Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

SPIS! Uge 5: Lækre restauranter på hele Fyn er med

Af Redaktionen
Mmoks. Foto: Rico Feldfoss
Mmoks. Foto: Rico Feldfoss

I næste uge får du muligheden for at nyde kulinariske oplevelser udover det sædvanlige på nogle af Odenses allerbedste restauranter til restaurantugen SPIS! Uge 5, der er en del af SPIS! Odense Food Festival.

Og som noget helt nyt kan du også rejse ud i det fynske land og få unikke spiseoplevelser i blandt andet Svendborg og Broby.

“SPIS! Uge 5 handler om at give en masse mennesker muligheden for at komme ud og få en fynsk, gastronomisk oplevelse,” siger Tine Gudrun Petersen, direktør for SPIS! Odense Food Festival.

Spiseoplevelser af høj kaliber

Til SPIS! Uge 5 er der fokus på madglæde, fællesskab og ikke mindst spiseoplevelser af høj kaliber. Og så er det menuer, der er specialt sat sammen til lejligheden – til en fornuftigt pris, som giver flere og andre end normalt muligheden for at få en gastronomisk oplevelse, som de ikke normalt får. Det ses tydeligt på de menuer, som de ti restauranter har sat sammen.

Fælles for alle restauranterne er, at de har sat en helt unik menu sammen, som giver dig en uovertruffen spiseoplevelse. Priserne ligger mellem 250 og 500 kroner, så der er også noget for enhver pengepung.

Spicy mad fra Gringas. Foto: Rico Feldfoss

Mexikansk, øl og mormormad

Men selvom alle restauranterne har de gode kulinariske oplevelser tilfælles, så er deres menuer alligevel vidt forskellige.

På den mexicanske restaurant Gringas kan du for eksempel få stærk street food-mad, som du kan varme dig på i vinterkulden. Er du vild med øl, må du ikke gå glip af muligheden for en unik smagsoplevelse Bryggeriet Flakhaven, der har specialiseret sig i at lave mad med øl i. Og hvis du er mere til traditionel dansk mad, så skal du booke billet hos Restaurant Fynboen, som serverer mormormad med et twist.

Lækker ret fra Restaurant Fynboen. Foto: Rico Feldfoss

Gastronomi fra hele Fyn

Tidligere har det kun været odenseanske restauranter, der har været med i den gastronomiske uge, men i år får de mange gastrointeresserede fynboer også mulighed for at besøge Gl. Brydegaard i Hårby, Restaurant Teglværksskoven i Nyborg og Restaurant Resumé i Svendborg.

“Odenses restaurationsliv blomstrer, men der findes også rigtig mange lækre restauranter på resten af Fyn. Hos SPIS! Odense Food Festival er den fynske fortælling afgørende, og derfor er vi superglade for at kunne understrege det med Gl. Brydegård, Teglværksskovens, og Restaurant Resumé, der alle brænder for at være med til at fortælle de gode historier om fynsk gastronomi,” siger Tine Gudrun Petersen.

SPIS! Uge 5 finder sted fra mandag 29. januar til og med søndag 4. februar, og de fleste restauranter serverer deres unikke menu flere aftener i løbet af ugen. Du kan sikre dig en af de eftertragtede billetter her.

Del artikel

Andre læser også