MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Prominente navne kigger forbi Væddeløbsbanen: Tag hele familien med

Af Betina Vestergård Jepsen
Hjalmer.
Hjalmer.

Lørdag 5. maj kan du tage familien med til gratis familiedag på Fyens Væddeløbsbane fra klokken 12 til 17. Her kan I møde ”nye” og ”gamle” odenseanere til en dag fyldt med aktiviteter for børn, picnic i det grønne, streetfood og spændende musik og dans.

Fede koncerter

Familiedagen byder blandt andet på koncert med Kim Larsens søn Hjalmer, som står bag hits som “Hjem Til En Anden” og “Marie”. Og så kigger Lenny og Waqas fra Outlandish også forbi og spiller alle de store hits som “Aicha”, “Look into my eyes” og “Guantanamo”. Derudover kan du opleve det odenseanske rappertalent Jones.

Det er ganske gratis at deltage, og der er endda lækkerier til de hurtigste. De første 1000 gæster får nemlig gratis Crazy Face slik fra Malaco, og de første 1500 gæster kan nyde en gratis pose chips fra Lay’s.

Vil styrke integrationen i Odense

Familiedagen er arrangeret af Odense Kommunes Integrationsenhed, som ønsker at styrke integrationen i Odense og give nye borgere den bedste start i byen. I år bliver dagen desuden sponsoreret af Norwegian, Faxe Kondi, Nordea Fonden, Cloetta og HK.

Familiedagen 2018 foregår på Fyens Væddeløbsbane på Prins Haralds Allé 51b, 5250 Odense SV.

Du finder den officielle Facebookbegivenhed for Familiedagen her, hvor du løbende kan blive opdateret på, hvad dagen bringer.

Del artikel