ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny kaffe- og sandwichbar i Odense: Formet som gigantisk kaffekop

Af Betina Vestergård Jepsen

Har du lagt mærke til den kæmpestore kaffekop, der står foran SuperBrugsen på Rødegårdsvej?

Det er den nye kaffe- og sandwichbar COFFNGO.

Lader kaffen komme til kunden

Bag den anderledes kaffebar står ægteparret Belinay og Gökhan Dölek. Gökhan er uddannet Multimedie Designer, og Belinay er ved at uddanne sig som markedsføringsøkonom, men ideen med at være selvstændig og eje en café har altid været en drøm for dem:

“Vi er stor fan af kaffe, og hvad der høre med til. De store brands samt de nyåbnede caféer i byen gjorde, at vi valgte at skabe en innovativ café. Derfor valgte vi en “udendørs café”, som er brugervenlig.

Tiden betyder så meget for os i dag, at selv det med at låse cyklen og hoppe ind for at købe en kop kaffe kan virke uoverskueligt. Dette problem fokuserede vi på og tænkte: “Lad kaffen komme til kunden”. COFFNGO skal desuden signalere, hvad vi sælger – selv fra lang afstand,” siger Belinay.

Gökhan har selv konstrueret den store kaffekop, som er en demomodel, og parret har planer om at udvide deres koncept:

“COFFNGO er et kaffekoncept, som vi selv mener, er egnet til enhver storby, og med tiden ser vi gerne dette brand blive til en franchisingskæde,” siger Belinay.

Et bredt udvalg af kaffe

Hos COFFNGO kan du få et stort udvalg af varme drikke til at varme dig på i vinterkulden. Prøv f.eks. en af de mange kaffevarianter. Alt lige fra de traditionelle varianter Americano, Espresso, Cappuccino, Latté og Latte Macchiato til tyrkisk og kenyansk kaffe samt deres specialitet 3N1, der består af kvalitetskaffe af arabica bønner tilsat mælk og sukker.

Vil man prøve det bedste på menuen, er det ifølge Belinay den kenyanske kaffe:

“Er man den luksuriøse kaffeelsker, kan vi anbefale vores Kenya kaffe, som er kendt for sin høje kvalitet og aroma. Kaffeoplevelsen bliver beskrevet som smagen af vin og brombær.”

COFFNGO serverer desuden te i forskellige smagsvarianter uden kunstige tilsætningsstoffer samt naturligvis varm chokolade.

Juice, sandwich, salater og kager

Udover de mange varme drikke kan du også få iskaffe, friskpresset appelsin- eller æblejuice, hjemmelavet økologisk is-te, hjemmelavet frugtsaft og en økologisk smoothie med jordbær, bananer og æbler.

Hos COFFNGO har de ikke kun drikkevarer. De serverer også forskellige sandwichs, salater og toast samt cookies, brownies og croissanter til den søde tand.

I anledning af julen kan man desuden få hjemmelavet risengrød.

Her ses frugtsaften hos COFFNGO.

Goodiebags til de første 50 kunder

COFFNGO regner med at åbne tirsdag den 12. december, hvor der vil blive delt goodiebags ud til de første 50 kunder og serveret champagne og chokolade.

Til at starte med vil der være otte siddepladser foran kaffebaren, som med tiden får afskærmning til vejen og forbipasserende. Der vil desuden komme parasol, varmeapparater og tæpper til kunderne.

Åbningstider:
Mandag – Torsdag 07 – 21
Fredag 07 – 22
Lørdag – Søndag 11 – 22
Helligdage 09 – 17

Du kan læse mere om COFFNGO og deres menukort på deres hjemmeside.

COFFNGO Kaffebar
Rødegårdsvej 84
5000 Odense C

Del artikel

Andre læser også