Ny kaffe- og sandwichbar i Odense: Formet som gigantisk kaffekop

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen

Har du lagt mærke til den kæmpestore kaffekop, der står foran SuperBrugsen på Rødegårdsvej?

Det er den nye kaffe- og sandwichbar COFFNGO.

Lader kaffen komme til kunden

Bag den anderledes kaffebar står ægteparret Belinay og Gökhan Dölek. Gökhan er uddannet Multimedie Designer, og Belinay er ved at uddanne sig som markedsføringsøkonom, men ideen med at være selvstændig og eje en café har altid været en drøm for dem:

“Vi er stor fan af kaffe, og hvad der høre med til. De store brands samt de nyåbnede caféer i byen gjorde, at vi valgte at skabe en innovativ café. Derfor valgte vi en “udendørs café”, som er brugervenlig.

Tiden betyder så meget for os i dag, at selv det med at låse cyklen og hoppe ind for at købe en kop kaffe kan virke uoverskueligt. Dette problem fokuserede vi på og tænkte: “Lad kaffen komme til kunden”. COFFNGO skal desuden signalere, hvad vi sælger – selv fra lang afstand,” siger Belinay.

Gökhan har selv konstrueret den store kaffekop, som er en demomodel, og parret har planer om at udvide deres koncept:

“COFFNGO er et kaffekoncept, som vi selv mener, er egnet til enhver storby, og med tiden ser vi gerne dette brand blive til en franchisingskæde,” siger Belinay.

Et bredt udvalg af kaffe

Hos COFFNGO kan du få et stort udvalg af varme drikke til at varme dig på i vinterkulden. Prøv f.eks. en af de mange kaffevarianter. Alt lige fra de traditionelle varianter Americano, Espresso, Cappuccino, Latté og Latte Macchiato til tyrkisk og kenyansk kaffe samt deres specialitet 3N1, der består af kvalitetskaffe af arabica bønner tilsat mælk og sukker.

Vil man prøve det bedste på menuen, er det ifølge Belinay den kenyanske kaffe:

“Er man den luksuriøse kaffeelsker, kan vi anbefale vores Kenya kaffe, som er kendt for sin høje kvalitet og aroma. Kaffeoplevelsen bliver beskrevet som smagen af vin og brombær.”

COFFNGO serverer desuden te i forskellige smagsvarianter uden kunstige tilsætningsstoffer samt naturligvis varm chokolade.

Juice, sandwich, salater og kager

Udover de mange varme drikke kan du også få iskaffe, friskpresset appelsin- eller æblejuice, hjemmelavet økologisk is-te, hjemmelavet frugtsaft og en økologisk smoothie med jordbær, bananer og æbler.

Hos COFFNGO har de ikke kun drikkevarer. De serverer også forskellige sandwichs, salater og toast samt cookies, brownies og croissanter til den søde tand.

I anledning af julen kan man desuden få hjemmelavet risengrød.

Her ses frugtsaften hos COFFNGO.

Goodiebags til de første 50 kunder

COFFNGO regner med at åbne tirsdag den 12. december, hvor der vil blive delt goodiebags ud til de første 50 kunder og serveret champagne og chokolade.

Til at starte med vil der være otte siddepladser foran kaffebaren, som med tiden får afskærmning til vejen og forbipasserende. Der vil desuden komme parasol, varmeapparater og tæpper til kunderne.

Åbningstider:
Mandag – Torsdag 07 – 21
Fredag 07 – 22
Lørdag – Søndag 11 – 22
Helligdage 09 – 17

Du kan læse mere om COFFNGO og deres menukort på deres hjemmeside.

COFFNGO Kaffebar
Rødegårdsvej 84
5000 Odense C

Helt særligt juni-tilbud: Køb din Vi Elsker 90’erne billet inden sommerferien

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Morten Ryming
Foto: Morten Ryming

Vi Elsker 90’erne bliver årets største sommerfest i Odense, og MigogOdense er mediepartner på 13 timers total fest.

