Kræser om gæsterne med lækkerier: Mary’s er Odenses nye kaffebar

Af Daniel Poulsen

Lige når du træder ud fra Odense Banegård får du øje på kaffebaren.

1. august åbnede Asta Joensen og Kieu Sleiman sammen med to medejere Mary’s, der er en kaffebar, helt centralt i Odense.

Lige fra starten har ejerne valgt at satse på rigtig god friskkværnet kaffe og klassiske drikke som iceblend, friskpresset juice og lemonade.

Ejerkredsen består tæller blandt andet også Loay Zeraiq, kendt fra ’Kørelærerne’ på TV 2 Zulu og indehaver af LZ Køreskole.

Asta Joensen er medejer af Mary’s kaffebar

Morgenmad, frokost og ting til den søde tand

Ifølge Asta Joensen er det vigtigt at ramme et varieret udvalg, der kan fungere hele dagen på den hyggelige kaffebar, mens man samtidig sørger for, at tingene er lavet fra bunden.

”Alt er hjemmelavet af det, som vi laver her. Det er en vigtig ting.

Om morgenen har vi croissanter, morgenboller og skyr, så der er lidt til den del, da vi åbner klokken 07. Det er måske ikke altid der, at man har lyst til en sandwich eller en varm panini,” fortæller Asta Joensen, da MigogOdense kigger forbi.

På den intime kaffebar er det vigtigt for de to medejere at pointere, at der både er kvalitet bag maskiner og kaffebønner, da det hører sammen, hvis man skal have lavet en kop velsmagende kaffe.

Marys

Perfekt placering lige ved banegården

En god mulighed fra familien og tilfældigheder har gjort, at de fire medejere har valgt at åbne byens nye kaffebar lige i smørhullet.

Tidligere husede lokalerne en shawarma-bar, men nu er der andre boller på suppen, og placeringen skal ifølge de nye ejere bruges aktivt.

“Det ligger i centrum af det hele og lige udenfor banegården.

Vi har haft rigtig mange, der kommer ud fra banegården og gerne vil have et sted, hvor de kan slappe af. Mange turister; både nordmænd og svenskere kommer ind fra gaden,” forklarer Asta Joensen.

Åbningstilbud hele august og god studierabat

Er du allerede nu blevet fristet til en besøg hos Mary’s Coffee & sandwich, så kan du ovenikøbet nyde deres lækkerier med et ekstra godt åbningstilbud, der gælder resten af august.

Til morgenmad, frokost, aften eller lige, når du har lyst, kan du købe en valgfri sandwich/panini sammen med en valgfri sodavand/lemonade til en skarp pris på kun 49 kr.

Marys

Ligger du inde med et studiekort fra fx dit gymnasie, UCL eller Syddansk Universitet, så vil ejerne af Mary’s gerne forkæle dig lidt ekstra.

På hele menukortet får du som studerende 15% rabat ved fremvisning af et gyldigt studiekort, og så kan du jo lige overveje en ekstra snack.