MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt projekt står færdigt på Nyborgvej: Lokker med byens bedste udsigt

Af Betina Vestergård Jepsen

Der er i den grad gang i boligmarkedet i Odense og omegn.

Vi holder skarpt øje med de spændende projekter, der dukker op rundt omkring. Et af de helt nye er på Nyborgvej.

To kilometer fra Flakhaven står 37 treværelses lejeboliger snart klar til indflytning. Og faktisk er det stadig muligt at få fingrene i en af lejlighederne i den fem etager høje ejendom, hvorfra udsigten er en af byens bedste:

“Der er en helt fantastisk udsigt fra øverste etage. Jeg vil faktisk sige, at den ikke fås bedre i Odense,” siger Annette Lylover Jensen fra Probus Ejendomme & Investering, der administrerer ejendommen.

Fælles terrasse er ejendommens hjerterum

Lejlighedernerne, der er klar til indflytning i starten af det nye år, henvender sig både til par – med eller uden børn – og studerende, der ønsker at dele en lejlighed.

I den forbindelse er det naturligvis væsentligt, at de nye lejligheder kun ligger tre kilometer fra Syddansk Universitet.

“Især boligerne af typen A, som der er flest af, er særdeles delevenlige, da de har to store værelser og en stor stue til deling,” siger Annette Lylover Jensen, og tilføjer, at der er fire forskellige boligtyper på mellem 94 og 110 m²:

“Alle lejligheder består af stue, soveværelse og værelse samt køkken og stort badeværelse. Derudover er der et depotrum og en cykelkælder samt en stor fælles terrasse, der fungerer som hjerterummet i ejendommen.”

Attraktivt område med træningscenter som nabo

Området omkring ejendommen er meget attraktivt, da det ligger tæt på både midtbyen og universitetet. Desuden kommer letbanen til at stoppe lige uden for hoveddøren, hvor der også åbner en ny Netto-butik og en restaurant, og så hedder naboen Fitness World.

Prisen på lejlighederne af typen A er ca. 9.400 kr. om måneden, hvilket ifølge Annette Lylover hverken er billigere eller dyrere end andre i byen:

“Vi har sat prisen ud fra den gennemsnitlige kvadratmenterpris i Odense,” siger hun og understreger, at ejendommen er meget støjisoleret, så man hverken hører naboerne eller Ejbygades trafik.

Åbent hus hver søndag

Hvis du er blevet interesseret i en af lejlighederne, er der åbent hus hver søndag:

“Vi holder åbent hus hver søndag, indtil alle lejlighederne er udlejet. Her kan man få lov at se en prøvelejlighed, som står helt færdig, men man skal nok ikke vente for længe med at slå til, for der er rift om dem, og vi er allerede kommet af med en fjerdedel af lejlighederne,” siger Annette Lylover Jensen.

 

Del artikel