MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pingvin-dramaet i Odense Zoo går viralt: Rammer amerikanske medier

Af Stine Schmidt Jørgensen

Det er yderst sjældent, hvis overhovedet nogensinde før, at det gigantiske amerikanske medie NBC News skriver om Odense Zoo.

Men siden DR Fyn skrev den vilde og kærlige historie om de homoseksuelle pingviners kidnapning af en unge forleden, så er medieinteressen stukket helt af.

Således har NBC News skrevet om “homopingvinernes” tyvetogt. Flere andre amerikanske medier har fulgt trop.

Kæmpe engelske medier som The Sun og London-avisen Metro har også fundet plads til den skønne historie.

Engelsk tv-station i røret

TV 2 har talt med direktør for Odense Zoo Nina Collatz Christensen, som kan berette om en massiv medieomtale verden over.

“Jeg har lige siddet med en engelsk tv-station, som ville have en oversættelse af vores Facebook-opslag fra mandag, og jeg har forklaret, hvad det hele drejer sig om.

De vil gerne vide, hvorfor det her er gået så meget amok,” siger Nina Collatz Christensen til TV 2.

Det var også et sandt “drama”, der udspillede sig i Odense Zoo tidligere på ugen.

Pingvin-far forsømte sine pligter

En pingvin-unge blev i weekenden kidnappet. Da dyrepasserne i Odense Zoo skulle løse mysteriet viste det sig, at det var et par homoseksuelle han-pingviner, som havde snuppet ungen.

Det var angiveligt Pingvin-far, som havde forsømt sine pligter og ikke kigget efter ungen, som gjorde, at de to kærlige hanner så sit snit til at kidnappe ungen.

Dyrepasseren i Odense Zoo kunne også fortælle, at Pingvin-far ikke virkede synderligt ærgerlig over, at ungen var væk, mens moderen var lidt mere desperat efter at få sit barn tilbage.

“Jeg havde forventet, at forældrene ville komme og kræve ungen tilbage. Men hannen spankulerer rundt i anlægget, som om han aldrig har haft en unge, og hunnen virker godt nok lidt søgende,” sagde Sandie Hedegård Munck til DR Fyn.

Den skønne historie fra dyreverdenen sluttede med, at dyrepasseren fra Odense Zoo overleverede et æg til de to homoseksuelle hanner fra en enlig pingvin-mor, som ikke selv gad at passe på ægget.