Ny kaffe- og sandwichbar i Odense: Formet som gigantisk kaffekop

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen

Har du lagt mærke til den kæmpestore kaffekop, der står foran SuperBrugsen på Rødegårdsvej?

Det er den nye kaffe- og sandwichbar COFFNGO.

Lader kaffen komme til kunden

Bag den anderledes kaffebar står ægteparret Belinay og Gökhan Dölek. Gökhan er uddannet Multimedie Designer, og Belinay er ved at uddanne sig som markedsføringsøkonom, men ideen med at være selvstændig og eje en café har altid været en drøm for dem:

“Vi er stor fan af kaffe, og hvad der høre med til. De store brands samt de nyåbnede caféer i byen gjorde, at vi valgte at skabe en innovativ café. Derfor valgte vi en “udendørs café”, som er brugervenlig.

Tiden betyder så meget for os i dag, at selv det med at låse cyklen og hoppe ind for at købe en kop kaffe kan virke uoverskueligt. Dette problem fokuserede vi på og tænkte: “Lad kaffen komme til kunden”. COFFNGO skal desuden signalere, hvad vi sælger – selv fra lang afstand,” siger Belinay.

Gökhan har selv konstrueret den store kaffekop, som er en demomodel, og parret har planer om at udvide deres koncept:

“COFFNGO er et kaffekoncept, som vi selv mener, er egnet til enhver storby, og med tiden ser vi gerne dette brand blive til en franchisingskæde,” siger Belinay.

Et bredt udvalg af kaffe

Hos COFFNGO kan du få et stort udvalg af varme drikke til at varme dig på i vinterkulden. Prøv f.eks. en af de mange kaffevarianter. Alt lige fra de traditionelle varianter Americano, Espresso, Cappuccino, Latté og Latte Macchiato til tyrkisk og kenyansk kaffe samt deres specialitet 3N1, der består af kvalitetskaffe af arabica bønner tilsat mælk og sukker.

Vil man prøve det bedste på menuen, er det ifølge Belinay den kenyanske kaffe:

“Er man den luksuriøse kaffeelsker, kan vi anbefale vores Kenya kaffe, som er kendt for sin høje kvalitet og aroma. Kaffeoplevelsen bliver beskrevet som smagen af vin og brombær.”

COFFNGO serverer desuden te i forskellige smagsvarianter uden kunstige tilsætningsstoffer samt naturligvis varm chokolade.

Juice, sandwich, salater og kager

Udover de mange varme drikke kan du også få iskaffe, friskpresset appelsin- eller æblejuice, hjemmelavet økologisk is-te, hjemmelavet frugtsaft og en økologisk smoothie med jordbær, bananer og æbler.

Hos COFFNGO har de ikke kun drikkevarer. De serverer også forskellige sandwichs, salater og toast samt cookies, brownies og croissanter til den søde tand.

I anledning af julen kan man desuden få hjemmelavet risengrød.

Her ses frugtsaften hos COFFNGO.

Goodiebags til de første 50 kunder

COFFNGO regner med at åbne tirsdag den 12. december, hvor der vil blive delt goodiebags ud til de første 50 kunder og serveret champagne og chokolade.

Til at starte med vil der være otte siddepladser foran kaffebaren, som med tiden får afskærmning til vejen og forbipasserende. Der vil desuden komme parasol, varmeapparater og tæpper til kunderne.

Åbningstider:
Mandag – Torsdag 07 – 21
Fredag 07 – 22
Lørdag – Søndag 11 – 22
Helligdage 09 – 17

Du kan læse mere om COFFNGO og deres menukort på deres hjemmeside.

COFFNGO Kaffebar
Rødegårdsvej 84
5000 Odense C

Helt unikt tilbud: Overtag værtshus i Odense for 0 kroner

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Majoren/Facebook
Foto: Majoren/Facebook

De brune værtshuse er en stor del af den danske historie.

Rent faktisk er de ved at få et popularitets comeback, hvor flere og flere yngre mennesker bruger værtshusene til at varme op til byturen senere på natten.

