MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du økonomien til at række igennem december

Af Redaktionen

December nærmer sig med hastige skridt, og det kan ses her i landets tredjestørste by. Julelysene pryder gågaden, og H.C. Andersen-dekorationerne er igen oppe at hænge i Fyns hovedstad. Julegaveræset er efterhånden skudt godt i gang, og det ses også i byens mange butikker. Og det er især på grund af julen, at december er en dyr måned. Selvom det er en højtid, vi alle holder af, så er det ikke nogen hemmelighed, at den gør ondt på pengepungen. Derfor er det nødvendigt, at spare dér hvor der kan spares.

Udnyt mange af Odenses genbrugsbutikker

Odense har en lang række fantastiske genbrugsbutikker, hvor du kan finde alt fra mærkevaretøj, musikinstrumenter og legetøj, til højtalere, møbler og service. Du har eksempelvis DanMission, som ligger inde ved den gamle Bazar. Her har du Odenses største genbrugsbutik, og her kan du finde en masse gode gaveidéer til medlemmer af hele familien. Der findes også mange andre genbrugsbutikker i Odense, som dukker op ved en hurtig Google-søgning.

Hvis det er helt umuligt med økonomien

Hvis du har været rundt i diverse genbruger, men stadig ikke har opfyldt de forskellige ønskelister tilstrækkeligt, kan et kviklån være den absolutte sidste udvej. Her er der dog en række ting, du skal være opmærksom på.

  • Du skal for det første altid låne med omtanke. Det er altså vigtigt, at du ikke låner mere end du er sikker på, at du kan betale tilbage.
  • Du være opmærksom på lånets ÅOP, når du optager et lån. Der er nemlig stor forskel på de forskellige lån, og nogle af dem kan gå hen og blive temmelig dyre. ÅOP betyder årlige omkostninger i procent og kan være en god måde at sammenligne udgifterne ved forskellige lån.
  • Derudover skal du altid overveje, om der er andre alternativer, måske kan du være kreativ og selv lave nogle af julegaverne i år.

Del artikel

Andre læser også