Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Succes i IKEA Odense: Nu kommer kunder i hele Danmark gennem kassen på under ét minut

Af Nathalia Hentze Nielsen
PR-foto
PR-foto

IKEA er kendt for at være parforholdets store udfordring, og det hjælper bestemt ikke på humøret, når man endelig når frem til kassen og skal stå i kø i evindige tider.

Der var dog godt nyt til alle kærestepar – og IKEA kunder helt generelt – da IKEA Odense i november introducerede deres nye Scan og Betal-område.

Som det første varehus i Danmark fik det fynske varehus mulighed for at afprøve et helt nyt digitalt kassesystem, der sparer kunderne tid ved kassen.

Varehuset har udvidet kasseområdet med hele ti nye Scan og Betal-kasser og et digitalt scanningssystem, der gør det muligt for kunderne at scanne varerne med mobilen under hele besøget i varehuset og komme igennem kassen på under ét minut.

“Vi er glade og taknemmelige for, at så mange odenseanere har testet og taget Scan og Betal-løsningen til sig. Vi har fået rigtigt gode tilbagemeldinger fra de kunder, der har afprøvet løsningen. Og de har vist os, at har man først oplevet at komme hurtigt igennem kassen én gang, så er der stor sandsynlighed for, at man også vælger Scan og Betal næste gang, man besøger varehuset,” fortæller varehuschef i IKEA Odense Namik Catkafa.

Udvidet til hele Danmark

I prøveperioden af Scan og Betal har de odenseanske kunder været hurtige til at tage den digitale løsning til sig. Mere end 22.000 kunder hos IKEA Odense har allerede benyttet den digitale Scan og Betal-løsning.

“Vi forsøger at skabe den bedste oplevelse for vores kunder i varehusene, og derfor vil vi gøre det både nemmere og hurtigere for vores kunder at handle hos os. Den nye Scan og Betal-løsning gør det muligt at springe den personlige betjening over og komme igennem kassen på under ét minut,” siger Mads Kristensen Commercial Manager hos IKEA Danmark.

Efter det succesfulde pilotprojekt i IKEA Odense er Scan og Betal-løsningen ikke blot lanceret som en permanent service i Odense, men i alle IKEA varehuse i Danmark fra den 2. februar 2022.

Sådan fungerer det

IKEAs Scan og Betal-løsning er en tilføjelse til den eksisterende IKEA app, hvor kunder i forvejen kan shoppe boligtilbehør og møbler til hverdagen.

Med mobilen scanner kunden sine varer løbende gennem varehuset og behøver på den måde kun at håndtere varerne én gang idet, de lægges i indkøbsvognen. Samtidig kræver en Scan og Betal-kasse mindre plads, og varehuset har dermed udvidet kasseområdet med ti nye Scan og Betal-kasser ud over de almindelige kassebånd og selvbetjeningskasser.

Efter indkøbsturen rundt i varehuset afsluttes Scan og Betal med en unik QR-kode, der indeholder alle varer i indkøbsvognen. Koden scannes ved en af varehusets Scan og Betal-kasser, og kunden kan således komme igennem kassen på mindre end ét minut.

Del artikel

Andre læser også