Hvis du har gået med en nostalgisk drøm om at stå bag baren på dit eget værtshus, så er der opstået en gylden mulighed i hjertet af Odense.

Værtshuset Majoren i Overgade kan nemlig overtages ganske kvit og frit. Det skriver TV 2 Fyn.

Fuldtidsjob koster på energien

Siden september har kammeraterne Nicolai Lommer og Rasmus Dolmer drevet værtshuset Majoren sideløbende med fuldtidsjobs.

Men det kan de ikke længere overskue, og derfor er de klar til at overlevere nøglerne for 0 kr.

“Vi har skabt en forretning og en succes hernede, og vi har mange stamkunder.

Så det er ikke bare at sælge stedet. Vi håber i virkeligheden, at nogen vil overtage nøglerne til Majoren,” fortæller Nicolai Lommer til TV 2/Fyn.

Ramte også Ekstra Bladet

Nyheden ramte også onsdag et af Danmarks største medier, da Ekstra Bladet på deres website skrev nyheden.

På Ekstra Bladets Facebook fik den også vanvittigt mange kommentarer med over 1000 i skrivende stund.

Tidligere hed stedet Aben & Kyllingen, som var kendt som et af de bedste raflesteder i Odense.

Da makkerparret overtog stedet i Overgade renoverede de lokalerne helt igennem og fik sat et mere moderne udtryk ind.

Nicolai Lommer er i forvejen kendt i Odense, hvor han har sandwichbaren Lommer’s Sandwich og Salat, som også har til huse i Overgade.

Vild nyhed: Megastjernen Miley Cyrus kommer til Tinderbox

Skrevet af: Redaktionen

Den amerikanske popstjerne sættes på plakaten sammen med Giorgio Moroder, Stefflon Don, Eric Prydz og 20 andre danske og internationale navne

Plakaten til Tinderbox 2019 indeholder allerede verdensstjerner som Neil Young, Swedish House Mafia, Lana Del Rey, A$AP Rocky, Lil Uzi Vert, Billie Eilish, The Chainsmokers, Duran Duran, Greta Van Fleet, The Lumineers, Macklemore og mange andre.

Nu færdiggøres et allerede imponerende program med tilføjelsen af 24 stærke navne inklusive megastjernen Miley Cyrus, der topper, hvad der må siges at være den stærkeste plakat i festivalens 5-årige levetid.

Ingen har som Miley Cyrus konverteret en karriere som populær barnestjerne på tv til en provokerende, farvestrålende og konstant grænsesøgende karriere som popstjerne, der kun har gjort hende til et endnu større og mere omdiskuteret navn.

Siden Miley Cyrus i 2008 sprang ud som sanger i eget navn, har hun solgt 16 millioner plader, ligget nummer et på albumhitlisten i USA tre gange og haft verdensomspændende hits med sange som ”Malibu”, ”We Can’t Stop” og ”Wrecking Ball”.

Mere end en milliard visninger på Youtube

Sidstnævnte har mere end 1 milliard visninger på YouTube, hvilket var en afgørende faktor, da Time Magazine i 2014 for anden gang listede hende som en af de 100 mest indflydelsesrige personer i verden.

Senest har Miley Cyrus medvirket på Mark Ronsons seneste hit, ”Nothing Breaks Like a Heart”, hvor den 26-årige sanger endnu engang viser, at uanset om det er pop, rock, rap eller country, så mestrer hun det som ingen anden.

Miley Cyrus har kun en gang tidligere spillet i Danmark, så det er lidt af en sensation, at den millionsælgende megastjerne har valgt at spille på Tinderbox som et ud af kun en håndfuld shows i Europa denne sommer.

“Vi er vanvittigt begejstrede over, at det er lykkedes at få så stort et navn med i sidste runde offentliggørelser. Der har været stor efterspørgsel på et stort popnavn, og med Miley Cyrus må man sige, at vi har leveret et af de største i verden lige nu.

