MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan finder du en billig pris på hundeforsikring – 3 simple tips

Af Redaktionen

Billig hundeforsikring er ikke altid nemt at finde. Derfor vil du her læse hvordan du får en billig hundeforsikring med mest muligt for pengene.

Der er ingen tvivl om at der er mange ting man skal sætte sig ind i når man får en hund, og her er en hundeforsikring en af de ting man er tvunget til at sætte sig ind i fordi der uden tvivl vil være ting man skal prioritere som noget af det første. En hundeforsikring er nemlig lovpligtig, så man er tvunget til at tegne en hundeansvarsforsikring. Derfor har vi her en simpel guide til hvordan du finder en billig pris på hundeforsikring så du ikke ender med at betale alt for meget.

Du kan nøjes med en pris på en hundeansvarsforsikring

 

Når du taler med de forskellige forsikringsselskaber, så er der ingen tvivl om at de gerne vil tilbyde dig så mange forsikringer som muligt, og her vil en hundeansvarsforsikring kun være en meget lille forsikring i deres øjne. Mange forsikringsagenter får provision for at sælge forsikringer, og jo større og dyrere de er jo mere tjener de. Derfor vil de ofte også anbefale dig at købe en hundesygeforsikring, hvilket sikre dig hvis din hund skulle blive syg og kræve lægehjælp eller medicin. Du kan se en pris på en hundeansvarsforsikring her hvis du vil se hvad de koster og hvor meget du potentielt kan spare.

Men det er vigtigt at huske at det ikke er lovpligtigt, så hvis du ikke ønsker denne, så er den altså ikke et krav for at have en hund. Men der er dog mange der vælger den alligevel da det kan være dyrt at tage til dyrlægen med en hund, særligt hvis det er en ældre hund.

Hvad dækker en hundeansvarsforsikring?

 

En hundeansvarsforsikring dækker ting som hvis din hund byder i materialer, mennesker eller dyr. Det betyder at hvis din hund skader andre eller andres ting, så vil en hundeansvarsforsikring gå ind og dække de udgifter der er forbundet med dette. Denne forsikring til din hund er naturligvis lovpligtig fordi det kan blive utrolig dyrt at få dækket disse ting selv når man som hundeejer ikke selv har 100% kontrol over sin hund, og derfor er det ikke bare fornuftigt at det er blevet lovpligtigt, men selv om det ikke var lovpligtigt så burde man sikre sig imod at ens hund giver skade på andre eller andres ting.

Del artikel

Andre læser også