MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Større fokus på Odense: Thorborg bygger 160 nye lejligheder i byen

Af Michael Qureshi

Den kendte odenseanske erhvervsmand Niels Thorborg skruer med sin koncern 3C Groups voldsomt op for fokus på Odense.

3C Groups står bag det kommende Hotel Odeon, der bliver Odenses største hotel. Derudover er man også meget aktive på ejendomsmarkedet i Odense og omegn.

I dag blev første spadestik til det attraktive boligbyggeri Cortex Park taget.

Byggeriet ender med 160 lejligheder i en attraktiv bydel i kraftig vækst. For 3C GROUPS, er det endnu en understregning af koncernens interesse i Odense.

Indflytningsklar om 14 måneder

Om lidt over et år er de første af 160 nye, moderne lejligheder i Cortex Park klar til indflytning. Et halvt år senere står de sidste af de 64, 89 eller 102 kvadratmeter store lejligheder i bydelen færdige.

Bestyrelsesformand i 3C GROUPS, Jørn Tolstrup Rohde, er begejstret over Cortex Park projektet.

”Vi er stolte over at sætte gang i byggeriet. Vi har en klar strategi om løbende og markant at investere i Odense og i byens udvikling, fordi vi interesserer os for byen og ser et stort potentiale i Odense,” siger Jørn Tolstrup Rohde og tilføjer:

”De 160 lejligheder får en særdeles attraktiv beliggenhed i et af Odenses nye områder, som er i kraftig vækst. Det er et område tæt på den nye letbane, det nye sygehus, universitetet og motorvejen, og samtidig ligger lejlighederne med sydvendte altaner og terrasser tæt på skov og lidt vand.

Alt i alt tror vi på, at lejlighederne bliver attraktive for både studerende og medarbejdere på områdets arbejdspladser.”

Fokus glæder Odenses borgmester

Det glæder Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel, at en så stærk spiller som 3C Groups investerer tungt i Odense.

”Campus Odense er inde i en rivende udvikling, hvor nyt OUH, Syddansk Universitet og private virksomheder sammen vil skabe et miljø uden sidestykke i Danmark.

Jeg ser det som en glædelig anerkendelse af den udvikling, at endnu en investor melder sig på banen og bygger boliger i det område, hvor omkring 60.000 mennesker får deres daglige gang om få år.”

Det er Humlebo Gruppen, der skal opføre byggeriet for 3C GROUPS.

De 160 lejligheder får alle altan eller terrasse, og lejlighederne forventes løbende indflytningsklare i perioden fra november 2018 til maj 2019. Byggeriet er projekteret af Archidea Arkitekter og OBH Rådgivende Ingeniører, og det er Dansk Boligbyg, der opfører byggeriet i en totalentreprise.

Del artikel

Seneste nyt