Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu bliver det billigere: Basic & More skærer endnu mere af priserne

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt

Det er gået stærkt, siden Basic & More åbnede i Aarhus i 2021.

Butikken var kædens første, og efterfølgende er Basic & More også kommet til her til Odense samt Aalborg, Kolding og Vejle. Snart slår de også dørene op midt i København.

Det sker lige op til Black Friday og skal fejres i såvel hovedstaden som resten af landet, og derfor skærer alle kædens butikker en ordentlig bid af priserne.

Fra torsdag d 24. til og med søndag 27. november kan du spare 20 procent på ALT i alle Basic & Mores forretninger, og da priserne i forvejen er lave, bliver det hele altså virkelig billigt.

Smart koncept

Har du været forbi Basic & More i Odense, ved du, at man kan gøre virkelig gode fund på stedet.

Basic & More er nemlig ikke som andre butikker. De gør tingene anderledes og billigere.

Hverken i Basic & Mores forretninger eller onlineshop er der et fast sortiment, da kæden sælger produkter til hjemmet, som de køber billigt ind fra kendte brands.

Det er restvarer, udgåede varer og lignende fra fabrikker og producenter, som har tingene i overskud, og i stedet for, at de mange varer går til spilde eller blot står og samler støv på lagre, ender de i Basic & Mores forretninger.

Den populære kæde forhandler desuden lækkerier som slik og konfekture, og her er oftest tale om datovarer, som de hjælper producenterne med at sælge.

Kun omkring 30 procent af Basic & Mores produkter produceres specielt til kæden med det formål at sikre et fuldendt sortiment, mens resten af de fede ting udvælges fra forskellige producenter, blandt andet i Portugal, Tyrkiet og Spanien.

Kendte mærker til gode priser

Der er altid god grund til at kigge forbi Basic & More, da der kommer nye varer hver uge.

Man ved aldrig, hvilke lækre mærker og produkter man finder, men til MigogOdense fortæller folkene bag kæden, at der er massevis af gode sager på hylderne op til black friday og endnu flere på vej.

Basic & More sælger et bredt udvalg af ting til hjemmet – herunder cool keramik, dekorativ opbevaring og smukke pyntegenstande, ligesom du her i den søde juletid kan købe alt fra julepynt og -godter til kalendergaver og årets mandelgave.

Du kan blandt andet være heldig at finde produkter fra lækre mærker som Meraki og Nicolas Vahé, og der er noget for såvel børn som voksne, så du kan købe gode sager til både dig selv, vennerne og familien.

Hvad: 20 procent på alt hos Basic & More
Hvor: Ørbækvej 75, Odense
Hvornår: 24. til 27. november 2022

Del artikel

Andre læser også