige samarbejdspartnere, der støttede op om Harry Potter Festivalen er med på holdet, og nye er kommet til: Odense Teater, Odeon, Storms Pakhus og Arkaden Street Food – Odenses nye mødesteder.

Også de mange fantastiske frivillige løfter selvfølgelig opgaven videre og vil igen i år gøre festivalen levende for og med de besøgende.

“Torsdag er der på Gråbrødre Plads Magisk frokost på Franck A med langbordsmiddag for både børn og voksne. Det bliver rigtig hyggeligt.

Det var udsolgt på rekordtid, og vi havde ikke gjort noget særligt for at sælge billetter, udover at bruge Facebook og linke til vores hjemmeside.

“Fredag og lørdag spiller 12 nordiske hold Quidditch i Kongens Have og det er et officielt nordisk mesterskab – det bliver rigtig sjovt at se dem tumle rundt,” fortæller Søren Dahl Mortensen.

Quidditch er især kendt fra Harry Potter-filmene.

Test din magiske form i en Quidditch-turnering, når Det Gyldne Lyn skal indfanges! Vær forberedt på en kamp, hvor kun de sejeste går videre.

Tjek højdepunkter og program

Festivalprogrammet er spækket med oplevelser for magikere i alle aldre, som vi kender det:

Eliksirværksteder, magisk dyr, nordiske mesterskaber i Quidditch med 13 deltagende hold og en festmiddag på Nordheim. Hele programmet kan ses på Magiskedageodense.dk.

Magiske Dage Odense er arrangeret af Odense Bibliotekerne med støtte fra Odense Kommune og en række sponsorer.

Festivalen afvikles i samarbejde med en række kultur- og uddannelsesinstitutioner i Odense, private erhvervsdrivende eksterne aktører og en lang række frivillige.

Programmet for festivalen kan ses her

Højdepunkter til Magiske Dage

Besøg Troldmandskollegiet

Magisk frokost på Franck A (udsolgt)

Zoolomagisk sejltur i mørket

Magiske cocktails

Café Kadabra

Besøg det magiske filmværksted

Nordiske Mesterskaber i Quidditch

Den Magiske skole

Svævebane

 

Du kan komme i DM-finalen: Hvem er Odenses bedste til Beer Pong?

Skrevet af: Michael Qureshi

De fleste har prøvet at spille det til fester eller ved andre hyggelige arrangementer.

Beer Pong er blevet et globalt fænomen, og nu jagter man de allerbedste i Danmark til disciplinen.

DM i Beer Pong 2018 finalen spilles lørdag d. 27. oktober på A-bar i Århus. Men inden da er der masser af muligheder for at kvalificere sig rundt omkring i landet.

Her i Odense er der kvalifikation til DM-finalen på fredag den 28. september på A-Bar i Brandts Passage.

Man tilmelder sig som et hold bestående af to personer, og man skal naturligvis være over 18 år, da der som navnet antyder er alkohol involveret.

Vinderen kommer direkte i DM-finalen

Vinderen af turneringen i Odense på fredag sendes direkte i DM-finalen i Århus.

MigogOdense har dykket lidt ned i de officielle DM-regler for Beer Pong, hvis nogen skulle være i tvivl om, hvordan man spiller det helt rigtigt.

Reglerne er fra DM i Beer Pong hjemmesiden

Basic Rules:

Inden i starter:

Det første man skal, er at stille spillet op. Her skal det vælges om der skal spilles med 6 kopper (med 2 øl) eller 10 kopper (med 3 øl). Til DM spilles der med 6 kopper. Husk at der også skal bruges to skylle kopper så boldene kan skylles mellem alle kast.
Inden spillet kan begynde skal det afgøres hvem der starter første runde. Dette gøres ved sten, saks, papir – bedst ud af 1.

Spillets gang:

Når spillet er i gang, skiftes holdene til at kaste. Alle kast skal være overhåndskast, og man må kun kaste en bold pr mand pr tur. (2 bolde pr hold). Når begge bolde er kastet, fjernes og drikkes ramte kopper.

Elbow: Når der kastes, skal albuen være bag bordets kant. Overtrædes der, er der omkast. Hvis du mener din modstander overtræder, så sig det gerne inden han kaster. Husk god sportsmanship!

