MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odense får nyt bageri med helt særligt bagværk: Åbner til sommer

Af Christina Frederiksen

Et brød er ikke bare et brød.

Der er almindeligt bagværk – og så er der surdejsbrød.

Til sommer får Odense et bageri kun med brød bagt af surdej.

Det får navnet Grain, hvilket fremgår af det brune papir, der lige nu dækker vinduerne i lokalet, hvor bageriet skal ligge.

Adressen bliver på Vesterbro 25.

Og hvis man synes, at det bare lyder for lækkert med et helt bageri dediceret til surdejsbrød i alle afskygninger, så bør man besøge Grains Instagram.

Her flyder det over med billeder af lækre surdejsbrød.

Var det for eksempel noget med en surdejscroissant bagt på rigeligt smør? En spandauer bagt på surdej? Eller er du mere til et rustikt speltbrød med den lækreste overflade? Så er der rigeligt med billeder af de lækre sager, som Grain specialiserer sig i.

Grain åbner på Vesterbro 25 til sommer.

Del artikel

Andre læser også