MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Professionel parkeringskontrol med erfarne parkeringsvagter

Af Annoncør

Uvedkommende og hensynsløs parkering er et stort problem for ejendomme beliggende i tæt bebyggede zoner eller nær interessepunkter. Hvis du administrerer en ejendom med fast tilknyttede private parkeringspladser kender du sikkert alt til denne problematik.

Det er drøn irriterende for beboere og ansatte i den pågældende bygning gang på gang at finde deres parkeringspladser optaget af biler som intet har at gøre på matriklen. Man er i så fald henvist til parkering uden for de parkeringspladser som man egentlig har retmæssigt krav på.

Er man uheldig kan man kun finde parkering langt væk fra bygningen – og i værste fald mod betaling. Dette er ikke en holdbar situation, og du bør gøre dit ypperste for at begrænse denne.

Du kan vælge at lade parkeringspladserne indhegne og etablere adgangs kontrol, således at kun beboere og andre med et legitimt ærinde kan parkere på parkeringspladserne. Du kan for eksempel opstille et parkerings anlæg som er afspærret ved hjælp af bomme eller pullerter der aktiveres ved fremvisning af et token, indtastning af en kode eller scanning af nummerplade.

Få en god parkeringsløsning med parkeringsopsyn og parkeringskontrol

Det er dog ikke alle som har mulighed for at afspærre parkeringspladserne og etablere adgangskontrol. Hvis du ikke kan hegne dine parkeringspladser ind, kan du i stedet vælge at indgå en aftale om parkeringsservice hos et parkeringsfirma. På den måde kan du få professionel kontrol af dine parkeringspladser, foranstaltet ved dygtige og erfarne parkeringsvagter.

Du slipper for selv at skulle holde opsyn med dine parkeringspladser og irettesætte eventuelle parkerings syndere. Og du vil med behørig skiltning, opsat af parkeringsselskabet, kunne forebygge uvedkommende parkering i videst muligt omfang.

Hvilket parkeringsselskab skal jeg vælge?

Du kan med stor fordel tjekke det danske parkeringsservice UnoPark. UnoPark har igennem årtier hjulpet indehavere af private parkeringspladser med at holde udefra kommende bilister væk fra disse. Dette sker gennem hyppig parkeringskontrol, hvor professionelle parkeringsvagter holder opsyn med dine parkeringspladser.

Disse parkeringsvagter er særligt trænede til at håndtere eventuelle konflikter, og har samtidig hjemmel til udstedelse af bøde forlæg. Og UnoPark står selvfølgelig for inddrivelse af de skyldige beløb fra eventuelle bøder.

Med en fleksibel parkeringsløsning fra UnoPark får du direkte adgang til administrations modulet for dine parkeringspladser gennem en app som installeres på smartphone eller tablet. Så kan du altid udstede eller tilbagekalde såvel midlertidige som permanente parkeringstilladelser.

Du kan kontakte UnoPark for en uforpligtende snak om dine behov for parkeringsservice via hjemmesiden UnoPark.dk

Del artikel

Andre læser også