MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Blandt Odenses bedste: Restaurant HOS laver påskefrokost som Takeaway

Af Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

Det er allerede snart påske.

Normalt forbindes påskedagene med store påskefrokoster, der samler familier og venner på kryds og tværs.

Sådan bliver det desværre ikke i år, hvor Corona stadig driller i samfundet. Men det betyder ikke, at påskehyggen så helt skal droppes.

Man bør i den grad stadig nyde en god påskefrokost med husstanden eller de allernærmeste og samtidig støtte op om byens lokale restauranter.

Laver påskebord som Takeaway

Her har populære Restaurant HOS i Kongensgade nu lanceret deres helt eget påskebord ud af huset.

Det skriver indehaverne i en pressemeddelelse.

“Genåbningen af restauranterne er blevet væk. Til gengæld har vi så valgt at lave vores fantastiske påskebord igen i år som TakeAway.

Lørdag den 3. april & søndag den 4. april har du mulighed for at hente vores påskebord fra kl. 11.00 – 13.00.

Vi har gjort det nemt, så du kan nyde påsken med den lækreste påskemenu & h(j)emmelavet snaps hjemme HOS dig,” lyder det fra Jakob Spolum, indehaver af HOS.

Som MigogOdense netop har kunne fortælle, så er Restaurant HOS for andet år i træk nomineret til Danmarks bedste smørrebrød hos Den Danske Spiseguide. Det kan du læse mere om her.

Du kan læse mere om deres påskemenu herunder, og der er ingen tvivl om, at det er et af de allerbedste bud på en lækker påskefrokost som Takeaway i Odense.

Der er citronmåner på påskemenuen

PÅSKEMENU 2021

1 servering

Hjemmelavet rugbrød & ølandshvedebrød

Saltet smør & hjemmelavet fedt med fedtegrever

Spolums marinerede påskesild med vadouvan (fransk karry), æble, øko æg & fed creme fraiche

Stegt sild & spidskålssalat med syrnet fløde, grov sennep & persille

2 servering

Koldrøget Færøsk laks med fynsk rygeost, glaskål, karse & sprøde radiser

Æggesalat med ramsløg, grov peber & håndpillede rejer

Sprød nordjysk rødspættefilet med grillet citron & estragonremolade

3 servering

Braiseret lam med salvie, ratatouille, rosmarinkartofler & skysauce med fermentret hvidløg

4 servering

Hemmes berømte citrontærte med brændt marengs

Pris 450,- pr person (inkl. poser & emballage)

HAPS, HAPS, HAPS, vi tilbyder også h(j)emmelavet påskesnaps!

Flaske påskesnaps 20 cl 100,-

Man kan læse mere om menuen og booke her

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien