MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oplev Helmig i smukke rammer: Dobbeltkoncert på Valdemars Slot

Af Redaktionen
Thomas Helmig spiller en dobbeltkoncert med Jakob Dinesen i smukke rammer på Valdemars Slot i juni
Thomas Helmig spiller en dobbeltkoncert med Jakob Dinesen i smukke rammer på Valdemars Slot i juni

Der er en storslået koncert i vente, når du fredag 15. juni kan opleve Thomas Helmig og Jacob Dinesen på Valdemars Slot på Tåsinge.

Jacob Dinesen starter aftenen med sin sprøde stemme, og Thomas Helmig lukker aftenen med sit gennemførte bagkatalog, som de fleste kan synge med på.

”Det er et fantastisk scoop, at vi kan præsentere Helmig sammen med en så fantastisk og fuldgyldig supportkunstner som Dinesen. Når man præsenterer et så etableret navn sammen med et purungt og upcoming navn, kan man nærmest sammenligne det med troldmanden og hans lærling,” siger Hans Quistgaard, som er promoter hos Live Culture, der arrangerer koncerten.

80’ernes mester er tilbage

80’er idolet Thomas Helmig gjorde kæmpe comeback på sidste års Northside og Tinderbox, og 2017 har været et både succesfuldt og travlt år for den danske sanger, sangskriver, musiker og producer.

”Mange troede, at Helmigs karriere nærmede sig slutningen indtil sommerens festivaller. Men med hans fantastiske bagkatalog og evner som performer overaskede han alle og rejste sig til igen at blive en af de største navne på den danske musikscene,” siger Hans Quistgaard og tilføjer:

”Han entertainede så alle var lagt ned. Hverken publikum eller anmeldere kunne få armene ned over den garvede entertainer, som ellers ikke har gjort et stort væsen af sig selv de seneste år.”

Ud over dobbeltkoncerten ved Valdemars Slot, spiller Thomas Helmig også i ODEON torsdag 1. marts, hvor billetterne forsvandt i en ruf, men du kan stadig nå at opleve 80’ernes store mester som soloartist i Den Fynske Landsby fredag 31. august og lørdag 1. september.

Nyt blod på den danske scene

Mens Helmig lukker og slukker dobbeltkoncerten, er det den kun 22-årige Jacob Dinesen, som udgør den første del af dobbeltkoncerten. Han har allerede mere end 100 koncerter, over 25.000 solgte billetter og mange flere solgte albums bag sig. Og han er kun lige begyndt.

”Jacob Dinesen lyder og performer som en kæmpe stjerne, der har stået på scenen i årtier, selvom han på papiret er helt grøn. Han har fået et massivt gennembrud i Danmark, og hans talent overgår, hvad der burde være muligt for en 22-årig knægt,” siger Hans Quistgaard.

Hvis du vil opleve Dinesen som soloartist, kan du opleve ham i Den Fynske Landsby den 14. juni, hvor han allerede har solgt mange billetter.

En fantastisk venue

Valdemars Slot sætter rammen for dobbeltkoncerten, og slottet har tidligere lagt scene til både store internationale stjerner som forsangeren i det legendariske band The Who, Roger Daltrey, skotske Runrig og en lang række danske navne, ikke mindst evigt populære Kim Larsen.

Slottet giver ifølge Hans Quistgaard en unik kulisse til dobbeltkoncerten med de to store navne:

”Scenen er placeret mellem slottet og søen, så publikum får en panoramaudsigt, som man ikke finder andre steder. Man kan dreje hovedet i alle retninger og se noget fantastisk og smukt.

Derfor er Valdemars Slot på alle måder en fantastisk venue, og intet mindre kan i virkeligheden gøre det, når man skal præsentere entertainment og musik på så højt niveau. Der er 7000 billetter til salg, og vi er godt på vej med at få dem solgt,” siger Hans Quistgaard.

Køb din billet her.