MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Miljøstyrelsen kommer til Odense: Mere end 21 stillinger slået op

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: Miljøstyrelsen.
Foto: Miljøstyrelsen.

Senere på året rykker Miljøstyrelsen fra København til Odense, og det resulterer i cirka 440 nye arbejdspladser til Odense. Nu har Miljøstyrelsen slået de første stillinger op. Det erfarer Fyens.dk.

Fra jurister og økonomer til biologer og kemiingeniører

I sidste uge blev det offentliggjort, at Miljøstyrelsens nye hovedsæde på Fyn bliver på Tolderlundsvej 5 i Thrige-firkanten, der tidligere husede Den Sociale Højskole. Derudover kommer op mod 150 ansatte til at sidde på Englandsgade 25, men det er planen, at alle medarbejderne på sigt skal samles i Thrige-firkanten.

Og det kan blive din kommende arbejdsplads. Indtil videre har Miljøstyrelsen slået flere end 21 faste, akademiske stillinger op samt et enkelt barselsvikariat og et ukendt antal sagsbehandlere med for eksempel en kontoruddannelse bag sig, men flere er på vej.

Miljøstyrelsen søger lige nu både jurister, økonomer, biologer, kemiingeniører, statskundskabere og kontoruddannede.

Starter i København men flytter til Odense

Ifølge stillingsopslagene skal man som ansøger være indstillet på at begynde i jobbet på Miljøstyrelsens adresse i København og sidenhen flytte med til Odense. Miljøstyrelsen forventer, at omkring 65 medarbejdere kan flytte ind på Englandsgade den 1. juni. Herefter vil medarbejderne løbende flytte ind på Tolderlundsvej. Ambitionen er, at alle Miljøstyrelsens medarbejdere er rykket til Odense mod slutningen af året.

En glad borgmester

Det glæder Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel, at byen får så mange nye arbejdspladser:

“Alle slags arbejdspladser og personer er selvfølgelig velkomne, men vi kan se, vi har haft uforholdsmæssigt få akademiske arbejdspladser i Odense i forhold til, hvor mange der bliver uddannet i byen. Jo flere der kan blive i Odense efter endt uddannelse i stedet for at flytte til København efter job jo bedre,” siger borgmesteren til Fyens.dk.

Du kan se Miljøstyrelsens liste over ledige jobs her.