Stjernestøv over Arkaden Food Market: Fint besøg i efteråret

Af Michael Qureshi

Det er sjældent kedeligt at besøge Arkaden Food Market, der virkelig har fået godt fat i odenseanerne.

Udover den lækre mad i de mange forskellige madboder, så er der ofte spændende, sjove og skøre tiltag og events i det store madmarked i centrum.

Men det er helt nyt, at Arkaden også går efter de spændende foredrag, som skal kombinere mad med en inspirerende aften i selskab med nogle store profiler.

Således er der lagt op til fint besøg på Arkaden i løbet af efteråret. Foreløbigt er der planlagt tre foredrag. Det ene er allerede udsolgt, så der er stor interesse og rift om billetterne. De koster også kun 100 kr.

Rejser rundt til verdens brændpunkter

Første hovedperson er den kendte krigskorrespondent Rasmus Tantholdt, der rejser rundt til verdens brændpunkter. Han kigger forbi mandag den 3. september.

Vi kender ham fra skærmen med sikkerhedshjelmen, og til tider med granater flyvende om ørerne på ham.

Tantholdt beretter om krigene i Afghanistan, Islamisk Stat og kaotiske, umenneskelige forhold, hvor han stiller sig selv spørgsmålet: Hvor mange katastrofer kan man stå midt i uden at gribe ind?

Det bliver et gribende, oplysende og inspirerende foredrag med førstekildeberetninger om krige, flygtningekrisen og meget mere.

Kurs mod fjerne kyster

Næste mand i fokus bliver 1. oktober hvor tv-værten Mikkel Beha kommer til Odense.

Han er med sin familie blevet kendt som Danmarks eventyrer i ”Kurs mod fjerne Kyster” og tidligere vært på Go’Morgen Danmark og Go’Aften Danmark.

Beha tager publikum med på en foredragsrejse med indblik i rejsen på skibet Havana til foredraget: ”Til søs med Mikkel Beha”.

Sidst men ikke mindst er det den kendte og skøre kok Nikolaj Kirk kendt fra tv-programmer Nak & Æd. Der har været så stor interesse for netop dette foredrag 5. november, at der er meldt udsolgt.

Hvordan smager en husmår

Men hold øje med Arkadens Facebook-side, hvis der skulle dukke ekstra billetter op i salg.

Kirks foredrag “Nak & Æd” giver mulighed for at komme med bag kulisserne.
Han fortæller os bl.a. om sine inspirationskilder til at lave mad med, for nogen, alternative madvarer, hvorfra vi også får et særligt indblik i, hvordan han synes, en husmår fx smager.

Vi får desuden en forsmag på hvilket vildt, Nak & Æd-duoen går på jagt efter i de kommende sæsoner.

Du kan se øvrige events og købe billetter til de respektive foredrag her

Så du også, at der snart er sushi-kursus i Arkaden? Det har vi skrevet om her