Oplev Helmig i smukke rammer: Dobbeltkoncert på Valdemars Slot

Skrevet af: Redaktionen
Thomas Helmig spiller en dobbeltkoncert med Jakob Dinesen i smukke rammer på Valdemars Slot i juni
Thomas Helmig spiller en dobbeltkoncert med Jakob Dinesen i smukke rammer på Valdemars Slot i juni

Der er en storslået koncert i vente, når du fredag 15. juni kan opleve Thomas Helmig og Jacob Dinesen på Valdemars Slot på Tåsinge.

Jacob Dinesen starter aftenen med sin sprøde stemme, og Thomas Helmig lukker aftenen med sit gennemførte bagkatalog, som de fleste kan synge med på.

”Det er et fantastisk scoop, at vi kan præsentere Helmig sammen med en så fantastisk og fuldgyldig supportkunstner som Dinesen. Når man præsenterer et så etableret navn sammen med et purungt og upcoming navn, kan man nærmest sammenligne det med troldmanden og hans lærling,” siger Hans Quistgaard, som er promoter hos Live Culture, der arrangerer koncerten.

80’ernes mester er tilbage

80’er idolet Thomas Helmig gjorde kæmpe comeback på sidste års Northside og Tinderbox, og 2017 har været et både succesfuldt og travlt år for den danske sanger, sangskriver, musiker og producer.

”Mange troede, at Helmigs karriere nærmede sig slutningen indtil sommerens festivaller. Men med hans fantastiske bagkatalog og evner som performer overaskede han alle og rejste sig til igen at blive en af de største navne på den danske musikscene,” siger Hans Quistgaard og tilføjer:

”Han entertainede så alle var lagt ned. Hverken publikum eller anmeldere kunne få armene ned over den garvede entertainer, som ellers ikke har gjort et stort væsen af sig selv de seneste år.”

Ud over dobbeltkoncerten ved Valdemars Slot, spiller Thomas Helmig også i ODEON torsdag 1. marts, hvor billetterne forsvandt i en ruf, men du kan stadig nå at opleve 80’ernes store mester som soloartist i Den Fynske Landsby fredag 31. august og lørdag 1. september.

Nyt blod på den danske scene

Mens Helmig lukker og slukker dobbeltkoncerten, er det den kun 22-årige Jacob Dinesen, som udgør den første del af dobbeltkoncerten. Han har allerede mere end 100 koncerter, over 25.000 solgte billetter og mange flere solgte albums bag sig. Og han er kun lige begyndt.

”Jacob Dinesen lyder og performer som en kæmpe stjerne, der har stået på scenen i årtier, selvom han på papiret er helt grøn. Han har fået et massivt gennembrud i Danmark, og hans talent overgår, hvad der burde være muligt for en 22-årig knægt,” siger Hans Quistgaard.

Hvis du vil opleve Dinesen som soloartist, kan du opleve ham i Den Fynske Landsby den 14. juni, hvor han allerede har solgt mange billetter.

En fantastisk venue

Valdemars Slot sætter rammen for dobbeltkoncerten, og slottet har tidligere lagt scene til både store internationale stjerner som forsangeren i det legendariske band The Who, Roger Daltrey, skotske Runrig og en lang række danske navne, ikke mindst evigt populære Kim Larsen.

Slottet giver ifølge Hans Quistgaard en unik kulisse til dobbeltkoncerten med de to store navne:

”Scenen er placeret mellem slottet og søen, så publikum får en panoramaudsigt, som man ikke finder andre steder. Man kan dreje hovedet i alle retninger og se noget fantastisk og smukt.

Derfor er Valdemars Slot på alle måder en fantastisk venue, og intet mindre kan i virkeligheden gøre det, når man skal præsentere entertainment og musik på så højt niveau. Der er 7000 billetter til salg, og vi er godt på vej med at få dem solgt,” siger Hans Quistgaard.

Køb din billet her.

Kæmpe scoop: Fredag spiller Suspekt på Odense-natklub

Skrevet af: Michael Qureshi
Suspekt.
Suspekt.

Det er Black Friday på fredag d. 23. november.

Men der er ingen chance for, at Suspekt går ned på det halve, når de spiller Live på Odense-natklubben ChiChi Club, der er en del af Nunchi.

Normalt spiller drengene fra Suspekt på de største scener i landet.

De har blandt andet spillet for en fyldt koncertplads på Orange Scene til Roskilde Festival, og de har senest været på Tour med blandt andre Lukas Graham til Grøn.

Kaldes for fedeste live-band i landet

Så det er noget af et scoop, at Suspekt er blevet booket ind til at rive taget af fredagsklubben ChiChi Club.

“Din nye fredagsklub, ChiChi, er stolt over at kunne præsentere Danmarks hotteste live-act, SUSPEKT, i samarbejde med Heineken og Nunchi,” skriver de på Facebook.

Suspekt kaldes af mange for det fedeste Live-band i Danmark lige nu, fordi de går publikum til at gå helt amok.

Der kan også synges med på hovedparten af deres hits som Kinky Fætter og Sut den op fra slap.

