MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oslo eller Odense – hvor skal den næste ferie gå til?

Af Annoncør

Sidder du og familien allerede nu og planlægger, hvor jeres næste ferie skal holdes henne? Selvom der måske er noget tid endnu inden det atter igen er aktuelt med noget ferie, så gør det jo ikke noget at have nogle ideer for, hvor turen skal gå til. Måske overvejer I at holde ferie i et andet land. Måske, skal ferietiden bare nydes i jeres skønne hjemland. Der er skam fordele ved begge muligheder, men der er nogle forskellige ting som kan spille ind.

Læs med her.

Odense – en eventyrlig by i Danmark

Som familie der skal på ferie sammen, er der mange ting man skal tænke over. Ét er for eksempel, hvor gamle børnene er. Det kan måske være mere praktisk at rejse til en destination i Danmark, fremfor udenlands. Men selvom turen går til en destination herhjemme, så er det ikke ens betydet med, at der ikke er noget at opleve. Danmark har så mange spændende steder, som man bør opleve en eller flere gange i sit liv. For eksempel er Odense, et rigtigt godt valg hvis man rejser med børn. I Odense finder man nemlig H.C. Andersens hus. Det er ikke til at tage fejl af at denne berømte forfatter har sat sit præg på Odense. Der er nemlig noget helt magisk over byen, og der er masser at se og opleve for både store og for små. 

Familieferie på Fyn

Hvis jeres ferie skal afholdes i Danmark, så kan i eventuelt overveje at holde ferien på Fyn, hvor I kombinerer turen med en bondegårdsferie og så et par dage i Odense by. På bondegårdsferien, er der rig mulighed for at slappe af med eksempelvis fodbold nyheder eller en god bog, imens børnene hygger sig med gårdens mange oplevelser. Sightseeing i Odense, og måske en tur på stranden er muligvis opskriften på den bedste familieferie i skønne Danmark. Fyn har mange spændende steder at se og opleve, og så er der bare enormt idyllisk. Har man tiden til det, kan man jo også besøge en eller flere af øerne der ligger i Det Sydfynske Øhav. 

Besøg nabolandet Norge

Der hersker vist ingen tvivl om, at Norge helt sikkert også er et land, som man bare må opleve mindst én gang i livet. Norge er praktisk tæt på Danmark, og der er mulighed for at tage bilen med på færgen, fra flere forskellige byer. Norge byder på oplevelser for familien hele året rundt, hvad enten man er til masser af natur, pulserende storbyliv i Oslo, eller skiferie. Man skal selvfølgelig tænke over budgettet når man rejser, hvor det måske kan være billigere at være turist i eget land, alt efter hvad man gerne vil se og, hvordan man bor på ferien.

Del artikel

Andre læser også