Kræser om gæsterne med lækkerier: Mary’s er Odenses nye kaffebar

Skrevet af: Daniel Poulsen

Lige når du træder ud fra Odense Banegård får du øje på kaffebaren.

1. august åbnede Asta Joensen og Kieu Sleiman sammen med to medejere Mary’s, der er en kaffebar, helt centralt i Odense.

Lige fra starten har ejerne valgt at satse på rigtig god friskkværnet kaffe og klassiske drikke som iceblend, friskpresset juice og lemonade.

Ejerkredsen består tæller blandt andet også Loay Zeraiq, kendt fra ’Kørelærerne’ på TV 2 Zulu og indehaver af LZ Køreskole.

Asta Joensen er medejer af Mary’s kaffebar

Morgenmad, frokost og ting til den søde tand

Ifølge Asta Joensen er det vigtigt at ramme et varieret udvalg, der kan fungere hele dagen på den hyggelige kaffebar, mens man samtidig sørger for, at tingene er lavet fra bunden.

”Alt er hjemmelavet af det, som vi laver her. Det er en vigtig ting.

Om morgenen har vi croissanter, morgenboller og skyr, så der er lidt til den del, da vi åbner klokken 07. Det er måske ikke altid der, at man har lyst til en sandwich eller en varm panini,” fortæller Asta Joensen, da MigogOdense kigger forbi.

På den intime kaffebar er det vigtigt for de to medejere at pointere, at der både er kvalitet bag maskiner og kaffebønner, da det hører sammen, hvis man skal have lavet en kop velsmagende kaffe.

Marys

Perfekt placering lige ved banegården

En god mulighed fra familien og tilfældigheder har gjort, at de fire medejere har valgt at åbne byens nye kaffebar lige i smørhullet.

Tidligere husede lokalerne en shawarma-bar, men nu er der andre boller på suppen, og placeringen skal ifølge de nye ejere bruges aktivt.

“Det ligger i centrum af det hele og lige udenfor banegården.

Vi har haft rigtig mange, der kommer ud fra banegården og gerne vil have et sted, hvor de kan slappe af. Mange turister; både nordmænd og svenskere kommer ind fra gaden,” forklarer Asta Joensen.

Åbningstilbud hele august og god studierabat

Er du allerede nu blevet fristet til en besøg hos Mary’s Coffee & sandwich, så kan du ovenikøbet nyde deres lækkerier med et ekstra godt åbningstilbud, der gælder resten af august.

Til morgenmad, frokost, aften eller lige, når du har lyst, kan du købe en valgfri sandwich/panini sammen med en valgfri sodavand/lemonade til en skarp pris på kun 49 kr.

Marys

Ligger du inde med et studiekort fra fx dit gymnasie, UCL eller Syddansk Universitet, så vil ejerne af Mary’s gerne forkæle dig lidt ekstra.

På hele menukortet får du som studerende 15% rabat ved fremvisning af et gyldigt studiekort, og så kan du jo lige overveje en ekstra snack.

Her får du kager ved målstregen: Nu kan du tilmelde dig gratis kageløb i Odense

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

Mangler du motivationen for at få gang i løbetræningen efter en december med for lidt motion og for meget lækkert julemad?

Så har vi en god nyhed til dig.

Søndag d. 19. april holder bageriet Pistoria i Odense deres såkaldte kageløb. Her er energibarer og kedeligt frugt skiftet ud med kager.

Mest berømt er Pistoria Kageløbet for deres vidunderlige træstammer ved målstregen.

Det er i den grad en motivationsfaktor, der vil noget.

Gratis motionsløb for alle aldre

Faktisk er det også ganske gratis at deltage, og der er mange forskellige distancer. Til Pistoria Kageløbet er der mulighed for at løbe lige fra 2 km på børneruten til marathon rundt i Skt. Klemens.

Du vælger selv, hvor langt du vil løbe.

Fra kl. 10.00 er der børneløb, hvor der er medaljer og selvfølgelig træstammer til alle, der kommer i mål. Kl. 11.00 skydes løbet for alle øvrige løbere i gang, og her er der selvfølgelig også træstammer til alle.

Man har tidligere også haft kager ude på selve depoterne, men det må forblive en overraskelse, hvis det sker igen i år.

Der er i hvert fald garanti for, at træstammerne ikke er købt i det lokale supermarked for små penge. Pistoria Bageriet er kendt for at være blandt de bedste bagerier i Odense.

Navnet Pistoria betyder i øvrigt bagning på latin.

Hvad: Pistoria Kageløbet
Hvor: Møllevej 1, Odense S
Hvornår: 19. april kl. 10.00-16.00
Tilmeld dig her

Stadig billetter til salg: L.O.C rammer Odense om få uger på ny turné

Skrevet af: Redaktionen

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Musikhuset Posten om få uger fredag d. 7. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Fredag d. 7. februar 2020
Billetter her

Tusindvis af musikinstrumenter billigt til salg: 4Sound sælger ud af Odense-lageret

Skrevet af: Michael Qureshi

I efteråret lukkede og slukkede en af Danmarks største musikkæder 4Sound efter en konkurs i hele selskabet.

Dermed drejede 4Sound butikken i Odense nøglen om på lokationen på Rugårdsvej.

Men nu kan du gøre et kup på varelageret fra blandt andet butikken i Odense.

Auktionshuset dab kører nemlig en stor online-auktion på lageret fra samtlige 4Sound butikker fra Aalborg, Odense, Århus, København og Esbjerg.

36.000 varer sælges

Auktionshuset oplyser på sin Facebookside, at det drejer sig i alt om 36.000 varer, der i løbet af året bliver solgt på auktioner.

Man finder blandt andet kendte mærker som kendte mærker som Gibson, Roland, Fender, Yamaha på auktion, og der er gode chancer for at få dem billigere end noget andet sted kan tilbyde.

Hele auktionen foregår som nævnt online, men er man meget nysgerrig og har godt styr på instrumenterne, så er der mulighed for at se og høre musikinstrumenterne, når auktionshuset holder eftersyn.

Det finder sted på torsdag d. 23. januar mellem klokken 10.00-18.00 på Teglbækvej i Hasselager.

Auktionshuset oplyser, at der løbende i år sættes tusindvis af produkter fra 4Sound butikkerne til salg.

Du kan se varerne her