MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Premiere i weekenden: H.C. Andersen Paraden spiller igen i Eventyrhaven

Af Redaktionen
Foto: Odense Kommune
Foto: Odense Kommune

På lørdag d. 29. juni er der premiere på 32. sæson af H.C. Andersen.

For andet år i træk spilles forestillingen i smukke omgivelser i Eventyrhaven.

Parken blev nemlig sidste år ny lokation for den karakteristiske teaterkulisse eventyrslottet, der sommeren igennem er fast scene for H.C. Andersen Paraden.

Eventyrslottet er gennem årene blevet alle odenseaneres ejendom, og det har tidligere stået i Lotzes Have. Den placering var imidlertid ikke længere mulig med opførelsen af Det Ny H.C. Andersens Hus.

Har eksisteret i over 30 år

Eventyrslottet er en del af Odenses kulturelle DNA. Det har eksisteret i over 30 år, og mange børn har gennem tiden fået deres første teateroplevelse på græsset foran slottet – og det kan de også fremover.

Teateroplevelser bliver der nemlig masser af, når H.C. Andersen Paraden lørdag den 29. juni kl. 11.00 tager hul på en ny sæson.

“H.C. Andersen Paraden og eventyrslottet er en unik indgang til H.C. Andersens forfatterskab, historie og ikke mindst Odenses kulturliv, der om få år også rummer et nyt og visionært H.C. Andersens Hus.

For mig er H.C. Andersen Paraden i eventyrslottet bare en vidunderlig oplevelse, der signalerer starten på sommeren og en oplevelse lige til at blive glad af,” siger by- og kulturrådmand Jane Jegind.

Fra lørdag og frem til august kan man opleve årets forestilling i H.C. Andersen Paraden klokken 11.00 og 13.00 minus søndage.