Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overvejer du at få plastikkirurgi? Find de dygtigste kirurger i Danmark

Af Redaktionen

Der kan være mange forskellige årsager til, at du overvejer, at få et plastikkirurgisk indgreb, og selvom beslutningen ikke er nem og bør overvejes grundigt, så kan beslutningen helt sikkert være den rigtige.
Mange mennesker støder på et moralsk dilemma, hvad angår plastikkirurgi – for på den ene side, ønsker de at lære, at elske deres udseende som det ser ud, ikke at gå så meget op i sit udseende og være et forbillede for sine børn.
Men samtidig tynger det ens selvværd, man føler sig aldrig rigtig flot og tiltrækkende og måske brokker man sig overfor både sin partner og sine børn. Det gør, at man ikke kan være den, man ønsker at være – og er et dårligere forbillede for sine børn, end at få gjort noget, ved det, som man er ked af, at man ikke skal være så bange for, at tage sagen i egen hånd, og få skubbet sit selvværd en hel del opad.

Hellere have en glad mor, med et par kunstige bryster, end en sur mor med naturlige bryster.
Hvis du er i tvivl om, hvad et kirurgisk indgreb indebærer, så læs mere om plastikkirurg her.

Før du bestiller en forundersøgelse, er det vigtigt, at du undersøger markedet grundigt, før du vælger din kirurg. Kirurgen skal være registreret i Sundhedsstyrelsen til at udføre kosmetisk kirurgi. Lyt også gerne til anbefalinger i din omgangskreds, hvis du kender nogle, der har fået plastikkirurgi.

Inden du beslutter dig, så besøg gerne to eller flere kirurger, inden du beslutter dig.
Nedenfor giver vi dig en oversigt over nogle af de dygtigste kirurger i Danmark.

 

1. Pfeiffer Plastikkirurg

I 2018 åbnede Pfeiffer Plastikkirugi i midten af Roskilde. Klinikken er nyopført, og derfor er alle faciliteter topmoderne.
Ejer af klinikken er speciallæge i plastikkirurgi Philip Pfeiffer.
Philip har mange års erfaring med kosmetisk plastikkirurgi og stor erfaring særligt indenfor brystforstørrende operationer og ansigtskirurgi, hvor han foretager ansigtsløft, øjenlågsoperationer samt rynke- og fillerbehandling.
En plastikoperation er en stor beslutning, og derfor er det også vigtigt, at du føler dig så tryg som overhoved muligt. Pfeiffer Plastikkirugi går højt op i tryghed, hvorfor du vil blive fulgt af den samme kirurg igennem hele forløbet.
Samtidig stræber Pfeiffer Plastikkirurgi efter, at give et naturligt og harmonisk resultat baseret på dine ønsker.

 

 

2. Løntoft Plastikkirurgi

Løntoft Plastikkirurgi i Odense er ejet af Erik Løntoft, der siden 2001 har fungeret som privatpraktiserende speciallæge i plastikkirurgi. Erik Løntoft blev færdiguddannet som speciallæge i 1992, og har dermed næsten 30 års erfaring.
De mange års erfaring indenfor faget har ruset Erik Løntoft til at foretage alle slags operationer under lokalbedøvelse. Hermed undgår patienterne de ulemper, som fuld narkose kan medføre.
De agter at gøre det nemt og så bekvemt som muligt, både før, under og efter operationen, hvor særligt deres etik er i højsæde. Ved kosmetiske operationer sikrer kirurgen sig, gennem grundig dialog, at patientens forventninger er afklaret, og der dermed opnår en fælles forståelse for målet med behandlingen.

 

3. Plastikkirurgisk klinik Århus

Plastikkirurgisk klinik i Århus tilbyder kosmetiske og rekonstruktive operationer på et højt fagligt niveau i komfortable omgivelser.
De sikrer sig den tryghed, præcision og diskretion, der danner rammen for klinikken og dens patienter gennem et effektivt samarbejde mellem det professionelle personale.

Der lægges stor vægt på dialogen mellem patient og læge, for at sikre, at den ønskede behandling bliver grundigt belyst.

Del artikel

Andre læser også