Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musik- og madmekka i midtbyen: Din guide til weekenden i Odense

Af admin

Sikke en weekend vi går i møde – igen! Endnu engang er Odense spækket med fede arrangementer. Særligt lørdag er fyldt med musikalske oplevelser, som du ikke må gå glip af. Her giver MigogOdense-redaktionen sit bud på, hvad du skal bruge din weekend på.

Musik

 

Lørdag den 12. august kl. 12.00-15.00: Frokostjazz på Restaurant Palæet
Morten Øberg & Morten Nordal DUO forkæler sammen med sangerinden Sidsel Marie Søholm dine øregange, mens kokkene på Palæet forkæler dine smagsløg denne lørdag.

Læs mere her.

Lørdag den 12. august kl. 09.30-16.15: Musikalsk Cykeltur med Danmarks John (John Mogensen-kopiband)
Danmarks John er de senere år blevet umådeligt populære med deres hyldester til nationalklenodiet John Mogensen. I morgen har du muligheden for at tage med bandet på en cykeltur rundt til en række af Odenses hyggelige fortovscafeer. Der er rundstykker og brunsviger til de første halvtreds, der møder op – og mon ikke også der bliver tid til en Mogensen-klassiker eller to?

Læs mere om cykelturen her.

Lørdag den 12. august kl. 20.00-23.00: Allan Olsen + The Savage Rose i Den Fynske Landsby
Både Allan Olsen og The Savage Rose har skrevet sig ind blandt kæmperne i dansk musikhistorie, og i morgen deler de scene i Den Fynske Landsby. Kom og hør Allan Olsens musikalske fortællinger fra det nordjyske og legendariske The Savage Rose, hvis karriere runder 50 år i år

Du kan finde mere info om koncerten her og billetter kan købes gennem Ticketmaster.

Lørdag den 12. august kl. 12.00-14.00: Tredobbelt koncert på Amfiscenen
På Amfiscenen bydes der på et kinderæg af en koncert, når henholdsvis Musokes Odyssé, Etonné Music Group og Khoncep Ciuadad Mundial spiller op til dans og festivitas med et eklektisk miks af rock og blues og afrikansk-inspireret musik

Der er gratis adgang, og du kan læse mere her.

Lørdag den 12. august kl. 14.00-17.00: Lørdagsjazz på Restaurant Carlslund
Restaurant Carlslund er en institution i Odense, og hvis nogen kan komme på en grund til ikke at kombinere den fantastiske æggekage med lækker jazz, hører vi på redaktionen gerne fra jer.

Mere info finder du her.

Søndag den 12. august kl. 12.00-14.00: Bigband5000 på Cuckoo’s Nest
På Cuckoo’s Nest har du på søndag mulighed for at nyde Odenses ældste big band sørge for lydtapetet til din frokost, så tag bare danseskoene på og din partner under armen og kig ind.

Du kan læse mere her.

Events

 

Fredag og lørdag den 11. august kl. 10.00 til 12. august kl. 22.00: Generalprøve Storms Pakhus
Der bliver taget forskud på glæderne i Storms Pakhus, når dørene slås op til generalprøve på den store åbningsdag, der først finder sted 1. september. I dag prøveskænkes der fadøl, og der er 500 gratis af slagsen, hvis man er hurtigt ude. I morgen er det så cocktails, der skal testes, og dem er der også 500 af, hvis man kommer i tide.

Læs mere her.

Fredag den 11. august kl. 21.00: Lambda Pridefest
Odense er selvfølgelig også med til at fejre Pride Week, og det foregår ved en stor fest på Kulturmaskinen i aften. Der vil være DJ og fest til langt ud på de små timer. Kom og vær med til at fejre LGBT midt i Odense.

Læs mere her.

Lørdag den 12. august kl. 12.00: Garagefest, Kansas City
I garageanlægget bagved Kansas City sparkes der op for en fest, der både byder på grillhygge og musikalsk underholdning. Du kan tage øl med selv eller købe dem på stedet, og du får også lov til selv at bestemme entréprisen. Løber det helt løbsk, har du mulighed for at slå telt op og sove på stedet (men få hellere slået det op INDEN, du knapper øllerne op).

Læs mere om, hvad det hele går ud på her.

Lørdag den 12. august kl. 23.00: The Gym lukkefest
Alting godt får som bekendt en ende, og det gælder også for The Gym, der efter denne aften lukker og slukker. Inden da skal afskeden dog lige markeres med bulder og brag, og det foregår nu på lørdag. Der er fri entré hele natten, og indtil midnat er der endda fri bar – det plejer at resultere i nogle hidsige fester!

Læs om festen her.

Lørdag den 12. august kl. 18-21: Gratis grill på The Old Irish Pub
På lørdag kan du komme til gratis grillarrangement på The Old Irish Pub i Odenses hyggelige Vintapperstræde. Det eneste, du skal gøre, er at hive fat i dine venner og møde op på pubben.

Søndag den 13. august: Gourmetpicnic med The Balcony
Lyder luksus-picnic som noget for dig? Hvorfor så ikke lade dig forkæle af drengene fra The Balcony, der vil stå for en fantastisk tapas-menu, mens underholdningen på denne leveres af UHA – Impro comedy og en DJ. Det hele foregår i Munke Mose på søndag.

Læs mere her, og køb billetter her.

Shopping

 

Søndag den 13. august: Søndagsåbent i Rosengårdcentret
Som sædvanlig holder stort set alle butikker i Rosengårdcentret søndagsåbent fra 10-17, så du har masser af timer til at få gjort dine indkøb.

Familie

Søndag den 13. august: Kom med bag kulisserne i ZOO
Brug din søndag sammen med børnene i Odense ZOO, hvor der dagligt er mulighed for at komme om, hvor offentligheden ellers ikke har adgang. Turen er delt ind i to ruter, der hver især tager jer forbi en række spændende dyr.

Læs mere og køb billetter her.

Søndag den 13. august: Familieyoga (4-6) i ODEON
Trænger du og dit barn til at være tætte på hinanden på en ny måde, er familieyoga værd at overveje. Gennem historiefortælling og leg får I ro på krop og sjæl, og det hele foregår på børnenes præmisser.

Læs mere om arrangementet her eller om Sarahs yoga her.

Kultur

 

Hele weekenden: Tekeraoi am mananga (dans/audiowalk)
Tag høretelefoner i ørene og bevæg dig rundt i Odense, mens du præsenteres for historien om Kiribati, der risikerer at blive oversvømmet totalt som følge af den globale opvarmning. Undervejs vil en række dansere, musikere og andre performere optræde som en del af historiefortællingen.

Læs mere om den utraditionelle optræden her.

Søndag den 13. August: Opera på åen
Nyd Odenses smukke natur langs åen, mens du glider gennem vandet til tonerne af fantastisk operasang, der holdes i den lette ende, så alle kan være med. Undervejs får du mulighed for at nyde et glas vin.

Læs mere om Opera på åen her og køb din billet hos VisitOdense. Du kan læse om de de mange andre events hos Odense Aafart her.

Del artikel

Andre læser også