Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Erfaren købmand står bag: Ny REMA 1000 åbner i Odense

Af Stine Kjølby Christensen

Dørene til endnu en ny REMA 1000 bliver åbnet torsdag den 16. september. Det er Steffen Koch, der skal være købmand i butikken, som er beliggende på Odins Brygge på Havnegade 8C i Odense.

Den 44-årige købmand, der oprindeligt er fra Bornholm, men har boet på Sjælland siden han var 20 år, er nu bosat i Odense med sin kæreste Sandie Holmer og parrets søn Gustav.

Sandie Holmer er indfødt odenseaner, og hun kommer også til at have sin daglige gang i butikken.

”Det er en drøm, der er gået i opfyldelse for os som familie, at vi har kunnet rykke fra Vestsjælland til Fyn, hvor Sandie kommer fra, og hvor en stor del af vores familie bor.

Vi er meget glade for at have fået muligheden,” siger Steffen Koch.

Masser af erfaring

Steffen Koch går til rollen som købmand i den nye REMA 1000 med en god portion erfaring – blandt andre fra de seneste seks år, hvor han har været købmand i REMA 1000 i Fårevejle.

I alt har Steffen Koch 25 års erfaring fra detailbranchen, som han ser frem til at gøre brug af, når han nu skal stå i spidsen for en splinterny butik:

”Det bliver spændende at åbne en helt ny butik på Odense Havn, som jo er et område i rivende udvikling både i forhold til boligbyggeri og nyopstartede erhverv.

Jeg glæder mig meget til at komme i gang med at skabe den bedste arbejdsplads med glade medarbejdere, hvor der er rum og plads til forskellighed, og hvor vi i fællesskab kan gøre butikken til lokalområdets foretrukne indkøbssted.

God kundeservice er en topprioritet, og jeg glæder mig til at byde alle kunderne indenfor,” siger han.

Et familieforetagende

Med ombord på holdet i butikken er også Steffen Kochs fætter, 32-årige Martin Munch, der også har solid erfaring fra detailhandlen, hvor han blandt andet har været en del af REMA 1000 de senere år.

Den erfarne købmand har i sin tid i REMA 1000 i Fårevejle opnået flotte resultater for sin fokuserede indsats på frisk frugt og grønt.

Blandt andet i 2020, hvor butikken modtog Landbrug & Fødevarers pris for Danmarks bedste frugt- og grøntafdeling i kategorien Discount.

”Jeg ser frem til at give kunderne gode oplevelser i vores butik.

Det er vores ambition at blive havnens spisekammer med blandt andet fokus på masser af frisk frugt og grønt, økologi, inspiration til det hurtige hverdagsmåltid samt weekendens hygge og forkælelse,” siger Steffen Koch.

REMA 1000 på Odins Brygge på Havnegade 8C i Odense åbner torsdag den 16. september kl. 8.00, og det er REMA 1000 butik nummer 359 i Danmark. Butikkens åbningstider er 7.00-22.00 alle ugens dage.

Del artikel

Andre læser også