Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Starter i næste uge: Generator bliver årets største event i Odense

Af Mathilde Mågård Hansen

”Generate your own experience

Sådan lyder Generators slogan i 2020, efter festivalen har gjort en dyd ud af, at ændre konceptet og finde en model for festivalen der tilpasser de gældende retningslinjer for COVID-19.

Generator er Odenses studiestart festival og arrangeres af We Celebrate Odense, som er et samarbejde mellem Studenterhus Odense, Musikhuset Posten, Ungdomshuset og Slagteriet. Festivalen er arrangeret med støtte fra Odense Kommune, Albani og Stimorol, med henblik på at byde studerende velkommen til et nyt studieår.

Festivalen afholdes på forskellige venues rundt omkring i Odenses bymidte fra d. 3.- 5. september og er for alle, der elsker musik og fest. Generator tilbyder en bred vifte af musikgenre, fordelt ud på de 6 opstillede udendørs venues, rundt om i Odense midte.

Der kommer navne som TopGunn, Tessa, Malte Ebert til Jesu Brødre.

PR-foto

Ræk hånden i vejret

I år afholdes festivalen efter ”Stay seated and party on”-konceptet, i det Generator naturligvis overholder alle gældende retningslinjer iht. COVID-19 smittefare.

Man har taget udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens COVID-19 retningslinjer, og udformet 4 konkrete punkter der skal vejlede gæster under årets Generator Festival 2020:

  1. Sid ned/stay seated: Bliv siddende ved dit tildelte bord under koncerten.
  2. Bordservering: Serveringspersonale vil tage imod bestillinger og betaling foregår ved bordet.
  3. Ræk hånden i vejret: En lap i vejret for betjening og/eller hjælp – Personalet kan svare på alle dine eventuelle spørgsmål.
  4. Afstand og sprit: Følg afmærkninger på vores venues og borde, så vi sammen kan holde afstand, samt brug det håndsprit der forefindes ved bordene.

 

Generator sælger i år ikke partoutbilletter grundet COVID-19 restriktioner, men derimod billetter til hver koncert, så du har muligheden for at sammensætte din egen unikke festivaloplevelse. Hvert venue præsenterer et sammensat program af flere kunstnere.

Den eneste koncert der lige nu er totalt udsolgt er Høker og Malte Ebert lørdag d. 5 sep. kl. 20.00 – 24.00.

Hvert venues lineup starter sharp hhv. kl. 15 og kl. 20, hvortil dørene åbner en halv time før.

Bordservering til gæsterne

Tiden mellem koncerterne bliver brugt til at rengøre festivals områderne efter gældende COVID-19 restriktioner, så pladsen er klar til det næste hold festivalgæster.

I år vil der være bordreservering, så gæsterne kan blive siddende i de grupper de ankom sammen med og samtidig holde afstand.

Generator opfordrer alle deres gæster til at ankomme samlet og i god tid i de grupper de gerne vil sidde sammen med, og så sørger festivalens medarbejdere for at anvise pladser, så man kan sidde i samlet flok og feste.

Generator har, på den mest pædagogiske måde muligt, fremstillet klistermærker til at indikere, hvor man kan sidde og hvor man kan gå som gæst. Dermed sørges der for at alle afstands retningslinjer overholdes.

Generator er til for, at de unge i år kan afholde deres studiestartsfester med deres venner og nye klassekammerater, på en sikker og kontrolleret måde.

Du kan booke billetter lige her

Del artikel

Andre læser også