Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliver nyt attraktivt bykvarter: Gamle fabriksbygninger omdannes til fede boliger

Af Michael Qureshi

I over 100 år var Papirfabrikken i Dalum-områdets stolthed og drivkraften bag Dalums opblomstring i den sydvestlige udkant af Odense.

Snart bliver de gamle industribygninger kun 4 kilometer fra Odense Centrum igen rammen om liv og aktivitet, når det tidligere fabriksområde tæt på Odense Å genåbnes, og natur og nye beboere igen giver liv til det gamle fabriksområde.

Det er MT Højgaard Projektudvikling, som står bag det ambitiøse projekt tegnet af C.F. Møller Architects, og det er Home Projektsalg Odense City ved Henrik Christoffersen og Martin Larsen, der varetager både salg og udlejning.

Det skriver man i en pressemeddelelse.

“Vi er meget stolte af, at vi er blevet valgt til at stå for salg og udlejning af en helt ny bydel i Odense, og vi har glædet os rigtig meget til at komme i gang,” fortæller indehaver og ejendomsmægler Henrik Christoffersen.

Det helt nye bykvarter kommer til at huse boliger til alle generationer og både leje- og ejerboliger.

Dalum Papirfabrik byder på 63 rækkehuse i 2 etager på 85-110 kvm, 20 “new yorker”-inspirerede ejerlejligheder på 120-200 kvm og 301 lejelejligheder på 48-120 kvm.

Byggeriet startede for alvor op i slutningen af 2021, og indflytningen forventes at kunne begynde i foråret 2023.

Holder info-møder for alle nysgerrige

Indehaver-duoen Henrik Christoffersen og Martin Larsen fra Home trækker for alvor i arbejdstøjet i næste uge op til påske.

“Vi starter med 2 informationsaftener – den 11. og 12. april, som man kan tilmelde sig nu, og så begynder udlejningen af de 301 lejligheder umiddelbart efter,” fortæller Henrik Christoffersen, der sammen med sit team tidligere har stået for salget af blandt andet TBT Tower, Gartnerbyen, Sukkervænget, Kronprinsensgade ved Odense Å.

I maj 2022 begynder salget af de 63 familievenlige rækkehuse, og efter sommerferien åbnes der for salget af de 20 ejerlejligheder.

“Beliggenheden er suveræn, og så går bygherren meget op i områdets historie og lægger vægt på at integrere de gamle fabriksbygninger i projektet kombineret med ny, flot arkitektur,” fortæller Henrik Christoffersen, der forventer stor efterspørgsel.

Man kan se meget mere om området og fabrikkens historie, det nye bykvarter og de mange forskellige boliger på projektets hjemmeside.

Del artikel

Andre læser også