Double: Hvis et hold rammer to forskellige kopper i samme runde, kaldes det en double, og holdet får to ekstra kast. Der kan ikke re-rackes efter en double.

Triple: Hvis et hold rammer to bolde i samme kop, kaldes det en triple. Ved en triple skal den ramte kop drikkes, plus 2 ekstra som det forsvarende hold vælger.

Bounce: Hvis en bold skydes ned i bordet, og hen mod kopperne, kaldes det et bounce. Hvis en bounce rammer i en kop, skal den ramte kop drikkes, plus en ekstra som det forsvarende hold selv vælger. Når der bounces, må det forsvarende hold slå bolden væk, efter den har ramt bordet.

Re-rack: Hvert hold må én gang i løbet af spillet omrokkere modstanderens kopper. Dette kaldes en re-rack. Det gøres ofte ved 3 eller 4 kopper, hvor de enten kan stilles i en lille trekant, eller en diamant. Re-racket skal gøres ved et tur skifte. Kopperne skal stå på felterne.

Spill it: En væltet kop er en ramt kop. Hvis en spiller vælter sin egen kop, f.eks. hvis han prøver at forsvare en bounce, eller fordi den havde for lidt øl i, og bolden væltede den, tæller den som en ramt kop og skal fjernes.

Defence: Det er tilladt at beskytte sine kopper, f.eks. ved at holde hænderne foran dem når der skal skydes på dem. Men hvis ens arm eller hånd bliver ramt mens den er over bordet, tæller det som en ramt kop. Det er dog tilladt at slå en bold væk når den har ramt bordet, eller hvis den rammer kanten på en kop og hopper op i luften.

Spillets afgørelse:

Spillet er slut når det ene hold har ramt alle modstanderens kopper. Når dette sker, vælger vinderen hvem der skal have det resterende øl fra spillet. Husk at der ikke er drikketvang. Det handler om at ramme kopperne, ikke hvem der kan drikke mest.

Du kan læse mere om tilmelding til fredagens Beer Pong konkurrence på A-Bar her

Signerer bøger for fulde huse: Fredag kommer Boris Laursen til Odense

Skrevet af: Michael Qureshi

De fleste Youtube- og realitystjerner starter deres karriere i det digitale univers, men det bliver alligevel mere og mere almindeligt, at fans og følgere kan udvide deres merchandise-samling med en fysisk bog på natbordet.

Her serverer stjernerne dele af deres privatliv på et sølvfad, og lader på den måde sine følgere få et endnu større indblik i deres liv bag kulissen.

Én af de mest kendte og omtalte realitystjerner i Danmark, i øjeblikket, er Paradise Hotel-deltageren og Instagram-stjernen, Boris Laursen.

Foruden at være bror til Fie Laursen, så er Boris Laursen også blevet kendt for sit udseende – og sin måske knap så flatterende titel som fuckboi.

Nu kan han dog også skrive forfatter på sit CV efter den nylige udgivelse af bogen Gentleman.

Kom i god tid

I forbindelsen med udgivelsen af bogen er Boris Laursen i gang med en stor landsdækkende bogtour, hvor man kan købe bogen og få en signeret hilsen fra Boris.

Fredag den 28. september fra klokken 18.30-19.30 er det Odenses tur, hvor Schreiners Bog & Idé i Tarup Center har æren af at byde Boris Laursen indenfor.

At dømme ud fra Boris Laursens Instagram, er det noget af et tilløbsstykke, når han besøger de mange boghandler. I København så det således ud, da han var forbi:

Den aktuelle bog hedder  “Gentleman”. I beskrivelsen af bogen lyder det:

I “Gentleman” fortæller Boris Laursen blandt andet om sit privatliv, sin fortid som fuckboy, sin transformation til gentleman og meget, meget mere.

Boris Laursen har både på TV og Youtube skabt sig et ry som den ultimative fuckboy. Men efter han mødte sin kæreste Josefine, opdagede han, at han måtte lægge stilen om. I dag forstår han, at han skal behandle kvinder med respekt, og det beskriver han i denne bog.

“Gentleman” er en velskrevet, personlig beretning om en stor livsforandring.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

NY DATO SKREVET PÅ! D. 28 I ODENSE. (Kommenter hvis jeg mangler nogle byer)

Et opslag delt af BORIS GRANT LAURSEN (@borislaursen) den