Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

To lækre butikker på vej: Disse brands åbner snart i Odense City

Af Redaktionen
Rituals åbner snart en lækker butik mere i Odense
Rituals åbner snart en lækker butik mere i Odense

Lige nu er der flere tomme butiksvinduer i gågaderne i Odense City, men det er snart slut.

I løbet af foråret åbner to nye butikker og fylder liv i de øde lokaler. Der er tale om det internationale skønhedsbrand Rituals og det anerkendte, verdensudbredte herretøjsmærke Kronstadt med fynske rødder.

Odenseanerne kan dermed se frem til et forår med flere shoppingmuligheder i særklasse og færre tomme butiksruder i gadebilledet.

Odense City er attraktivt

Rituals er kendt for deres forskellige luksusprodukter til kroppen og hjemmet, og brandet har allerede ni butikker i Danmark, herunder en i Rosengårdcentret.

Men nu er brandet klar til at ekspandere med en tiende butik, og den skal ligge i Odense City på trods af, at brandet allerede har én butik i byen.

Odense City er nemlig attraktiv, vurderer Rituals’ Marketing Manager Susanne Andersson, der afslører, at Odense midtby har været på tegnebrættet i noget tid:

”Odense er i udvikling, og byens butiks- og restaurationsliv blomstrer op. Det gør det attraktivt for os ikke kun at være beliggende i Rosengårdcentret, men også inde i city. Det er meget forskellige kundegrupper, der kommer i centret samt i city, men vores produkter henvender sig til alle,” siger Susanne Andersson.

Rituals overtager lokalerne i Vestergade 61, hvor Arnold Busck indtil for nylig har haft butik. Butikken forventes at slå dørene op i foråret 2018.

Kronstadts anden butik i verden

Der er også godt nyt til alle jer odenseanere, der elsker lækkert herretøj. Kronstadt åbner nemlig sin anden butik i verden – og det bliver lige her i hjertet af Odense i Klaregade 16.

Butikken bliver en konceptbutik med Kronstadts egne varer, man ikke finder i andre butikker – og Kronstadts ejer, Thomas Olesen, ser frem til at klæde fynboerne godt på:

”Vi glæder os helt vildt til at åbne vores butik nummer to i Odense. Vi har i dag en konceptbutik i Paris, og da vi kiggede på mulighederne for at åbne en butik mere, var det helt naturligt, at det skulle være i Odense, da vi er fra Odense, og vi har al vores lager og logistik i byen i forvejen”, siger Thomas Olesen, der glæder sig til at flytte ind i de nye lokaler.

I øjeblikket er indretningsarkitekterne i fuld sving på Klaregade 16 med at give stedet den helt rette vibe, så du kan få den ultimative Kronstadt-shoppingoplevelse. Butikken forventer at åbne omkring 1. marts 2018.

Del artikel

Andre læser også