MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt cykel-koncept erobrer Europa: Nu er Swapfiets kommet til Odense

Af Simone Vestergaard

De fleste af os kender det.

Kæden er hoppet af, cyklen er flad eller bremserne er slidte.

Problemerne kan være mange, når man dagligt er afhængig af den tohjulede. Men det har et nyt firma fundet løsningen på.

Med Swapfiets kan du helt enkelt leje en cykel på abonnement, uden at røre en finger.

Swapfiets startede i Holland og på kort tid er konceptet udvidet til en lang række byer i blandt andet Tyskland og Belgien.

Men nu har konceptet også fundet vej til Danmark. De er allerede åbnet op i København og Århus, og for kort tid siden åbnede de op i Odense.

Få besøg af en swapper

Swapfiets-konceptet er helt enkelt: lej en cykel og slip for alle bekymringer forbundet hermed.

For bare 175 kr./mdr. – 150 kr./mdr. for studerende kan man få sin helt egen Swapfiets-cykel med alt inklusiv. Og der er livsgaranti på cyklen, så længe man har et aktivt medlemsskab.

Går din cykel i stykker, så kommer der en ’Swapper’ hjem til dig og reparerer din cykel – eller bytter den til en der virker.

”Vi har et klart og simpelt koncept, der henvender sig til alle, der gerne vil cykle og være fri for bekymringer i forhold til reparation og vedligeholdelse.

For et fast månedligt beløb får du en Swapfiets, og vi sørger for, at den altid virker. Hvis der er noget galt, så kommer vi, hvor end du er i byen – eller du kan komme forbi vores butik.

Vores service er den vigtigste del af vores koncept, og derfor har vi heller ikke en typisk cykelbutik.

Faktisk har vi kun én type cykel i butikken, genkendelig med det ikoniske blå forhjul.” fortæller Morten Dalgaard, Region Manager hos Swapfiets, til MigogOdense.

En cykelbutik med høj service

Håndværkerne er på nuværende tidspunkt i fuld gang med at gøre butikken på Vintapperstræde 29 klar til åbning i oktober.

Selv om butikken endnu ikke står klar, så er det allerede muligt at bestille sin egen Swapcykel via Swapfiets hjemmeside.

“Vi er gået i luften i Odense, og butikken bliver et sted, hvor folk kan komme ind og hygge sig, få en god kop kaffe og få fixet deres cykel.

Vi ser et stort potentiale i Odense, og vi glæder os meget til at byde folk velkommen i den nye butik.” afslutter Morten Dalgaard.

Odense er en kæmpe cykelby

Ejendomsmægler Jens Mårtensen fra Nybolig Erhverv Odense, har fundet lokalet til Swapfiets’ cykelbutik, og ifølge Jens er det et stærkt og holdbart koncept, firmaet har lanceret.

“Odense er en cykelby, hvor folk i alle aldre cykler – der er sågar lavet mange nye cykelruter og cykelstier til cyklisterne i byen.

Ifølge Cyklisternes By Odense tager Odenses borgere cyklen med på 138.000 ture hver eneste dag, og de cykler samlet 400.000 kilometer dagligt.

Faktisk er der flere cykler i vores by, end der er borgere, hvorfor der er stort potentiale i Odense.” fortæller han.

Reparationer og swaps er muligt i tidsrummet kl. 08.00-22.00 i hverdagene og kl. 09.00-18.00 i weekenden.

Cykelabonnementet kan opsiges med en måneds varsel.

Læs mere om Swapfiets her.

Del artikel

Andre læser også