Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nye smittetal frigivet for kommunerne: Tallene stiger på Fyn

Af Redaktionen

112 nye tilfælde af smittede med Covid-19 er registreret i Danmark det seneste døgn ifølge helt nye tal fra Statens Serum Institut.

De seneste syv dage har man ellers på landsplan ligget på under 100 nye tilfælde dagligt.

Her i Odense Kommune har vi den seneste tid også haft udfordringer med tiltagende smittetilfælde, og tallene trækker desværre i den forkerte retning.

Nordfyns Kommune skiller sig desværre ret negativt ud, og på Danmarkskortet har man fået den “forkerte” mørkerøde farve.

I den seneste uge er der nemlig registreret 8 nye tilfælde og bedømt ud på kommunens indbyggertal så er det et højt tal af smittede. Statens Serum Institut kalder det for et Incidens-tal på 27,0.

Til sammenligning er det lidt bedre i Odense, hvor der er 27 nye smittede, men der hedder Incidens-tallet så 13,2 grundet et højere indbyggertal.

Kilde: Statens Serum Institut

Aarhus og København trækker op

Kigger på de lidt større byer i Danmark, så er det klart Aarhus og dele af København som trækker tallene op på landsplan.

Der har det seneste døgn ikke været nogle ændringer i forhold til antallet af indlagte med coronavirus. Tallet ligger fortsat stabilt på 21 personer.

I Odense er der lige pt 2 indlagt med Corona.

Del artikel

Andre læser også