ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Protektor for femdobbelt VM: Se Kronprinsen på mountainbiken

Af Morten Hopballe

Kronprinsen var i Odense i går i forbindelse med fejringen af H.C. Andersens æresborgerskab, og næste sommer kommer Hans Kongelige Højhed tilbage, når der afholdes ITU Multisport World Championships Festival i dagene fra 6.-14. juli 2018.

Kronprinsen er nemlig blevet protektor for den store multisportsfestival, hvor der skal afvikles ikke mindre end fem verdensmesterskaber – i henholdsvis triathlon, duatlon, cross triatlon, aquatlon og aquabike.

Kronprinsen hoppede på mountainbiken

I forbindelse med protektionen var Kronprinsen for nylig inviteret til Svendborg for at teste ruten for VM i cross triatlon. Efter en tur på ruten udtalte Kronprinsen:

“Jeg synes, det var en fantastisk oplevelse at køre ruten. Svendborg kan være stolte af det, de præsenterer festivaldeltagerne for hvad angår naturoplevelser og bynære områder. Vi starter i byen og kommer lynhurtig ud i naturen, som jo nærmest er byens baghave. Som positiv og glad triatlet synes jeg, det er flot, at man afholder ITU World Championships Festival her på Fyn. Der er masser af entusiasme lokalt, så det skal nok blive godt.”

Du kan se et indslag om Kronprinsens besøg i Svendborg herunder

Alle kan prøve kræfter med VM-ruterne

Multisportsfestivalen på Fyn er samtidig en mulighed for alle triathlon-interesserede til at prøve kræfter med en af VM-ruterne og mærke ægte verdensmesterskabsatmosfære.

VM-konkurrencerne flankeres nemlig nu af Open Race i alle fem discipliner, hvor alle fra erfarne til helt grønne triatleter kan opleve de smukke fynske VM-ruter og prøve kræfter med verdens bedste atleter:

“Det at have et verdensmesterskab er jo selvsagt det største, man kan have. Og så endda i hele fem discipliner. Det er vi meget stolte af. Og stoltheden bliver ikke mindre af, at vi med Open Race giver alle, der dyrker triatlon eller en af de andre discipliner, muligheden for at blive en del af den store multisportsfestival og opleve ægte verdensmesterskabs-atmosfære,” siger formand i Dansk Triatlon Forbund, Mads Freund.

Du kan tilmelde dig Open Race her, men skynd dig, da der i første omgang kun åbnes for et begrænset antal pladser i hver disciplin.

ITU Multisport World Championships Festival 2018 arrangeres i tæt samarbejde mellem Dansk Triatlon Forbund, Sport Event Danmark, Sport Event Fyn, Race Makers, fynske triatlonklubber samt Svendborg, Odense og Middelfart Kommune.

Del artikel

Andre læser også