MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Midtfyns Festival genopstår i 2019: Lokal styregruppe står bag

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: Wikipedia. Midtfyns Festival skal afholdes på boldbanerne bag Ryslinge Høj- og Efterskole.
Foto: Wikipedia. Midtfyns Festival skal afholdes på boldbanerne bag Ryslinge Høj- og Efterskole.

Midtfyns Festival startede i 1976, og i sin storhedstid konkurrerede festivalen med Roskilde Festival om at være den største musikbegivenhed i Nordeuropa. I 2004 måtte festivalen dog lukke ned på grund af svigtende billetsalg.

Men men nu vil en lokal styregruppe puste liv i den gamle festival. Det skriver TV 2/Fyn.

Festivalen genopstår i 2019

Styregruppen vil afholde festivalen den 24. og 25. maj 2019 på boldbanerne bag Ryslinge Høj- og Efterskole, da de ikke forventer at kunne tiltrække tilstrækkeligt med gæster i starten til at fylde den gamle festivalplads i Ringe. Men hvis Midtfyns Festival atter bliver en succes, håber styregruppen på, at de senere kan flytte festivalen til den gamle plads.

Informationsmøde på lørdag

Styregruppen sendte i går invitationer ud på de sociale medier, hvor de indbyder de lokale kræfter til at troppe op til informationsmøde på lørdag klokken 11 på Ryslinge Høj- og Efterskole. De håber på så meget opbakning så muligt, så Midtfyns Festival forhåbentlig kan komme tilbage til sin storhedstid:

“Det skal være meget lokalt. Vi har ikke et par millioner kroner i ryggen, så vi skal ud og kontakte fonde og lokale virksomheder. Vi har kærlighed til historien, og det er det, der driver os i styregruppen,” siger en af initiativtagerne, Sune Vesterlund Larsen, til TV 2/Fyn.

Store navne har gæstet festivalen

Nogle af veteranerne fra dengang, Midtfyns Festival startede, stiller op igen, og den fynske duo Lasse og Mathilde skal muligvis åbne festivalen.

Tidligere har kæmpe navne som Aerosmith, A Perfect Circle, David Bowie, Robbie Williams og Coldplay spillet på Midtfyns Festival.

Del artikel

Seneste nyt