Forleden lagde den store 90’er karavane Rødovre ned med over 17.000 publikummer, hvor især Scooter, Vengaboys, Eiffel 65 og Boyzlife var helt forrygende.

Der har aldrig været et større line up på samme plakat af 90’er stjerner, og det har man i den grad også mærket i forsalget.

I Odense buldrer billetsalget også afsted, og der er ingen tvivl om, at odenseanerne glæder sig til det store show, hvor navne som Scooter, Cascada, Eiffel 65, Right Said Fred, Vengaboys og Boyzlife (sammenkobling af Westlife og Boyzone) er blandt hovednavnene.

Helt særligt juni-tilbud

I et forsøg på at melde udsolgt allerede før august har MigogOdense sikret sig et antal billetter, som vi nu de næste 14 dage kører som et helt særligt juni-tilbud.

Du sparer nemlig 100 kr. på Vi Elsker 90’er billetten, hvis du helt eksklusivt køber den igennem MigogOdenses særlige link lige her. 

Billetterne bliver dyrere hver måned frem til 24. august, så det er bare om at få fingrene i dem nu.

Her er plakaten for årets Line Up til Vi Elsker 90’erne

 • Daze
 • Scooter
 • Cascada
 • Eiffel 65
 • Right said Fred
 • Londonbeat
 • N-trance
 • Snap
 • Boyzlife
 • Real McCoy
 • DJ Quicksilver
 • Rob’n Raz feat
 • DJ Flex
 • DJ Giorgio Prezioso
 • Vengaboys
 • HIT N’HIDE
 • Vengaboys
 • Real McCoy
 • DJ Quicksilver
 • Rob’n Raz feat. DJ Flex
 • DJ Giorgio Prezioso
 • Voice of KLF
 • Danny Kool
 • Alice Deejay
 • Dario von Slutty
 • Da Buzz
 • D-Devils

Hvad: Vi Elsker 90’erne
Hvornår: Lørdag d. 24. august 2019
Hvor: Kongens Have
Billetterne koster med MigogOdenses link lige nu frem til 24. juni
549 kr. for en festbillet med 13 timers GIGA-fest
1199 kr. for Drink & Dance (fri bar) med 13 timers GIGA-fest
Køb billetter her

Har serveret mad i Odense siden 1965: Stadig håb for Under Lindetræet

Skrevet af: Michael Qureshi

I storhedstiden var Restaurant Under Lindetræet et fyrtårn i Odenses gastronomiske verden.

Siden har det været lidt op og ned for det hyggelige spisested. Lige nu er fremtiden dog meget uvis. Under Lindetræet er faktisk lukket efter forpagteren Brian Madsen efter 14 år i spidsen stoppede sidste dag i maj.

Under Lindetræet har serveret mad for gæster siden 1965, så er det en institution i byen, der er lukket. Men ejeren af bygningen satser ikke på, at det er permanent.

Han fortæller, at der har været dialog med flere interesserede, men det har hidtil ikke udmøntet sig i en aftale. Der er heller ingen garanti for, at man viderefører Under Lindetræet i sin oprindelige form.

“Jeg har ikke lagt mig fast, om det skal føres videre, som det er, eller om der skal ske noget nyt. Det kommer an på, hvad der er af muligheder. Dem vil jeg da forholde mig til,” siger ejer af bygningen, Jes Petersen, til fyens.dk

Kom som en bombe

Det kom som en bombe, da Brian Madsen meldte sin beslutning ud.

“De sidste 14 år har jeg dedikeret min tid og min karriere til at drive Restaurant Under Lindetræet, og det har været en fantastisk rejse, der har budt på et væld af gode oplevelser, og vi har i dag mange gæster hver eneste måned, som nyder alt fra vores topanmeldte – og næsten altid udsolgte – brunch til Eventyrmenuen om aftenen med de velafstemte vine til.

