MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sørg for en god ergonomi for dine medarbejdere

Af Annoncør

Der er i dag mange, der bliver beskæftiget på et kontor, hvilket betyder, at der er tale om et job med mange timer, der foregår stillesiddende. Og selvom det kan virke meget harmløst og ikke gøre nogen form for skade, så er det faktisk meget belastende for både krop og sind.

Annoncørbetalt indhold levet af: Kinnarps.dk

Det betyder, at mange, der arbejder på et kontor, kan komme til at opleve gener og endda smerter i en sådan grad, at de ikke længere kan varetage deres stilling nær så effektivt. Så for at sikre, at du beholder dine gode medarbejdere og skaber et godt kontormiljø, bør du have fokus på kontormøbler.

Den altid gode kontorstol

Det er først og fremmest noget, der gør sig gældende med kontorstolen. Her skal du være grundig i dit valg og dermed finde frem til den, der kan indstilles på. Det er for eksempel en fordel, at både ryglæn, højde og armlæn kan indstilles, således enhver medarbejder kan skabe den stol, der giver dem den mest behagelig siddestilling.

På den måde er det muligt at undgå akavede siddestillinger, der kan give gener i kroppen. Det handler om at finde en afslappet siddestilling, hvor hverken arme, ben skuldre eller andre kropsdele belastes unødigt.

Et bord der kan skabe bevægelse

Det er dog lige så vigtigt med et godt skrivebord. Og her kan det være en fordel at lede efter en model, der kan både hæves og sænkes. Det er nemlig også en metode til at bevare ergonomien i hverdagen. Når et bord kan hæves og sænkes, skabes der en mere aktiv hverdag, hvor kroppen således foretager nogle forskellige stillinger – og det er sundt.

Et bord, der kan bevæges, gør det desuden også muligt at finde den højde, der passer perfekt til den enkelte medarbejder, og det opfordrer til, at mere arbejde skal foregå oprejst.

Del artikel

Andre læser også