Hvad: Suspekt Live
Hvor: ChiChi Club (fredagsklub på Nunchi)
Hvornår: Fredag d. 23. november 23-05
Mere info her

Ny dansk musical afsløret: Sanne – The Musical kommer til Odense

Skrevet af: Michael Qureshi

Hele Danmarks rock-mama Sanne Salomonsen får nu en hel musical dedikeret til hendes liv.

Den rammer scenen i Tivolis koncertsal næste år d. 19. september. Derefter drager musicalen videre ud i landet til byer som Odense, Århus og Aalborg.

Det er netop afsløret i dag i en pressemeddelelse.

I Odense er der premiere på den nye musical tirsdag d. 12. november 2019 i Store Sal i ODEON. Der er også allerede lavet en helt særlig musical-menu på Hotel ODEON, som man kan booke før, man tager ind og ser den.

Den kører i Odense frem til d. 16 november.

Rammes af en blodprop i hjernen

Musicalen er en rå, gribende og ikke mindst musikalsk historie om at overleve og elske i en verden, hvor der ikke er plads til kærlighed og sårbarhed. En varm historie om venskab og trofasthed – om at finde sin egen stemme – og bruge den!

Historien tager udgangspunkt i, at Sanne Salomonsen rammes af en blodprop i hjernen. I ambulancen forsøger hun forgæves at synge.

Hun forsøger at holde fast i det, hun kender og huske, hvem hun er. For at finde tilbage til sig selv, til kærligheden og til musikken må hun gennemleve hele sit liv, der har budt på mange kriser og problemer.

Kan hun bruge et langt livs erfaringer til at vinde over sygdommen og snyde døden?

I løbet af forestillingen møder vi den oprørske Sanne, der flytter hjemmefra for at synge og spille teater.

Stjerneskuddet Sanne Salomonsen, der topper 80´ernes hitlister og ofrer alt for musikken. Musicalstjernen Sanne. Sanne fra Sneakers og Anne Linnet Band. Sanne, der møder misbrug og manipulation. Sanne, der står alene i verden.

Kæmpe ære at få lov af Sanne Salomonsen

Sanne, der må kæmpe for at forsørge sin søn. Sanne, der må finde skjulte kræfter i sig selv og finde en måde at forvandle misbrug til kærlighed, gift til medicin og nederlag til musik.

“Det er en kæmpe ære for os at få lov af Sanne Salomonsen til at skabe en gendigtning af hendes liv og karriere.

Vi har allerede haft mange gode og åbenhjertige samtaler med Sanne, og der er ingen tvivl om, at hendes bidrag til forestillingen er helt uvurderlig og gør det muligt for os at skabe en produktion, som vi er sikre på, at publikum vil kunne mærke og finde ægte og vedkommende,” udtaler Thomas Langkjær, Kreativ Executiv Producent på forestillingen, på vegne af Langkjær Entertainment og Live Nation.

Hele Danmarks Rock-mama

Siden start-halvfjerdserne har Sanne Salomonsen sat et afgørende præg på de danske hitlister og radiobølger.

Det var især som del af grupperne Sneakers og Anne Linnet Band, at Sanne Salomonsen for alvor fik etableret sig som en af de mest toneangivende danske musikere.

I løbet af firserne toppede hendes udgivelser de danske og skandinaviske hitlister med sange fra Den Jeg Elsker til Woodoo og Sui Sui – tidløs musik, som har været med til at forme flere generationers dansk populærkultur.

Sanne Salomonsen glæder sig til at opleve sit eget liv genfortalt på scenen.

“Det er stort, det er spændende, det er skræmmende!  Jeg glæder mig og er selvfølgelig meget spændt på resultatet,” udtaler Sanne.

Hvad: Sanne – The Musical
Hvor: ODEON
Hvornår: 12-16 november 2019
Billetter: Klik her

720 g oksekød i Burgernator: Hvem er klar på challenge hos Burger Anarchy?

Skrevet af: Michael Qureshi
Burgernator fra Burger Anarchy
Burgernator fra Burger Anarchy

Der er store burgere.

Og så er der Burgernator. Burger Anarchy med adresse i Odense C har lanceret et monster af en burger.

Det er noget af en krabat, man skal igennem.

Burgernator består af 720 g fynsk oksekød, bacon i tykke skiver, modnet chedar cheese sauce, rødløgskompot og tomat.

Så man skal ikke være typen, der levner, hvis man skal igennem den her. Naturligvis opkaldt efter Terminator og senere Arnolds kælenavn da han røg på guvenørposten, Governator.

Hvis du vover dig ud i forsøget på at kværne en Burgernator koster den 200 kr. på menukortet.

Flere nye ting på menukortet

I det hele taget er der kommet nye friske ting på menukortet hos den populære burgerbar i Odense.

Månedens Burger er Donald – nok snarere opkaldt efter Donald Duck end Trump. Den består af ANDE KROKETTER, ROSMARIN MAYO, SYLTET RØDKÅL, APPELSIN&HONNING GLASERET JULESALAT og FRISK APPELSIN.

Man kan også prøve en Alfie Solomons, Han Solo eller Hound. Du kan se hele det nye menukort her