Men 14 år er også længe, at være det samme sted, og jeg kan mærke, at det for mig er tid til at prøve noget nyt, hvorfor jeg pr. 31. maj ikke længere vil drive Restaurant Under Lindetræet,” fortalte han dengang.

Jordbærfestival i næste uge: Hvem laver Odenses bedste jordbærkage?

Skrevet af: Redaktionen

Sommer er også lig med jordbær-sæson.

Det fejrer de hvert år i Tarup Center, hvor der pyntes op hele ugen, og der sker en masse aktiviteter med de lækre jordbær i fokus.

I år er ingen undtagelse, og i næste uge løber Jordbær-festivalen så af stablen i shoppingcenteret.

Som kulmination på ugen afvikles Odenses største jordbærkagedyst. Du kan være med, hvis du selv synes, du laver den vildeste jordbærkage.

Lørdag d. 29. juni kan alle der har mod på bagningens kunst aflevere en kage med jordbær som hovedingrediens samt opskrift mellem kl. 9-9.30.

Bedømmes af eksperter

Kagerne bedømmes af dommerpanelet, som består af konditor Pia Grønnegaard som til dagligt underviser i konditorlinjen på Kold og konditor Charlotte From Sveistrup fra Bæk’s Konditori.

Der vurderes på udseende, konsistens og smag.

Fra Kl. 12.00 kåres tre vindere, der alle kan se frem til flotte præmier.

Førstepræmien er et gavekort på 3000 kr. til Tarup Centers butikker. Hvis man vil deltage, skal man senest på fredag d. 21. juni tilmelde sig på konkurrence@tarupcenter.dk.

Det oplyser Tarup Center.

Hvis man ligefrem vinder har Tarup Center eller måske nogen fra dommerpanelet ret til at sætte vinderkagen i produktion.

Professionelle i konditorbranchen kan ikke deltage.

Du kan læse mere om reglerne her

Blandt Odenses bedste burgere: Vind en aften for 4 personer på Burger Shack

Skrevet af: Redaktionen

Der er efterhånden så mange burgersteder i Odense, at det kan være svært at finde rundt i, hvad der lige passer ind i ens personlige smag.

I april lavede vi så den helt store Burger-tour i samarbejde med vores medejere Gastromand, der har en af Danmarks største madblogs.

Her fik vi kåret Odenses bedste burgere – du kan læse guiden her.

Burger Shack har fået en glimrende start som Odenses nye favorit burgerjoint.

Gode detaljer på burgeren og fritterne

Blandt andet skrev vores anmelder følgende;

Når du træder ind i en af de to restauranter, får du lidt træhyttestemning.

Stolene er slidte, og det samme look går igen på borde og andre ting, men bare rolig – det er meningen.

Menukortet er overskueligt, for der er egentlig ikke synderlig meget at vælge imellem.

Du kan få en burger med oksekød, kylling eller vegetarmulighed. Fritter kan købes til og også som menu med en valgfri drikkevare.

Selve bollen er blød og greasy. Bøffen er lyserød og har en god smag og duft af grill.

Grøntsagerne virker friske og sprøde, og det samme opleves når man vælger bacon til – og det gør man jo! Det skulle også være pickles i burgeren, og det kunne da også ses, men smagen var der ikke.

Vælger du deres fritter, så går du heller ikke helt galt i byen. Sprøde og godt krydret, samt drysset med parmesan – fin detalje.

Dip kan tilkøbes, og de har hver især også en god smag.

Burger og fritter fra Burger Shack.

Web: https://burgershack.dk/

Adresse: Englandsgade 2, 5000 Odense C + Vintapperstræde 6, 5000 Odense C

I anledning af at det er mandag, man skal have noget at se frem til den kommende weekend, så udlodder vi i samarbejde med Burger Shack 4 store burgermenuer til en god aften med venner/veninder/familie.

Sådan vinder du;
Like opslaget lagt på MigogOdenses Facebook mandag d. 17. juni kl. 19.10
Skriv mindst to du vil dele den lækre præmie med

Vi trækker en vinder på fredag d. 21. juni.