Programmet i år er vanvittigt stærkt, og det har krævet et markant større musikbudget end tidligere. I år bruger vi ikke mindre end 58 millioner på musik, så prisreguleringen på billetten er geninvesteret i programmet,” siger talsmand for Tinderbox, John Fogde.

Miley Cyrus får følgeskab af 23 andre spændende navne, hvor særligt legendariske Giorgio Moroder, og den stærke dancehall-rapper Stefflon Don er værd at fremhæve.

Derudover vil man kunne opleve Eric Prydz som hovednavn på Magicbox i år. Den populære svenske dj har haft internationale hits som ”Proper Education” og ”Pjanoo” og har stået bag remixes for verdensstjerner som Depeche Mode, Calvin Harris og Duran Duran.

Han ligger i top 20 på DJ Mags liste over verden største dj-navne, og lørdag aften står han som sidste navn på Magicbox.

Fed fest i vente: Grøn offentliggør endnu et stort dansk navn

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Vi kan ikke være de eneste, der glæder os til sommer, kolde fadøl, hyggeligt samvær og ikke mindst lækker musik på årets Grøn.

I 2019 besøger Grøn for 36. år i træk otte danske byer, og Odense er selvfølgelig igen at finde på tourplanen.

Det bliver fredag d. 26. juli, at Dyrskuepladsen igen bliver omdannet til en festplads uden lige.

Nu har endnu et stort dansk navn meldt sin ankomst.

Eneste live-koncerter i 2019

Carpark North fejrer i år deres 20-års jubilæum, og det bliver i selskab med Grøn.

De spiller nemlig en række helt særlige shows på årets grønne koncerter, som er det eneste sted man kan opleve Carpark North live i 2019.

Med Carpark North på plakaten er den danske sommer sikret lige dele kant, nerve og sammenhold.

Den rå energi, der fik bandet ud til resten af landet, er nemlig ikke svundet, siden gruppen i slut 90’erne overrumplede både publikum og anmeldere.

“At spille på Grøn er en følelse af at starte et lille “riot”.

En protest mod sofahængeri og ensomhed. Mod hængefjæs og regnvejr. Og et oprør for “høren-til”, kuldegysninger, vægtløshed og fadøl. På Grøn er vi alle en del af oprøret.

Og vi mærker det ligeså meget på scenen, som publikum mærker det på græsset,” fortæller Carpark North i en pressemeddelelse.

I radioen har gruppen været særdeles populære blandt andet med numre som “Transparent and Glasslike”, “Human” og sidste års rockhit “Raise Your Head”. Samlet er det blevet til hele fem gange som P3´s ”Ugens uundgåelige”.

“I år er femte år vi spiller Grøn, og det bliver bare bedre og bedre!

Vi glæder os helt vildt til at fyre den af på Grøn i år. Både til at spille rockmusik, slikke solskin, drikke fadøl og til at hænge ud med publikum og vores mega dejlige kolleger backstage.

Folk kan forvente et eksplosivt show og et ekstremt tændt band. Grøn er nemlig det eneste vi spiller i hele 2019.”

Tre store navne offentliggjort

Carpark North er det tredje danske navn, som skal sikre en kæmpe fest til sommer.

Det fulde program er endnu ikke offentliggjort, men Grøn har indtil videre offentliggjort to andre store danske navne.

Carpark North får nemlig selskab af rap-fænomenet Kesi og Scarlet Pleasure, som er et af de hotteste bands i Danmark lige nu.

“Vi glæder os helt vildt at spille på Grøn i 2019. Vi har meget stærke minder om vores debut på Grøn i 2017, og det bliver helt specielt at vende tilbage.

Det er en intens følelse af symbiose at rejse landet rundt i en karavane med andre bands og alle de frivillige – og så glæder vi os til at spille nye sange for publikum,” siger Scarlet Pleasure til grøn.dk

Hvad: Grøn
Hvor: Dyrskuepladsen, Odense
Hvornår: Fredag d. 26. juli fra klokken fra kl. 13.

Du finder info om billetkøb her.