ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sund Take Away: Den Grønne Cafe har åbnet lillebror i centrum

Af Betina Vestergård Jepsen

Den Grønne Café i Skibhuskvarteret er så populær, at de har valgt at åbne endnu en café – denne gang i Nørregade nummer 56, som tidligere husede salat- og sandwichbaren Good2Go, der åbnede i juni.

Den nye café hedder Den lille Grønne og slog dørene op for første gang i mandags, hvor de første 100 gæster fik en gratis kildevand til deres mad.

Fokus på takeaway

Både Den Grønne Cafe på Skibhusvej og Den lille Grønne i Nørregade tilbyder et sundt alternativ til burger, pomfritter og andre slags fastfood. Men Den lille Grønne fokuserer mere på takeaway, da der kun er få siddepladser i selve caféen.

Udvalget i de to caféer er det samme. Det vil sige, at man kan købe lækre sandwichs og blande sin egen salat i den store salatbar.

Desuden kan man få sunde drikkevarer som f.eks. friskpresset juice eller forskellige shakes med frugt.

Ser mange muligheder i Nørregade

Årsagen, til at Den Grønne Café har valgt at placere deres nye café i Nørregade, er ifølge indehaver Bent Randrup Randa-Nielsen, at der sker rigtig meget i centrum disse år. Derudover har de også tænkt mere langsigtet i forhold til, at Nørregade angiveligt skal laves til en gågade i 2020, hvilket gør det til den perfekte placering for en café.

Den lille Grønne
Nørregade 56,

5000 Odense C

Del artikel

Seneste nyt