Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Set i gadebilledet: Derfor kører der papkasser rundt i Odense

Af Christina Frederiksen

Efter mere end 72.000 trailerudlån har to lokale Silvan-varehuse i Odense netop udskiftet flere trailere i de lokale byggemarkeder.

De nye trailere, der er lavet i samarbejde med Freetrailer, er designet lige som de bæredygtige flyttekasser, der kan købes i Silvan. Flyttekasserne er skabt med omtanke, og produceret af træfibre fra FSC-certificerede skove i Sverige. 

Ifølge Trine Bredow, der er Project Manager, Commercial Excellence hos Silvan, skal designet gøre beboerne i Odense opmærksomme på muligheden for at flytte lidt grønnere.

“De helt særlige træfibre, der er blevet brugt til Silvans flyttekasser, kommer fra skovbrug, hvor der værnes om dyrelivet og aldrig fældes mere, end skoven kan reproducere.

På den måde kan vi tilbyde danskerne en grøn og bæredygtig flyttekasse, når der skal flyttes, eller når der bare er behov for opbevaring. Designet på trailerne skulle gerne minde os om det i hverdagen,” fortæller Trine Bredow.

Silvan har desuden forlænget sit samarbejdsaftale med Freetrailer.

Deleøkonomien accelereres

Samarbejdet mellem Silvan og Freetrailer, der er specialiseret i udlån af gratistrailere, har eksisteret siden 2010, og igennem tiden er det blevet til tusindvis af gratis trailerudlån fra Silvans varehuse.

Freetrailer-direktør Philip Filipsen ser de nye trailere som en løftestang til at accelerere deleøkonomien i Danmark endnu mere.

“Deleøkonomi og bæredygtighed står højt på vores agenda, og det gennemsyrer stort set alt, hvad vi foretager os her hos Freetrailer. Set i det lys er det ganske enkelt fantastisk med en partner som Silvan, der tør tænke ud af boksen og lave kreative, sjove og miljørigtige tiltag til gavn for kunderne. Med de nye trailere tager vi endnu et stort skridt i forhold til at speede op for miljørigtig deleøkonomi i Danmark, og det er virkelig positivt,” siger Philip Filipsen.

De trailere, som Freetrailer udskifter hos Silvan i Odense, kommer ikke til at gå til spilde.

Standen på dem er fortsat så god, at de vil indgå i nye løsninger hos andre partnere hos Freetrailer.

Del artikel

Andre læser også