MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ændrer kurs: OB sender hele overskuddet fra Lars Høgh-trøje til kræftforskning

Af Michael Qureshi

OB kom i modvind, da de i går meddelte, at de satte en Lars Høgh-legendetrøje til salg.

Her reagerede blandt andet familien og fans i forhold til, at OB skulle tjene på mindet om Lars Høgh. Men nu er kursen ændret.

Det meddeler OB selv onsdag.

“Lars Høgh er en legende i dansk fodbold, og vi ønsker at ære hans eftermæle. Derfor går overskuddet fra den kommende legendetrøje ubeskåret til kræftforskning,

Det var med de bedste intentioner, at vi mandag meldte ud, at vi vil donere 100 kr. pr. solgt legendetrøje til bekæmpelse og forskning i kræft i bugspytkirtlen – uanset om trøjesalget giver et overskud eller ej.

Vi er kede af den modtagelse, nyheden fik, og derfor har vi besluttet, at hele overskuddet fra trøjesalget går ubeskåret til kræftforskning,” skriver OB i en pressemeddelelse. 

Bliver sat på auktion

Når vi til årets første hjemmekamp hylder Mr. OB på en enestående aften, vil striberne på OB-trøjerne desuden være skiftet ud med legendetrøjen, der ærer Lars Høgh.

Som en del af denne hyldest vil trøjerne fra kampen som planlagt efterfølgende bliver sat til salg på Odendo, hvor alle vinderbuddene ligeledes doneres direkte til bekæmpelse og forskning i kræft i bugspytkirtlen.

Årets første hjemmekamp spilles søndag den 27. februar kl. 18.00, hvor vi møder FC Midtjylland.

Del artikel

Andre læser også