MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Andreas Odbjerg og Uffe Holm på plakaten: Kom til kæmpe Oktober Festival i Odense

Af Christina Frederiksen

I starten af næste måned løber Oktober Festival af stablen.

Indtil nu har man kun kunnet købe billet til festivalen ved at købe et bord til seks personer. Men det laves nu om.

”Vi har fået stor efterspørgsel på muligheden for køb af enkeltbilletter – og det imødekommer vi nu.

Det gør også, at endnu flere får muligheden for at deltage i et så gennemført event, som Fyns nye festival, Oktober Festival, er” – fortæller stifter af festivalen, Nicolaj Møller Madsen.

Oktober Festival er indbegrebet af en eksklusiv musikfestival, hvor fynske facetter udspiller sig i mad- og drikkevarer. Nicolaj Møller Madsens ønske er at skabe en sammenkobling mellem det tyske sammenhold og de fynske specialiteter.  

Billetterne har altså indtil nu været solgt som borde med plads til seks personer. Det bliver nu lavet om, så der kun kan købes enkeltbilletter fra nu af.

Masser af tyske traditioner

Enkeltbilletterne bliver solgt til 1.495 kr. inkl. moms – hvor all-inclusive-konceptet selvfølgelig er helt det samme, som hvis man havde købt et bord til seks personer! 

All-Inclusive-konceptet betyder i sin enkelthed, at du ikke skal have penge op af lommen, når billetten først er købt – alt er med i prisen, og du kan nyde en aften med en masse god livemusik, litervis af øl og andre lækre drikkevarer såsom barer, hvor vin, sodavand, cocktails og Jägermeister er inkluderet.

Som gæst kan man se frem til Brotzeit, som er tyskernes svar på tapas, ”Bayern-edition” pandekager – og for at toppe de tyske traditioner, så afsluttes det hele med Currywurst mit pommes. 

Udover det store udvalg af lækre mad- og drikkevarer, rummer Oktober Festival et utal af både danske og internationale artister – med Andreas Odbjerg som hovednavn. Udover ham, kan du opleve store internationale stjerner som Danzel, Zididada, The Bier Hunters og WHIGFIELD – hvor Uffe Holm agerer konferencier.

Køb enkeltbilletter og tag dine venner, familiemedlemmer eller kollegaer med under armen og skab evige minder – Oktober Festival bliver en fest udover det sædvanlige.

Billetter til Oktober Festival kan købes her.

Del artikel

Andre læser også