Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stort medie: Dansk firma rammer plet med hovedtelefon

Af Michael Qureshi

Her i Danmark og Odense har vi god grund til at være stolte af den fremadstormende virksomhed SACKit, der med både møbler og elektronik har fået sit gennembrud.

Virksomheden vokser med raketfart og rammer nu mange markeder globalt samtidig med at man tager store markedsandele i Danmark.

De store danske medier har endelig også fået øjnene op for SACKit. Således har Ekstra Bladet med over en million besøgende på websitet om dagen lavet en anmeldelse af de fede TOUCHit hovedtelefoner.

Faktisk er det anden gang, at lige præcis de hovedtelefoner kommer i søgelyset hos EB. Første gang var anmeldelsen faktisk lidt lunken, men sandheden er nok, at test-panelet ikke havde brugt dem rigtigt.

Anden gang er lykkens gang

For Ekstra Bladet er tilbage med en anmeldelse, som er langt mere positiv.

“Anden gang er lykkens gang for dansk hovedtelefon,” skriver Ekstra Bladet i en overskrift.

Ekstra Bladet giver TOUCHit fem ud af seks stjerner og skriver;

“Trods flere forsøg på selv at rette fejlen og lade andre teste modellen måtte vi nemlig konstatere, at on-ear-hovedtelefonen ganske enkelt strammede for meget og gjorde ondt at bruge i længere tid.

Den erkendelse var rigtige kunder og den danske producent SACKit dog også nået frem til, da vores anmeldelse ramte nettet. Og derfor er modellen nu blevet relanceret i en version 2, hvor firmaet lover, at problemet er løst.

Efter et par ugers test kan vi kun give dem ret.

Samme testperson som tidligere har givet den opdaterede model en grundig tur gennem hverdagens brug på kontoret og under længere transport i tog mellem København og Jylland. Og dommen er klar: det strammer slet ikke på den ulidelige måde, som det gjorde før.

Samtidig har TOUCHit fortsat alle de positive kvaliteter, vi fremhævede i den første meget læste anmeldelse. Og som vi her gentager:

Den trådløse hovedtelefon ser godt ud, den er enkelt at betjene og har til prisen funktioner, du normalt betaler mindst 1000 kroner mere for.

Den samlede pakke, som TOUCHit leverer, er også god. Der følger en pæn stofpose med, som kan bruges, når hovedtelefonerne skal ned i tasken. Der er ligeledes et lydkabel med i købet, hvis du mod forventning løber tør for strøm.

Sådan”

Flotte ord til den danske virksomhed, der forventer, at 2019 bliver et fantastisk år.

Del artikel

Andre læser også