Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag et glas vin ved vandet: Vinbar åbner på Åen kun i denne uge

Af Michael Qureshi

H.C. Andersen Festivals er skudt i gang, og Odense summer i denne uge af eventyr og kulturelle arrangementer.

Den fantastiske stemning i byen har også ramt Odense Aafart, der har omdannet en af de traditionelle turbåde til en hyggelig vinbar i Munke Mose.

Til dagligt biddrager turbådene H.C. Andersen, Riborg Voigt og Aladdin IV til mange eventyrlige og idylliske oplevelser på Odense Å for både byens borgere og turister i alle aldre.

Traditioner går helt tilbage til 1882, men jævnligt spirer nye ideer og tanker ud af de gamle traditioner hos Odense Aafart, og med H.C. Andersen festivals nye 3D-lysshow i Munke Mose var der ingen undtagelse.

Morten Skytte, Indehaver af Odense Aafart, har besluttet at give en af turbådene en ny funktion på Åen i de kommende dage – en af bådene er nemlig blevet lastet med vin og forvandlet til en vinbar.

Aafartens vinbar vil ligge for tøjret midt i vandet ved Munke Mose med en flydende landgangsbro fra kajen.

En helt særlig stemning ved åen

En unik oplevelse på Odense Å Hos Odense Aafart kan man løbende komme med på en lang række forskellige arrangementer på åen, men den midlertidige vinbar er en helt unik og enestående oplevelse på Odense Å.

Vinbaren er indhyllet i lys, og atmosfæren emmer af hygge og eventyr.

“Odense Å er bare noget helt særligt. Vi vil gerne have folk herned, så de også kan mærke den særlige ånd på åen og i båden.

Vi synes selvfølgelig at åen danner de perfekte rammer for at nyde et godt glas vin, og jeg håber at folk vil tage godt i mod Aafartens Vinbar ved at lægge vejen forbi i mellem arrangementerne til H.C. Andersen festivals, eller i forbindelse med lysshowet i Munke Mose,” siger indehaveren af Odense Aafart, Morten Skytte.

Aafarts vinbar har åbent fra d. 21.-24. august fra kl. 12.00 til 23.00, hvor der er fri entre til vinbaren.

 

Del artikel

Andre læser også