Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan finder du en dygtig boligadvokat

Af Annoncør

Hvis du skal til at sælge din bolig eller finde en ny fast ejendom, så skal du foruden en ejendomsmægler bruge en boligadvokat. En boligadvokat kan give dig rådgivning om alt det juridiske i forbindelse med din bolighandel. Det kan være alt fra gennemgang af købsaftale til de afsluttende underskrifter med sælger og ejendomsmægler. Det kræver derfor en god og kyndig boligadvokat, der kan hjælpe dig gennem hele købsprocessen. Læs med i denne artikel, og hør om hvordan du kan finde en dygtig boligadvokat.

Spørg din omgangskreds

Et godt sted at starte, når det kommer til at finde en boligadvokat, det er at spørge din omgangskreds. Der er sikkert mange af dine venner eller familiemedlemmer, der har gjort sig ejendomskøb på et eller andet tidspunkt. Det kan være, at de selv har benyttet sig af en boligadvokats ydelser, så derfor bør du forhøre dig, om de kan anbefale en boligadvokat til dig. Det er altid godt med anbefalinger fra ens egen omgangskreds, fordi så kommer man i gode hænder, og man er sikret at få den rigtige hjælp. 

Undersøg internettet

Hvis du ikke kan få en anbefaling fra dine venner eller familie, så skal du gøre dig en Google søgning. Her kan du præcisere din søgning, så du finder en boligadvokat, der er tæt på dig. Der er nemlig mange boligadvokater på markedet, så du har et stort udvalg at vælge imellem. Det kan være fordelagtigt for dig, at du finder en lokal boligadvokat. Det kan nemlig være, at du skal snakke med din boligadvokat ofte i ugerne op til overdragelsen af din nye bolig. Så er det rart at kunne mødes fysisk og gennemgå alle dine dokumenter, fremfor at klare alt over telefonen. 

Når du kigger efter boligadvokater, så skal du også være opmærksom på, hvad tidligere kunder har at sige om boligadvokatens ydelser og den måde, som han/hun arbejder på. En boligadvokat skal gerne kunne give god service og god rådgivning i forbindelse med dit boligkøb. Læs derfor anmeldelser af den pågældende boligadvokat, før du beslutter dig for at hyre dem. Med anmeldelser kan du danne dig et bedre overblik over, om de kan tilbyde ydelser, som du står og mangler. For det meste kan alle boligadvokater tilbyde de samme typer af ydelser.

Kontakt forskellige

Hvis du gerne vil finde ud af, hvad forskellige boligadvokater tager i pris, så kan det være en god idé, at du ringer rundt til forskellige. De fleste boligadvokater vil tilbyde en gratis uforpligtende samtale, hvor du kan fortælle om din specifikke situation. Her er det vigtigt, du fortæller alle dele af din bolighandel, så boligadvokaten kan hjælpe dig på vej. Prisen varierer meget blandt de forskellige boligadvokater – det kan f.eks. godt være dyrere i nogle områder af Danmark. Der er mange faktorer, der er spiller ind, når det kommer til prisen på din boligadvokat. Det er bl.a. erfaring og specialisering, som prisen bliver regnet ud fra. Men du kan komme godt fra start ved at ringe rundt til flere boligadvokater end blot én.

Del artikel

Andre læser også